De top 4 best beoordeelde werklaarzen. Bekijk ze hier!

De top 4 best beoordeelde werklaarzen. Bekijk ze hier!

Binnen ieder beroep staat veilig werken op nummer één. Om ervoor te zorgen dat dit ook daadwerkelijk gebeurt, zijn er voorschriften over hoe er gehandeld moet worden maar ook eventuele kledingvoorschriften. De juiste werkkleding beschermt je namelijk tegen schadelijke stoffen en mogelijke gevaren. Goede en degelijke werklaarzen zijn hierbij onmisbaar. Maar het kiezen van de juiste werklaarzen is makkelijker gezegd dan gedaan. Om deze reden hebben wij een top vier voor werklaarzen gemaakt:

Gevoerde Grisport 70249CI S3 werklaars

De Grisport 70249CI is door de warme wollen wintervoering en waterdichte Sympatex voering de ultieme winter werklaars. De letters CI achter het artikelnummer betekenen dat deze werklaars koude-isolerend is, waardoor de temperatuurverlaging in de veiligheidslaars wordt afgeremd tot min 10 graden Celsius. Zo blijven je voeten langer warm dan in werklaarzen zonder voering. Het Grisport Antibacteriële HeelSupport System® in deze leren werklaars zorg voor extra ondersteuning van je enkels en vermindert nare geurtjes. Deze werklaars voldoet aan de S3 veiligheidsnorm.

Helly Hansen Chelsea Winterboot S3 78301

Ook dit hoge Helly Hansen Chelsea model is ideaal voor in de winter. De thermische isoleerlaag en het Helly Tech® Performance membraan zorgt voor heerlijk warme voeten. Het Helly Tech® Performance membraan zorgt namelijk voor volledige waterdichtheid en een goed ademend vermogen. Ook op gladde en bevroren ondergronden loop je met deze Helly Hansen werklaarzen veiliger, want de Vibram® ice grip zool zorgt voor een stevige grip. De Chelsea werklaarzen zijn gemaakt van runderleer en voldoen aan de S3 norm.

Dunlop A442631 Acifort Heavy Duty Full Safety S5

Deze Dunlop werklaars is resistent tegen onder andere vetten, mineralen en dierlijke en  plantaardige oliën. Verder beschermen deze werklaarzen je tegen diverse vloeistoffen en substanties. Deze Dunlop werklaars is dan ook uitstekend geschikt voor boerderijwerkzaamheden. Ben je dus op zoek naar een goede basis werklaars, dan is de Dunlop Acifort een goede keuze. Deze werklaars voldoet aan de S5 norm voor waterdichte werklaarzen en is verder voorzien van:

  • Stalen veiligheidsneus
  • Antistatische eigenschappen
  • Beschermende tussenzool
  • Waterdicht materiaal
  • Oliebestendige zool
     

Haix Airpower X1 605105 S3

Waar het op comfort, veiligheid en functionaliteit aankomt, gaat de Haix werklaars een stap verder. De orthopedische inlegzool corrigeert eventuele voetafwijkingen en ondersteunt je voeten en spieren nog beter. Door veiligheidsschoenen en laarzen van Haix te dragen doe je je voeten dus echt een gunst!

Contact

Op zoek naar werklaarzen maar geen idee welke het best bij jou passen? Neem dan gerust contact met ons op. Aan de hand van jouw wensen en behoeften zoeken wij graag naar de beste werklaars voor jou. Bellen kan uiteraard ook op telefoonnummer 0223-661300, op werkdagen tussen 8.00 uur en 17.00 uur.