Winkelwagen
Offerte(s)

De 5 beste merken werkschoenen

De 5 beste merken werkschoenen

Wanneer je werkschoenen gaat kopen is het handig om te weten welke merken de beste zijn. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid en kwaliteit van de werkschoen. Merken onderscheiden zich namelijk van elkaar door onder meer stijl en kwaliteit. Wij hebben een top 5 gemaakt van beste werkschoenen om je te helpen bij je keuze. Wij zijn tot deze top 5 beste werkschoenen gekomen door een aantal aspecten mee te nemen, namelijk: prijs-kwaliteitsverhouding, ervaringen van onze klanten en best verkochte werkschoenen.

1. Grisport

De veiligheidsschoenen van Grisport, worden vervaardigd met de meest innovatieve materialen en het zelf ontwikkelde, unieke HeelSupport System®. De veiligheidsschoenen van dit Italiaanse merk blinken dan ook uit in comfort, pasvorm en technische kwaliteit. Bovendien staat dit merk bekend om hun stijlvolle uiterlijk. Grisport biedt u ook nog eens één van de lichtste werkschoenen; de Grisport Cross Safety lijn.Grisport werkschoenen hebben alle kwaliteiten in huis die u van veiligheidsschoenen mag verwachten. Bekijk hier alle Grisport werkschoenen en werklaarzen.

redbrick safety sneakers2. Redbrick

De originele veiligheidssneakers van Redbrick zijn een klasse apart! Deze veiligheidsschoen heeft het uiterlijk en comfort van een sneaker en is onder werktijd een comfortabele, robuuste en veilige werkschoen. Bekijk ook de nieuwste collectie Redbricks; de Redbrick Motion collectieDoor hun uitstraling, sprekende kleuren en details zijn de veiligheidssneakers ook trendy en modieus. Omdat ze daarnaast ook erg comfortabel aanvoelen kunt u er altijd op lopen en hoeft u helemaal niet meer te wisselen tussen werkschoenen en vrijetijdsschoenen.  De veiligheidsschoenen van Redbrick zijn zeer sportief en voldoen aan alle veiligheidseisen. Bekijk hier alle werkschoenen van Redbrick.

helly hansen werkschoenen3. Helly Hansen

Werkschoenen van Helly Hansen scoren uitmuntend in extreme (werk)situaties waarin kwaliteit en functionaliteit van werkschoenen directe invloed hebben op uw welzijn, veiligheid en gezondheid. Helly Hansen combineert al meer dan 135 jaar lang Scandinavisch design met functionaliteit en bescherming. Het resultaat is een bijzonder uitgebreid assortiment (werk)kleding en (werk)schoenen met perfecte eigenschappen voor veeleisende professionals in de meest uitdagende natuurlijke (werk)omgevingen. Bekijk hier alle werkschoenen van Helly Hansen.

mr miles werkschoenen4. Mr. Miles

Mr. Miles biedt stoere, robuuste werkschoenen voor zware omstandigheden. Oersterke werkschoenen die bestand zijn tegen de zwaarste omstandigheden en vragen om uitdagende werkomgevingen. De Mr. Miles veiligheidsschoenen zijn stoere hoog model werkschoenen. Alle safety boots van Mr. Miles zijn verschillend qua uitstraling en hebben stuk voor stuk een uniek, ruig karakter. De schoenen worden op een duurzame manier gemaakt en voldoen aan alle Europese normeringen. Mr. Miles werkschoenen zijn ontworpen om langdurig te dragen zodat ze uniek worden naarmate de eigenaar ze langer draagt.

Atlas werkschoenen en werklaarzen5. Atlas

De veiligheidsschoenen van Atlas staan voor kwaliteit en functie, waardoor het zogenaamde ATLAS draagcomfort bereikt wordt. Al meer dan 100 jaar produceert Atlas veiligheidsschoenen en veiligheidslaarzen voor specifieke branches. In de loop der jaren is daardoor enorm veel kennis en ervaring opgedaan. Op de eigen bedrijfslocaties worden alle stadia van de ontwikkeling van schoenen uitgevoerd, van de verwerking van het onbewerkte leer tot aan de eindmontage van de veiligheidsschoenen. Het lopen op Atlas werkschoenen of werklaarzen is een bijzondere beleving. Voortdurend streeft de producent 'gezond werken' na door gebruik te maken van de nieuwste innovaties.

Heb je nog vragen over een bepaald merk werkschoenen of wil je meer weten over het bestellen van veiligheidsschoenen bij Unishore Bedrijfskleding? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen je graag verder.