Winkelwagen
Offerte(s)

Bedrijfskleding voor de horeca: waar moet de kleding aan voldoen?

Bedrijfskleding voor de horeca: waar moet de kleding aan voldoen?

De juiste werkkleding die representatief is voor uw merknaam en die het gehele team dezelfde look geeft. Dat zijn enkele redenen waarom u ervoor kiest om uw personeel in bedrijfskleding voor de horeca te steken. Maar het ene uniform is de andere niet en er zijn zaken waar u rekening mee kunt en moet houden. Hieronder staan een aantal zaken voor u om op te letten, voordat u uw bedrijfskleding voor de horeca bestelt bij Unishore Bedrijfskleding.

Keuzes bedrijfskleding voor de horeca

Tegenwoordig kunt u de kleding van uw personeel helemaal laten passen bij uw visie. Want heeft u een ongedwongen eetgelegenheid of een echt sterrenrestaurant? Voor iedere horecagelegenheid is er wel een geschikt pakket bedrijfskleding. De keuze is groot, denk bijvoorbeeld aan:

Hoofdbedekking:

  • Koksmuts (hoog en laag)
  • Kokspet

Bovenkleding

  • T-shirt of polo
  • Blouse of overhemd
  • Colbert, gilet, jasje of kostuum
  • Koksjas

Broeken en accessoires:

  • Pantalon: klassiek of denim
  • Schort of sloof

Comfort bedrijfskleding voor de horeca

Erg belangrijk is het comfort-level van uw personeel. Als zij zich prettig voelen in uw bedrijfskleding, stralen ze dat ook uit. Goed ademende stoffen en stretchstoffen zijn dan bijvoorbeeld prettig in de bediening en een koksbuis met de juiste pasvorm van de beste kwaliteit katoen in de keuken. Houd ook rekening met zakken en vakken in broeken, schorten en sloven. De handen moeten namelijk goed vrij blijven om uw gasten zo goed mogelijk te helpen.

Veiligheid bedrijfskleding voor de horeca

Naast comfort is veiligheid het belangrijkste aspect. Bedrijfskleding voor de horeca moet uiteraard naast representatief, ook brandveilig zijn. Er wordt veel heen en weer gelopen in de keuken en een ongeluk zit in een klein hoekje. Het bekendste merk wat wij verkopen is Chaud Devant en dit merk houdt rekening met al deze gevaren. Voor u dus een zorg minder. Overigens kunt u ook voor werkhandschoenen in de keuken bij ons terecht. 

Vergeet ook de juiste schoen niet bij uw bedrijfskleding voor de horeca

Naast de kleding, zijn ook de juiste werkschoenen erg bepalend voor uw personeel. Ook deze kunt u bij ons in vele verschillende soorten krijgen en ook in verschillende vormen van veiligheid en modellen. Veiligheidsschoenen met stalen neuzen en veters of gemakkelijke klompen welke je snel kunt aantrekken.

Maak dus het hele plaatje in één keer compleet voor al uw bedrijfskleding en bestel makkelijk en snel bij Unishore Bedrijfskleding. Bekijk het complete assortiment kleding voor de horeca.


Gerelateerde Producten