Winkelwagen
Offerte(s)

3 ideeën voor stijlvolle en professionele werkkleding

3 ideeën voor stijlvolle en professionele werkkleding

Bij veel beroepen is het gebruik van werkkleding vereist. Helaas is werkkleding niet altijd even modieus en chic. Toch loop je er graag verzorgd en in stijl bij. Gelukkig houden producenten van werkkleding hier steeds meer rekening mee tijdens het ontwerpen van hedendaagse bedrijfskleding, zodat je ook in werkkleding goed voor de dag kunt komen! Om je te helpen bij het uitzoeken van stijlvolle en professionele werkkleding hebben we 3 ideeën beschreven om rekening mee te houden bij het uitzoeken van je eigen stijlvolle werkoutfit!

1. Werkjassen: effectief en elegant

Steeds meer werkjassen zijn naast effectief, ook nog eens modieus. De meeste werkjassen zijn tegenwoordig verkrijgbaar in meerdere pasvormen, maten en kleuren. Met een getailleerde werkjas ben je bijvoorbeeld modebewust en bescherm je jezelf tegen kou en eventuele risico’s die jouw werkzaamheden met zich meebrengen. Een praktische, eigentijdse werkjas zorgt er voor dat je toch te allen tijde optimaal kunt blijven functioneren. Daarnaast kun je jouw werkjas inzetten als middel om jouw boodschap of unieke identiteit uit te stralen met een opdruk van je bedrijfsnaam of logo. Op die manier maakt een stijlvolle, professionele werkjas je outfit helemaal af.

2. Werkbroeken: comfortabel en eigentijds

Werkbroeken zijn er in alle soorten en maten, zodat er voor iedereen altijd wel een model is dat bij hem of haar past. Helaas kiest nog niet iedereen voor de werkbroek die het best aansluit op de rest van zijn of haar outfit. Zorg er daarom bij het uitkiezen van een robuuste en functionele werkbroek voor dat de uitstraling en kleuren overeenkomen met de rest van je uitrusting. Natuurlijk zijn de belangrijkste keuze criteria dat jouw werkbroek goed past en je optimale bewegingsvrijheid geeft. Wanneer een werkbroek te groot of te lang is, zit jouw broek niet lekker en komt dit al gauw niet professioneel over. Het modebeeld verschuift op dit moment weer richting de wat strakkere broek, maar ook de werkbroek in jeans uitvoering wint terrein in verscheidene bedrijfstakken.

3. Werkschoenen: optimale bescherming met moderne leest en modieuze uitstraling

Ook de keuze van je werkschoenen vormen een belangrijk onderdeel wanneer het aankomt op een professionele en stijlvolle werkoutfit. In de afgelopen jaren is er veel veranderd op het gebied van het uiterlijk van werkschoenen. Voorheen waren werkschoenen uiterst functioneel, maar vaak lomp qua uitstraling. Tegenwoordig kun je werkschoenen met optimale bescherming volgens de EN-normering voor veiligheidsschoenen aanschaffen in allerlei vormen, maten en kleuren. Kies bijvoorbeeld voor bijzonder elegante schoenen met een zakelijke uitstraling of casual veiligheidssneakers. Zorg ervoor dat je schoenen niet te groot of te klein zijn en kies voor schoenen die goed passen bij de rest van je kleding. Draag je een relatief strakke broek, kies dan bijvoorbeeld niet voor te brede schoenen. Wil je er stijlvol en modieus bij lopen, dan is ook de kleur en vormgeving van je schoenen van belang. Laat deze aansluiten bij je werkkleding, persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) en eventuele accessoires.

Wil je meer informatie? Vraag vakkundig advies bij Unishore Bedrijfskleding

Zoals je ziet zijn er een aantal mogelijkheden om je werkzaamheden goed beschermd en stijlvol uit te voeren. Van belang is vooral dat je kleding goed bij elkaar past, dat je kleding niet te groot of te klein is en dat deze comfortabel zit tijdens het uitvoeren van jouw werkzaamheden. Wil je graag advies over modieuze werkkleding die je perfect beschermt? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze als het gaat om bedrijfskleding, veiligheidsschoeisel, persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) en accessoires!