Winkelwagen
Offerte(s)

15% korting op het gehele Helly Hansen assortiment in oktober 2018

15% korting op het gehele Helly Hansen assortiment in oktober 2018

Helly Hansen actie in oktober. Wij houden van ons assortiment Helly Hansen kleding; stuk voor stuk stoere items van geweldige kwaliteit. In oktober 2018 ontvangt u ook nog eens een unieke korting van 15% op alle artikelen uit ons HH assortiment. Hoe mooi is dat?

Helly Hansen heeft een grote passie voor het buitenleven en staat bekend om innovatie en kwaliteit. Scandinavisch design vormt de basis voor alles wat HH doet. Dit ervaart u als een perfecte combinatie van functioneel ontwerp, bescherming en stijl. De werkkleding van Helly Hansen beschermt en faciliteert professionals die hun brood verdienen in de meest uitdagende werkomgevingen. Daarnaast produceert zij vol trots sportkleding, beroepskleding en beschermende, functionele vrijetijdskleding. Helly Hansen doet nooit concessies op het gebied van prestaties, stijl en kwaliteit. Dit is namelijk waar het bij Scandinavisch ontwerp allemaal om draait.

Of het nu gaat om werkschoenen, onderkleding, fleece, werkbroeken, werkjassen, overalls, poloshirts, sweaters of T-shirts: alle producten van Helly Hansen presteren uitmuntend in extreme werkomstandigheden.


Gerelateerde Producten