Jaarlijkse keuring Thuiswinkel Waarborg: goedgekeurd!
10 april 2019

Elk jaar worden onze webshops gekeurd door Thuiswinkel waarborg. Een certificaat van deze organisatie betekent dat de webshop voldoet aan strenge eisen op het gebied van wet- en regelgeving, veiligheid en financiële stabiliteit. Ook dit jaar hebben wij dit kwaliteitskeurmerk weer mogen ontvangen en bent u ervan verzekerd dat u veilig kunt winkelen in onze webshops en dat wij eerlijk handelen.

De 10 zekerheden van het Thuiswinkel Waarborg

 • U weet bij wie u winkelt: de contact- en vestigingsgegevens zijn gecontroleerd en staan duidelijk op het Thuiswinkel Waarborg-certificaat.
 • Consumentenbond ondersteunt de Algemene Voorwaarden Thuiswinkel
 • Bedenktijd van minimaal 14 dagen: het Thuiswinkel Waarborg garandeert dat wij de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen naleven. Lees wat u kunt doen in de bedenktijd en welke uitzonderingen er in de wet zijn
 • Producten (deels) achteraf betalen: u krijgt de mogelijkheid om een deel van het aankoopbedrag achteraf of bij aflevering te betalen.
 • Helder aanbod: elk product en/of elke dienst heeft een duidelijke omschrijving die overeenkomt met de werkelijkheid.
 • Overzichtelijk bestelproces: het bestelproces verloopt via eenduidige stappen. Het is duidelijk wat u bestelt voordat u een aankoopverplichting aangaat en u krijgt nog een kans om deze te corrigeren voor het plaatsen van de bestelling.
 • Prijzen zijn duidelijk: u wordt goed geïnformeerd over alle eventuele bijkomende kosten, zoals verzend-, betaal-, polis- of administratiekosten. Dus geen onaangename kosten achteraf.
 • Veilige betaalomgeving: wanneer u een betaling doet in de webshop, verloopt dit via een beveiligde verbinding met een SSL-certificaat (HTTPS en/of slotje onder of boven aan de webpagina).
 • Zorgvuldige omgang met uw persoonsgegevens: wij hebben een maximale inspanningsverplichting om te zorgen voor veilig transport, veilige verwerking en veilige opslag van persoonsgegevens. Bovendien kunt u zich eenvoudig afmelden voor commerciële e-mails. Lees meer hierover in de volgende alinea.
 • Gedegen klachtenbemiddeling en onafhankelijke geschillencommissie: heeft u ondanks deze zekerheden toch een klacht? Meld het direct via de webshop of dien klacht in via www.thuiswinkel.org/klacht-indienen. Komen wij samen niet tot een oplossing? Dan helpt Thuiswinkel.org u gratis verder met klachtenbemiddeling. Als u hierna nog niet tevreden bent, kunt u een geschil indienen bij de onafhankelijke Geschillencommissie Thuiswinkel. Bekijk de procedure van De Geschillencommissie. Thuiswinkel.org staat tot een bedrag van € 10.000 per uitspraak garant voor nakoming van de uitspraken.
 • Meer informatie leest u op Thuiswinkel.org

Bekijk het certificaat Thuiswinkel Waarborg