Bedrijfskleding online bestellen: de voor- en nadelen
4 augustus 2018

Er is in de kledingbranche de laatste jaren veel veranderd met betrekking tot de manier waarop mensen hun kleding aanschaffen. Steeds meer mensen verkiezen eenvoudig bestellen van achter hun computer boven een dag lang door de stad slenteren om vervolgens met armen vol kledingtassen uitgeput thuis te komen. Ook in het bedrijfsleven speelt het online bestellen van kleding een steeds grotere rol, maar wat zijn nu daadwerkelijk de voor- en de nadelen van online shoppen? Wij zetten ze voor je op een rijtje.

Het gemak van bedrijfskleding online bestellen

De voornaamste reden om online kleding te bestellen is natuurlijk het gemak waarmee dat tegenwoordig gaat. Vanuit je luie stoel kun je eenvoudig veel kleding bekijken en nog gemakkelijker artikelen vergelijken op basis van prijs en levertijd. In veel gevallen duurt de levering van artikelen slechts twee tot vijf werkdagen. Zo heb je de door jouw bestelde artikelen snel in huis. Daartegenover staat natuurlijk de traditionele manier van winkelen die vele malen tijdrovender is. In de hedendaagse drukke maatschappij is dit voor veel mensen de doorslaggevende factor om online te shoppen.

Mogelijkheden tot passen

Het grootste nadeel van online shoppen daarentegen is natuurlijk dat je artikelen niet vooraf kunt passen. Met een maattabel kom je in veel gevallen een heel eind, maar helaas kan je het artikel niet uitvoerig bekijken of aantrekken. Zo ben je dus nooit honderd procent zeker of het kledingstuk is wat je zoekt. Gelukkig kan je tegenwoordig vaak eenvoudig en met geringe kosten artikelen retourneren. Zo kun je alle kledingstukken bestellen die je graag zou willen passen, waarna je de artikelen die niet zo in de smaak vallen weer terug stuurt.

Advies

Bedrijfskleding uitkiezen is niet zomaar iets. Het is daarom soms fijn om goed advies te krijgen bij de keuze van jouw bedrijfs- of werkkleding. Uiteraard is dit in een fysieke winkel veel eenvoudiger dan op het internet. Het winkelpersoneel is vaak gespecialiseerd op een bepaald gebied en kan je dus beter helpen bij het maken van de juiste keuze. Een webwinkel is echter ook vaak telefonisch bereikbaar, zodat je ook daar persoonlijk advies kan krijgen.

Conclusie

Online shoppen heeft zowel voordelen als nadelen ten opzichte van normaal winkelen. Wanneer je kleding graag direct wil passen, raden wij je aan om gewoon in de winkel langs te komen. Wij van Unishore Bedrijfskleding hebben daarom naast onze webshop ook een winkel gevestigd in Den Helder. Hier helpen we je graag bij het kiezen van de juiste bedrijfskleding. De winkel is open op werkdagen van 07.30 tot 17.00 uur. Telefonisch advies of advies via de chat of het contactformulier kan uiteraard ook. Ons telefoonnummer is : 0223-661300.