foto

Waarom een softshell jas zo populair is

20 juli 2017

Een softshell is een zeer goed alternatief voor de tussenlaag (fleece) - en buitenlaag (waterdichte jas). Er wordt eigenlijk mee bedoeld dat de jas winddicht en ook waterafstotend is. Daarnaast heeft het een heerlijk draagcomfort en is de stof ademend. Dus ook uitermate geschikt voor wandelaars. De collectie softshell jassen is dan de laatste jaren enorm populair geworden.
 
Maar waarom dan?
De jassen zijn tegenwoordig net alleen meer voor mensen die veel outdoor zijn maar ook voor mensen die gewoon een lekkere jas willen voor het weertype wat wij hier in Nederland hebben. De ene dag erg warm en de volgende dag weer een frisse wind. Ideaal weer voor een softshell jas.
 
Zijn er verschillen?
Er gelden geen harde criteria voor de naam 'softshell' wat maakt dat je als consument goed moet opletten. Wij gaan ervan uit dat een goede softshell winddicht, waterafstotend en ademend moet zijn. Wel maken we onderscheid tussen softshells voor actief/ sportief gebruik en softshells voor allround/ all-season gebruik. De softshells voor actief/ sportief gebruik zijn zeer licht, zijn dun en staan veel bewegingsvrijheid toe. Dus ook zeer geschikt voor buitensporten zoals wandelen of tennissen. Welk type softshell jas je gaat gebruiken hangt wel een beetje af van je doel. En daarin kan Unishore u van goed advies dienen. We hebben deze jassen ook in onze showroom hangen zodat u zelf kan ervaren hoe prettig zo’n jas draagt.
Wij voeren softshell jassen van diverse merken zoals Helly Hansen, Blaklader, Jobman en Tricorp. Keuze is er dus genoeg. 
 
Neem even een kijkje op onze webwinkel en mocht u toch nog advies nodig hebben dan vernemen we dit natuurlijk graag van u.

Vragen?

Bel 0223 - 66 13 00
Of ga naar ons contactformulier

Waarom Unishore?

  • Persoonlijke- en snelle service
  • Specialist sinds 1985
  • Mogelijkheid achteraf betalen
  • Uitgebreid assortiment
  • Eigen borduurstudio

Klanttevredenheid

1336 beoordelingen

Veilig bestellen

Thuiswinkel Waarborg    Ecommerce Europe

Betaalmethoden