foto

De mogelijkheden van medische bedrijfskleding

17 november 2017

In veel sectoren is het dragen van bedrijfskleding zeer belangrijk, of zelfs verplicht. Dit kan zijn om verschillende redenen. Denk aan zaken als veiligheid, uitstraling of hygiëne. Ook zorgt het dragen van uniforme werkkleding voor extra herkenbaarheid bij de klant richting het personeel. Er zijn dus veel voordelen als het aankomt op bedrijfskleding. Deze bedrijfskleding wordt uiteraard ook gedragen door medisch personeel bij bijvoorbeeld ziekenhuizen en tandartspraktijken. Dit hangt nauw samen met comfort en hygiëne. Maar wat is eigenlijk precies de functionaliteit van bedrijfskleding in een medische omgeving? Lees dit artikel om erachter te komen.

Tricorp Poloshirt Cooldry 201013, houdt het lichaam op temperatuurVeel bewegingsvrijheid

Medisch personeel loopt, beweegt en staat vaak de hele dag door. Het is daarom belangrijk om bedrijfskleding te dragen die comfortabel zit en extra bewegingsvrijheid biedt. Het Tricorp Poloshirt Cooldry is voor veel medische medewerkers, zoals tandartsen en mondhygiënisten, zeer geschikt. De polo is gemaakt van Cooldry en Polyester. Dit zorgt voor optimale ventilatie en dat u in de zomer koel blijft en in de winter goed opwarmt. Ook kun u in dit poloshirt prima blijven bewegen. Voor fysiek hardwerkend personeel is deze polo dus perfect om in te werken!

Veel mogelijkheden om spullen op te bergen

Het personeel van onder andere ziekenhuizen is altijd onderweg, van kamer naar kamer. Hierbij hebben ze regelmatig instrumenten, pennen en documenten nodig voor de patiëntenregistratie. Een stofjas met zakken en lussen is in dat geval erg prettig. Zo kan altijd alles mee zonder al te veel moeite. Havep Basic lange jas is in zo’n situatie uiterst geschikt. Deze degelijke halflange witte werkjas is gemaakt van een stevige stof. Verder is dit exemplaar voorzien van twee voorzakken, een borstzak, binnenzak, telefoon-zakje en pennenhaker op de mouw. Zo kunt u alle essentiële dingen gedurende de dag meenemen!

Atlas CL 370 Dames Klomp SB, deze klomp geeft voldoende ondersteuning voor de drager, de witte kleur past perfect in de medische industrieComfort voor uw voeten

Tijdens een dienst krijgen de voeten aardig wat te voorduren. Stevige en ondersteunende werkschoenen zijn daarom absoluut geen overbodige luxe. De Atlas Clean & White CL werkschoenen zijn perfect voor medewerkers in de medische wereld. Deze degelijke werkschoenen hebben een ingebouwd 3D-dempingssysteem, zodat de voeten en gewrichten de dag goed door kunnen komen. Ook is het mogelijk om (orthopedische) inlegzolen in de schoenen te dragen. Kortom; een comfortabel schoen die flink wat afstanden kan afleggen.

Op zoek naar specifieke werkkleding voor uw medewerkers? Bekijk dan het online aanbod van Unishore Bedrijfskleding om inspiratie op te doen. Heb je vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder!

Kijk u ook gerust verder bij onze uitgebreide assortiment van werkschoenen, stofjassen en polo's

11 artikelen gevonden
Sorteer op Productnaam |Prijs
Overlay

Tricorp Poloshirt Cooldry 20..

€ 17,98 excl. BTW
€ 21,76 incl. BTW
Overlay

Tricorp Poloshirt UV Block Co..

€ 20,68 excl. BTW
€ 25,03 incl. BTW
Overlay

Tricorp T-shirt Cooldry 10100..

€ 16,18 excl. BTW
€ 19,58 incl. BTW
Overlay
  • Veiligheidsnorm
 

Atlas CL 20 2.0 S2

€ 85,35 excl. BTW
€ 103,27 incl. BTW
Overlay
  • Veiligheidsnorm
 

Atlas CL 370 Dames Klomp SB

€ 65,25 excl. BTW
€ 78,95 incl. BTW
Overlay
  • Veiligheidsnorm
 

Atlas CL 400 S2

€ 78,45 excl. BTW
€ 94,93 incl. BTW
Overlay
 

Atlas CL 46 S1

€ 80,55 excl. BTW
€ 97,47 incl. BTW
Overlay
  • Veiligheidsnorm
Ribbon Tip
 

Atlas CL 570 S2

€ 91,80 excl. BTW
€ 111,08 incl. BTW
Overlay
 

Atlas CL GX 350 Dames Sandaal..

€ 79,80 excl. BTW
€ 96,56 incl. BTW
Overlay
 

Havep Basic Dames lange jas 0..

€ 20,34 excl. BTW
€ 24,61 incl. BTW
Overlay
 

Havep Basic Stofjas 4025

€ 22,21 excl. BTW
€ 26,87 incl. BTW

Vragen?

Bel 0223 - 66 13 00
Of ga naar ons contactformulier

Waarom Unishore?

  • Persoonlijke- en snelle service
  • Keuze uit ruim 50.000 artikelen
  • Mogelijkheid achteraf betalen
  • Uitgebreid assortiment
  • Eigen borduurstudio

Klanttevredenheid

1363 beoordelingen

Veilig bestellen

Thuiswinkel Waarborg    Ecommerce Europe

Betaalmethoden