Winkelwagen
Offerte(s)

Nieuws

Multinorm werkkleding van de beste merken

Heeft u dagelijks te maken met potentiële risico's als vlammen en hitte, metaalspatten, chemicaliën en risico op explosie? Dan kunt u niet zonder hoogwaardige multinorm werkkleding. Uw veiligheid is voor een groot deel afhankelijk van de juiste werkkleding die voldoet aan de strengste eisen en normen. Lees in dit artikel meer informatie over multinorm werkkleding van de beste merken.

Meer Lezen

Uitgelicht: M-Wear veiligheidshesjes

M-wear is specialist in functionele veiligheidshesjes met een gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Tegelijkertijd voldoen de hesjes van M-wear aan de strenge normen en eisen op het gebied van veiligheid, optimale bescherming en hoog comfort. 

Meer Lezen

Uitgelicht: X-Pro-Flex werkhandschoenen

OXXA X-Pro-Flex 51-290 werkhandschoenen hebben een geweldige pasvorm en zitten daardoor uiterst comfortabel. Niet voor niets is dit een van onze best verkochte werkhandschoene. De handschoenen zijn gecoat met nitril foam en zijn zeer flexibel, hebben een uitstekende grip en hoge mate van vingergevoeligheid. Deze eigenschappen verhogen de productiviteit op de werkvloer.

Meer Lezen

UITGELICHT: Helly Hansen werkbroeken

Werkbroeken van Helly Hansen zijn populair bij vele professionals over de hele wereld. Helly Hansen biedt u werkbroeken van hoge kwaliteit, functioneel en met een heel stoer ontwerp. 

Meer Lezen

De 5 beste merken werkschoenen

Wanneer je werkschoenen gaat kopen is het handig om te weten welke merken de beste zijn. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid en kwaliteit van de werkschoen. Merken onderscheiden zich namelijk van elkaar door onder meer stijl en kwaliteit. Wij hebben een top 5 gemaakt van beste werkschoenen om je te helpen bij je keuze. Wij zijn tot deze top 5 beste werkschoenen gekomen door een aantal aspecten mee te nemen, namelijk: prijs-kwaliteitverhouding, ervaringen van onze klanten en best verkochte werkschoenen.

Meer Lezen

Vlamboog bescherming op basis van NFPA 70E standaard

Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM) tegen de elektrische vlamboog

Veiligheid staat voorop. Daarom zijn Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM’s) tegenwoordig niet meer weg te denken. Dit zijn middelen die de kwetsbare en vitale lichaamsdelen beschermen.

Meer Lezen

Ga veilig in de zon aan het werk met de UV-Block & Cooldry collectie van Tricorp

UV Block en CoolDry zijn eigenschappen van werkkleding die zorgen voor een ademende werking en bescherming tegen de zon. Dankzij speciale technologische materialen wordt de werkkleding comfortabeler en biedt het bescherming. Lees in dit artikel meer over het belang van deze twee materialen.

Meer Lezen

9 onderhoudstips voor werkschoenen

Je wilt je werkschoenen natuurlijk lang mooi, comfortabel en waterdicht houden. Dit doe je door ze goed te onderhouden. Werkschoenen van leer drogen anders uit, waardoor het leer gaat knikken en zijn kenmerkende eigenschappen verliest. Wij geven hierbij 9 tips om je werkschoenen zo lang mogelijk mooi en functioneel te houden.

Meer Lezen

UITGELICHT: Offshore werkhandschoenen van OXXA

Wanneer je offshore werkt, weet je als geen ander hoe belangrijk het is om je handen goed te beschermen. Elke dag worden je handen blootgesteld aan grote risico's. Oxxa heeft haar werkhandschoenen ingedeeld voor verschillende branches, zo ook voor de offshore industrie. Zo maak je eenvoudig een keuze uit het grote assortiment.

Meer Lezen

NIEUW: uitbreiding assortiment Hydrowear werkkleding

Hydrowear is een van de snelst groeiende Nederlandse werkkledingmerken en is sinds 2001 op de Nederlandse markt verkrijgbaar. Hydrowear ontwerpt, ontwikkelt en produceert hoogwaardige en zeer duurzame bedrijfskleding welke zich kenmerkt door het hoge draagcomfort en funtionele details.

Meer Lezen

ACTIE: nu korting op alle korte broeken

De zomer is in aantocht, dus is het weer tijd voor korte broeken! Daarom hebben wij voor u deze geweldige actie: korting op alle korte werkbroeken in juni 2019. Bekijk nu deze actie.

Meer Lezen

Grisport Trekking bergschoenen

Het is een groot avontuur om te wandelen door nationale parken, bergen en woestijnen. Wat echter wel belangrijk is, is dat u het juiste schoeisel draagt voor deze ruigere terreinen. De wandelschoenen uit de categorie Trekking van Grisport zijn, dankzij de meer technische constructie, geschikt voor bergtochten of tochten met zware bepakking op ruw terrein. De schoenen hebben een meer technische constructie.

Meer Lezen

UITGELICHT: Portwest veiligheidshesjes

Portwest biedt veel verschillende veiligheidshesjes, waaronder o.a. executive vesten, kinderhesjes, led-vesten, vlamvertragende vesten en veiligheidshesjes met mouwen. Portwest ontwerpt en produceert al meer dan 110 jaar veiligheidskleding dat voldoet aan internationale normeringen en luistert daarnaast zorgvuldig naar haar klanten om topproducten te kunnen leveren.

Meer Lezen

Chaud Devant UFX collectie: lichtgewicht, kreukherstellend en sneldrogend

Bij de UFX-collectie van Chaud Devant staat vrijheid voorop. De koksbuizen, overhemden en blouses zijn gemaakt van lichtgewicht stoffen. De jersey-stof die onbeperkte flexibiliteit garandeert, bestaat uit Tencel® (hoog absorberend en koel) en polyester van gerecyclede plastic flessen. De combinatie van deze materialen is niet alleen milieuvriendelijk, maar zorgt er ook voor dat de stof snel droogt.

Meer Lezen
Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.