Nieuws

Uitgelichte berichten

Helly Hansen Kensington najaar 2023

De Helly Hansen Kensington collectie wordt in het najaar van 2023 uitgebreid met diverse S3 ademende werkschoenen een winterjas en een winter constructionbroek. De werkschoenen bieden ademend vermogen dankzij Air-meshvoering goede ondersteuning, demping en energieterugave dankzij Dual Stride Technologie. De winterkleding biedt in combinatie met andere winterkleding de beste bescherming gedurende hele winter.

Meer Lezen

Helly Hansen Chelsea Evolution najaar 2023

De Helly Hansen Chelsea Evolution Collectie wordt in het najaar van 2023 uitgebreid met een BRZ werkjas voor de zomer, een Construction Vest voor het gehele jaar rond en een winter werklaars voor de echte zware winters. Met deze combinatie willen ze de allround collectie van Chelsea Evolution nog verder geschikt maken voor de winter en zomer.

Meer Lezen

Aankondiging Helly Hansen Workwear 2023 najaar nieuwe artikelen

Net zoals ieder jaar komt Helly Hansen in najaar 2023 met een uitbreiding op hun collectie. Dit najaar zijn dit meer dan 30 artikelen met onder andere nieuwe 4-weg stretchbroeken, fleeces, shell-kleding, winterkleding en met als klap op de vuurpijl ook hun eerste S7 werklaarzen en werkschoenen.

 

Meer Lezen

Wat zijn S6 en S7 werkschoenen en werklaarzen?

In 2022 is de nieuwe normering voor EN ISO 20345: 2022 ingegaan. Dit heeft veranderingen gebracht op diverse gebieden de belangrijkste zijn op het gebied van de waterdichtheid en de penetratiebestendigheid. Waar je vroeger werkschoenen en werklaarzen had die S2 of S3 waren die een WR (Water Resistant) normering hadden terwijl een normale S2 of S3 werkschoen alleen een waterbestendige bovenzijde heeft. Dit wekte verwarring op, hetzelfde bij penetratiebestendigheid, het was een simpele hij is bestendig tot penetratie of niet. In de 2022 versie van EN ISo 20345 hebben zit uitgebreid en uitgelicht voor verduidelijking.

Meer Lezen

Unishore Workwear Open Drieban Tennis Toernooi

Doordeweeks aan het werk, maar in het weekend op de tennisbaan. De werknemers van Unishore Bedrijfskleding zijn graag sportief bezig. Na een drukke werkweek, is het namelijk wel zo fijn om je hoofd écht leeg te maken. Dit doen sommige van onze collega’s door middel van een fanatiek potje tennis. Binnenkort kunnen we onze talenten laten zien op de Unishore Workwear Open Drieban Toernooi. Ben jij er al van op de hoogte?

Meer Lezen

Op zoek naar de beste werkbroeken van 2023?

Een perfecte werkbroek zorgt voor comfort tijdens uw klussen en biedt voldoende bescherming. Wat voor u de perfecte werkbroek is, hangt af van uw werkzaamheden en voorkeuren. Wilt u bijvoorbeeld veel opbergmogelijkheden hebben? Vindt u het belangrijk dat een werkbroek stretch heeft voor optimale bewegingsvrijheid of dat u kniestukken erbij kunt gebruiken? Bekijk hieronder onze top 5 merken werkbroeken van 2023!

Meer Lezen

Waarom Mascot Ultimate Stretch?

Zoals u waarschijnlijk al weet staat Mascot Workwear bekend als een A-merk met hoge kwaliteit werkkleding. Maar naast dat Mascot normale werkkleding produceert. Heeft Mascot ook Ultimate Stretch artikelen, bijvoorbeeld werkbroeken. Lees hier snel meer over, let op: alleen in augustus 15% korting op alles van Mascot.

Meer Lezen

ICU BRZ Jacket van Helly Hansen wint de Red Dot Award!

Jahoor! Het ademende en klimaatregulerende ICU BRZ Jacket van Helly Hansen wint de Red Dot Award voor zijn uitmuntende en innovatieve ontwerp.

Meer Lezen

Nieuw: Helly Hansen Fyre

Helly Hansen heeft de nieuwe Multinorm collectie Fyre uitgebracht, deze moderne multinorm collectie maakt gebruik van DaleTec materialen voor comfort, bewegingsvrijheid en uitmuntende vlamvertragende eigenschappen. Fyre bestaat momenteel uit 1 werkjas en 4 verschillende werkbroeken.

Meer Lezen

Clique Basic Softshell wordt vervangen door de Clique Classic Softshell

De Clique Basic Softshells worden vervangen met de Clique Classic Softshells. De belangrijkste verbeterpunten zijn de verbeterde pasvorm, het gerecyclede polyster en de binnenkant is vervangen met een zwart fleece in plaats van een Grijze fleece.

Meer Lezen

Duurzaamheid bij Tricorp

Tricorp is de pionier op het gebied van werkkleding en spant zich dagelijks in om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Op elk niveau in de organisatie. Met oog en oor voor haar medewerkers, klanten, leveranciers en werknemers op productielocaties.

Meer Lezen

unishore bedrijfskleding BV is aangesloten bij WebwinkelKeur.

unishore bedrijfskleding BV is aangesloten bij WebwinkelKeur.

Sinds 05-01-2023 is unishore bedrijfskleding BV door de keuring gekomen van WebwinkelKeur. Dit betekent dat unishore bedrijfskleding BV voldoet aan alle belangrijkste Europese en Nederlandse regels op het gebied van koop op afstand.

We dragen met trots dit keurmerk omdat dit nogmaals de betrouwbaarheid van unishore bedrijfskleding BV onderstreept.

Met een goedkeuring alleen houdt het niet op. WebwinkelKeur is een modern keurmerk dat blijft continu toezien op de betrouwbaarheid van haar leden. Zo kunnen consumenten er terecht met klachten en kunnen zij de aangesloten webwinkels (publiekelijk) beoordelen. Als consument heb je dus extra zekerheden bij een webwinkel die is aangesloten bij dit keurmerk.

Als onafhankelijk derde staat WebwinkelKeur dan ook garant voor de echtheid van de klantbeoordelingen en voor de betrouwbaarheid van haar leden. Kortom weer een extra reden om bij unishore bedrijfskleding BV te kopen.

Meer Lezen