Winkelwagen
Offerte(s)

Nieuws

Uitgelichten berichten

Wij zijn voor de 9e keer Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd!

De webshop van Unishore Bedrijfskleding is voor de 9e keer gecertificeerd door Thuiswinkel Waarborg! Ieder jaar wordt de webshop gekeurd door deze onafhankelijke partij.

Meer Lezen

5 tips bij het kopen van werkkleding

Het kiezen van de juiste werkkleding kan soms een lastige taak zijn. Er is zoveel keuze, maar wat past nou het allerbeste bij uw bedrijf? Bij Unishore Bedrijfskleding weet u zeker dat u de juiste keuze maakt.

Meer Lezen

Helly Hansen Lifaloft: Wat is dat precies?

Helly Hansen is pionier op het gebied van gebruikte technologieën voor werkkleding, werktassen, werkschoenen en werklaarzen. Het merk is continu actief bezig in de ontwikkeling van nieuwe en verbeterde technologieën en materialen om het de gebruiker zo comfortabel mogelijk te maken, bijvoorbeeld: Lifaloft™. Wat Lifaloft™ precies inhoud, vertellen wij je in dit artikel.

Meer Lezen

Tricorp Premium Softshell bomber: nu verkrijgbaar!

Tricorp Premium is de exclusieve collectie werkkleding voor professionals met een eigen identiteit, zonder uit de toon te vallen. Binnen Tricorp Premium wordt het beste van Tricorp gecombineerd met de allerlaatste mode. Nieuwe materialen en exclusieve designs staan centraal binnen deze collectie. De nieuwe Softshell Bomber van Tricorp Premium is hier een goed voorbeeld van.

Meer Lezen

Helly Hansen Luna werkjassen: nu verkrijgbaar!

Goed nieuws! De dames werkjassen uit de Luna collectie van Helly Hansen zijn te bestellen! De Luna collectie is speciaal ontworpen voor vrouwen, door vrouwen. De collectie heeft de best mogelijke pasvorm voor dames en zorgt daardoor voor optimaal comfort.

Meer Lezen

Update m.b.t. Coronavirus (COVID-19)

Wij vinden het noodzakelijk om u altijd op de hoogte te houden van belangrijke ontwikkelingen. Lees hier verder.

Meer Lezen

Helly Hansen Luna werkbroeken: nu verkrijgbaar!

Heb jij al gehoord over de nieuwste vrouwenlijn van Helly Hansen? De Luna-collectie is een werkkleding collectie speciaal ontworpen voor vrouwen, door vrouwen. Met deze collectie streeft Helly Hansen naar de best mogelijke pasvorm voor dames dat zorgt voor optimaal comfort gedurende de werkdag.

Meer Lezen

Wanneer is gehoorbescherming verplicht?

Op de vraag wanneer gehoorbescherming verplicht is, kunnen we kort in zijn: bij harde geluiden. Maar weet jij wanneer je nou echt gehoorschade oploopt, hoe snel dit kan gebeuren en hoe je dit kan voorkomen? Dit leggen wij voor jou uit.

Meer Lezen

Tijdelijk 20% korting op Clique Basic Softshell + Milford Jacket!

Het is Clique maand en daarom krijg je deze maand maar liefst 15% korting op alles van Clique. Speciaal voor jou geven wij nog eens 5% extra korting op twee van onze bestverkochte werkjassen van Clique: de Basic Softshell en de Milford Jacket! Gebruik kortingscode CS20 voor de 5% extra korting!

Meer Lezen

De BOA werkschoenen van Helly Hansen

De juiste werkschoenen zijn onmisbaar tijdens jouw werkzaamheden. Werkschoenen beschermen jou tegen de mogelijke gevaren en risico’s die zich voor kunnen doen in jouw werkomgeving. Er is keuze uit diverse soorten schoenen, waaronder BOA werkschoenen. Deze schoenen hebben geen veters, maar een draaiknop die vele voordelen met zich mee brengt. Vandaag lichten wij de Helly Hansen BOA werkschoenen voor jou uit.

Meer Lezen

Gelaatsmaskers? Zo kies je de juiste

Werk je met gevaarlijke stoffen, gassen en/of dampen? Dan kan adembescherming nodig zijn. Het aanbod is groot en varieert van eenvoudige stofmaskers tot volgelaatsmaskers. Hier vertellen wij jou hoe je voor jezelf het juiste artikel kiest en laten we jou onze aanraders zien.

Meer Lezen

Werkkleding van Clique, Craft en Jobman

Wist jij dat Clique, Jobman en Craft iets gemeen hebben? Naast dat deze drie merken fantastische werkkleding te bieden hebben, komen deze ook nog eens van dezelfde leverancier af. New Wave Textiles is een krachtige organisatie die gespecialiseerd is in het distribueren van promotie-, sport- en workwear in de Benelux.

Meer Lezen

Clique Basic Polosweater

Het is Clique maand! Daarom krijg je in maart maar liefst 15% korting op de adviesverkoopprijs van het gehele assortiment. Naast deze korting, krijg je op de Clique Basic Polosweater nog eens 5% extra korting!

Meer Lezen

Clique maandactie: 15% korting op het gehele assortiment!

Maart is Clique maand! In deze maand krijg je maar liefst 15% korting op alles van Clique.

Meer Lezen

Unishore Bedrijfskleding Zwaag: bouw-update februari

We krijgen vaak de vraag vanuit onze klanten wat de status van onze tweede vestiging is op het industrieterrein Zevenhuis in Zwaag. Via deze weg vinden we het leuk om iedereen op de hoogte te houden van het proces!

Meer Lezen

Gratis 1/5e staatslot bij het schrijven van een review!

Vind jij het ook fijn wanneer een product reviews heeft? Op die manier is het makkelijker om een keuze te maken en lees je een oordeel van een echte gebruiker. Wij zijn ontzettend blij met de geschreven reviews. Daarom sturen wij iedere klant die een review geschreven heeft onder de gekochte producten, een gratis 1/5e staatslot!

Meer Lezen

Werkschoenen van S1 tot S3: Wat zijn de verschillen?

Veel mensen krijgen te horen dat zij werkschoenen moeten aanschaffen die voldoen aan bepaalde veiligheidseisen. Het komt vaak voor dat het voor hen onbekend is wat deze veiligheidseisen precies inhouden en daarom vindt men het vaak lastig om een geschikte veiligheidsschoen te vinden. Want weet jij het verschil tussen een S1, S2 of S3 werkschoen? Wij leggen het je hieronder uit.

Meer Lezen
Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.