NU IN FEBRUARI: 15% KORTING OP TRICORP & 10% KORTING OP HYDROWEAR

LET OP: Storing MultiSafePay hierdoor is het mogelijk dat afrekenen niet werkt, probeer het later nog eens of kijk hier op de storingspagina

Nieuws

Uitgelichten berichten

Clique Basic Softshell wordt vervangen door de Clique Classic Softshell

De Clique Basic Softshells worden vervangen met de Clique Classic Softshells. De belangrijkste verbeterpunten zijn de verbeterde pasvorm, het gerecyclede polyster en de binnenkant is vervangen met een zwart fleece in plaats van een Grijze fleece.

Meer Lezen

Duurzaamheid bij Tricorp

Tricorp is de pionier op het gebied van werkkleding en spant zich dagelijks in om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Op elk niveau in de organisatie. Met oog en oor voor haar medewerkers, klanten, leveranciers en werknemers op productielocaties.

Meer Lezen

unishore bedrijfskleding BV is aangesloten bij WebwinkelKeur.

unishore bedrijfskleding BV is aangesloten bij WebwinkelKeur.

Sinds 05-01-2023 is unishore bedrijfskleding BV door de keuring gekomen van WebwinkelKeur. Dit betekent dat unishore bedrijfskleding BV voldoet aan alle belangrijkste Europese en Nederlandse regels op het gebied van koop op afstand.

We dragen met trots dit keurmerk omdat dit nogmaals de betrouwbaarheid van unishore bedrijfskleding BV onderstreept.

Met een goedkeuring alleen houdt het niet op. WebwinkelKeur is een modern keurmerk dat blijft continu toezien op de betrouwbaarheid van haar leden. Zo kunnen consumenten er terecht met klachten en kunnen zij de aangesloten webwinkels (publiekelijk) beoordelen. Als consument heb je dus extra zekerheden bij een webwinkel die is aangesloten bij dit keurmerk.

Als onafhankelijk derde staat WebwinkelKeur dan ook garant voor de echtheid van de klantbeoordelingen en voor de betrouwbaarheid van haar leden. Kortom weer een extra reden om bij unishore bedrijfskleding BV te kopen.

Meer Lezen

HAVEP zet alles op verduurzaamheid

n april 2022 is HAVEP verhuisd van een idustrieel erfgoed locatie naar een uniek en toekomstbesendig gebouw. Het nieuwe hoofdkantoor van HAVEP is het meest circulaire utliteitsgebouw van de Benelux. Hiermee zet HAVEP weer een grote stap in verduurzaamheid en circulariteit. HAVEP haalt al oude werkleding op om die vervolgens uptecyclen en te verwerken tot nieuwe duurzame materialen. Om zo de werkers van vandaag te beschermen en de werkers van morgen te verzekeren van een veilige toekomst.

Meer Lezen

November 2023 Helly Hansen actiemaand 15% korting

Het is nu nog niet zo heel koud maar wij zijn al hard voor u bezig voor de komende koude periode. Uitgelicht in deze nieuwbrief de Helly Hansen winterjassen. Deze onderscheiden zich door de nieuwste toegepaste technologieën, denk aan lichtgewicht voeringen comfortabele pasvorm enz. De jassen vallen op door hun sportieve uiterlijk deze maand extra voordelig. Meer Lezen

Laat jouw Softshell van Helly Hansen bedrukken!

Wij kunnen na enkele tests zeggen dat de Helly Hansen softshell jassen kunnen worden bedrukt. Normaliter raadde wij het bedrukken van softshell jassen af. Softshell jassen kunnen gaan doorbloeden of de kleuren kunnen anders eruit zien zoals gewenst. Om het doorbloeden of het kleurverschil tegen te gaan zou er gekozen moeten worden om te bedrukking via een special techniek. Deze techniek is vaak duurder dan de standaard bedrukkingstechniek.

Meer Lezen

Helly Hansen Oxford 4X Stretch Werkbroeken

De Helly Hansen  Oxford 4X Stretch  is nu gemaakt van de naam zegt het al 4 way stretch doek voor maximaal comfort. Het doek beweegt in alle richtingen mee, supercomfortabel dus. De pasvorm is aangepast, voorgevormde knieën, een inzetstuk van stretch in het kruis dit zorgt voor nog meer bewegingsvrijheid. De onderkant van de broek en de knieën zijn van extra slijtvast materiaal gemaakt. Prima duurzaam dus. We kunnen stellen dat de verhouding prijs en comfort fantastisch is. Bij Helly Hansen hoef je niet het duurste artikel te kopen om alle benefits te hebben.

Kortom de make-over van dit model is super geslaagd. En kan als pre-order nu bestelt worden.

Meer Lezen

Nieuwe collectie Reebok werkschoenen

Met de nieuwe All Terrain, Royal Glide en Inspire werkschoenen breidt Unishore haar collectie uit.
De athletische prestaties en comfort van de Reebok sportschoenen worden meegenomen in de werkschoenen van Reebok. Hierdoor heb jij gegarandeerd een goed zittende werkschoen met genoeg demping en een goed ademende werkschoen.

Meer Lezen

Chaud Devant Denim Collectie

De meeste personen hebben meer dan één paar jeans in de kast liggen. Jeans zijn makkelijk te combineren en staan bij vrijwel de meeste goed. Op de werkvloer worden jeans ook vaker gedragen.

Meer Lezen

Nieuw: Helly Hansen UC-ME High Visibility collectie

De ontwerpers en ontwikkelaars bij Helly Hansen hebben de afgelopen 2 jaar hard gewerkt aan hun nieuwe collectie UC-ME. Sinds de oprichting in 1877 richt Helly Hansen zich op innovatie. Met de inzichten en de ervaringen van professionals op de werkvloer ontwikkeld Helly Hansen hoogwaardige, prestatiegerichte en duurzame uitrusting die zelfs onder de zwaarste omstandigheden presteert. 

Meer Lezen

15% korting op Helly Hansen

In september 3 keer korting! 5% extra korting op de merken Clique, Jobman & Tricorp. Shop bijvoorbeeld een Clique Polo, Jobman Werkbroek of een Tricorp Softshell. De korting is al direct verwerkt op het product.

Meer Lezen

15% korting op Jobman, Clique & Tricorp

In september 3 keer korting! 5% extra korting op de merken Clique, Jobman & Tricorp. Shop bijvoorbeeld een Clique Polo, Jobman Werkbroek of een Tricorp Softshell. De korting is al direct verwerkt op het product.

Meer Lezen

15% korting op alles van Mascot in Augustus

Mascot is bekend om haar functionele werkkleding van betrouwbare kwaliteit. Daarom kunt u deze maand profiteren van 15% korting op het gehele assortiment van Mascot!. Wij hebben voor u een aantal van de Mascot collecties op een rijtje gezet voor u. Wacht niet te lang, want voor u het weet is deze korting verlopen!

Meer Lezen

Nieuw: Havep Tricot Collectie

Met trots introduceert Havep hun nieuwe tricotlijn als uitbreiding van de Base layers collectie. Met maar liefst zes kledingstukken in zes kleuren is er voor ieder wat wils. Een outfit compleet maken doe je in een handomdraai, want het design van de bovenkleding is qua kleurstelling perfect afgestemd op hun Workwear collectie Attitude en Shift.

  • Nu leverbaar
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Makkelijk te combineren met andere HAVEP collecties
  • Duurzamere keuze door een combinatie van Pet en duurzamer katoen
Meer Lezen

Top 4 Merken BOA werkschoenen 2022

Goede werkschoenen beschermen u tegen de mogelijke gevaren en risico’s in uw werkomgeving. Werkschoenen zijn er in allerlei soorten en veiligheidsklassen. Werkschoenen kunnen zich onderscheiden door verschillende soorten modellen, maar ook door de soorten sluitingen. De BOA werkschoen is een schoen die elke dag populairder wordt. Wij laten u graag onze top 4 Merken BOA werkschoenen zien.

Meer Lezen

Top 4 werkschoenen voor dames

Er komen steeds meer vrouwen op de werkvloer in sectoren waar eerder alleen mannen werkzaam waren. Ook vrouwen hebben daarom de behoefte aan geschikte veiligheidsschoenen. Deze moeten als prioriteit natuurlijk de beste bescherming bieden, maar ook een goede look hebben. Dat komt goed uit want deze maand geven wij 5% extra korting op alle werkschoenen van Unishore Bedrijfskleding! Daarom geven we een paar populaire voorbeelden van dames werkschoenen. Welke dit zijn, leest u verder in het bericht.

Meer Lezen