Winkelwagen
Offerte(s)
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Kleur
Sluiting
Model
Veiligheidsklasse
Type beschermneus
Eigenschappen

Vismo

Vismo is een Canadees merk veiligheidsschoenen. Vismo heeft als missie om betere veiligheidsschoenen te creëren. Zij bereiken dit door samen te werken met de beste leveranciers en fabrikanten in de wereld om nieuwe technologieën te genereren en deze te combineren met bewezen goede materialen om zo de ultieme werkschoen te kunnen creëren.

  • Sportieve lichtgewicht S3 en S1P werkschoenen
  • Werkschoenen met BOA-sluiting verkrijgbaar (veterloos)
  • Ook ESD- en geheel metaalvrije modellen verkrijgbaar
  • NRG 55-tussenzool, die 55% energie teruggeeft aan de gebruiker en een uitstekende schokabsorptie creëert

10% KORTING verwerkt op de adviesverkoopprijs van alle Vismo werkschoenen!

Lees verder Lees minder

7 producten

Toon per pagina
Vismo EB-22 Drift S1P + Gratis sokken
Beoordeling:
100%
€ 85,50 € 103,46
Vismo EK-67 Turn S1P + Gratis sokken
€ 92,93 € 112,45
Vismo Extralight EB19 Reform S3 + Gratis sokken
€ 89,22 € 107,96
Vismo Extralight EN19 Revolt S3 + Gratis sokken
Beoordeling:
100%
€ 89,22 € 107,96
Vismo Extralight EN13 Shift S1P + Gratis sokken
Beoordeling:
80%
€ 89,22 € 107,96
Vismo EB-22B Twist BOA S1P + Gratis sokken
Beoordeling:
100%
€ 96,66 € 116,96
Vismo ER-80 Strike S1P + Gratis sokken
€ 85,50 € 103,46

Lichte werkschoenen met beschermende eigenschappen

Misschien heeft u de Vismo werkschoenen uit ons assortiment al bekeken en is u opgevallen dat deze werkschoenen qua uiterlijk eigenlijk helemaal niet lijken op het beeld dat mensen van oudsher van veiligheidsschoenen hebben. Vismo werkschoenen hebben in hun voorkomen bijvoorbeeld meer weg van sneakers, zoals dat bij Redbrick werkschoenen of de werksneakers uit de Grisport Cross Safety collectie bijvoorbeeld ook het geval is. Dat betekent niet dat Vismo werkschoenen uw voeten niet beschermen. Integendeel: er zijn S3 werkschoenen en S1P werkschoenen van Vismo verkrijgbaar waarmee u voorbereid bent op uiteenlopende risico’s die in het huidige bedrijfsleven veel voorkomen.

Wat Vismo werkschoenen echter wel gemeen hebben met “normale” sneakers is dat ze uiterst comfortabel zijn. Alle werkschoenen van het merk zijn lichtgewicht werkschoenen, waarbij het gewicht van de Vismo Extralight werkschoenen uiteraard het laagst uitvalt. Geen moment zult u het gevoel hebben dat u met logge, zware werkschoenen rondloopt, maar u mag wel dezelfde mate van bescherming verwachten als van de zwaardere modellen. Bij het bepalen in welke veiligheidsklasse werkschoenen volgens de richtlijnen in de EN 20345-norm ingedeeld worden speelt het uiterlijk of het materiaal van de werkschoenen immers geen rol. Daarbij let men alleen op de bescherming die een paar werkschoenen biedt.

Welke bescherming bieden Vismo werkschoenen?

Welke bescherming Vismo werkschoenen precies bieden is eenvoudig af te lezen aan de veiligheidsklasse die we in het productoverzicht al bij de schoenen gezet hebben. In het geval van de Vismo werkschoenen in onze webshop zal het altijd om S1P werkschoenen en S3 werkschoenen gaan. Deze soorten werkschoenen hebben een aantal belangrijke overeenkomsten, maar ook enkele relevante verschillen. Om met de overeenkomsten te beginnen: werkschoenen in de veiligheidsklasse S1P en S3 hebben allemaal een tussenzool die perforatie van onderaf tegenhoudt. De tussenzool in Vismo werkschoenen is van kevlar, een uiterst stevige kunststof die makkelijk buigt. Ook hebben al deze werkschoenen een metalen beschermneus om uw tenen te beschermen.

Zijn spijkers en scherven op de grond of voorwerpen die op uw tenen vallen het enige risico in uw werkomgeving? Dan heeft u aan de comfortabele S1P werkschoenen van Vismo al voldoende om veilig en prettig aan het werk te kunnen. De S3 werkschoenen van Vismo bieden echter meer bescherming. Zo zijn deze schoenen gemaakt van waterafstotend buitenmateriaal dat uw voeten droog houdt als u minder dan een uur met uw voeten onder water staat. Daarnaast hebben deze werkschoenen een schokabsorberende hak en een buitenzool die ondanks zijn lichte gewicht voor extra grip zorgt. Deze schoenen beschermen u tegen de meeste risico’s die veel voorkomen in een industriële omgeving.

Is het risico op elektrostatische ontlading op uw werkplek groot? Zelfs dan kunt u met een gerust hart voor Vismo werkschoenen kiezen. Alle Vismo werkschoenen in ons assortiment zijn ESD werkschoenen en dus antistatisch. Daarvoor hoeft u niet op de veiligheidsklasse te letten. Deze schoenen zijn daarmee een waardevolle toevoeging aan een elektrisch geleidende werkoutfit, zoals een vlamvertragende, antistatische werkjas of een overall met vlamvertragende en antistatische eigenschappen.

Over Vismo

Vismo is een redelijk jong merk, maar heeft in de paar jaar dat het bedrijf nu actief is behoorlijk wat indruk weten te maken met zijn lichtgewicht werkschoenen die toch aan alle veiligheidseisen van het moderne bedrijfsleven voldoen. Het lichte gewicht van de schoenen draagt daaraan bij; uw voeten hebben immers minder te lijden als ze minder gewicht hoeven te dragen. Dat is echter niet het enige. Verschillende moderne technologieën leveren een bijdrage aan het comfort van Vismo werkschoenen. Een goed voorbeeld hiervan is de NRG-55 tussenzool in sommige modellen. De energie die deze zolen absorberen geven ze voor 55 procent terug aan de drager. Aan het einde van een werkdag met Vismo werkschoenen zult u dus minder moe zijn.

Vismo presenteert zich als een revolutionaire fabrikant. We kunnen hieruit al opmaken dat de technologische ontwikkelingen van het Canadese bedrijf nog lang niet voorbij zijn.

Vismo werkschoenen online kopen

Bij Unishore Bedrijfskleding herkenden we al snel de kwaliteit van VIsmo werkschoenen en wat de schoenen toe kunnen voegen aan de werkomstandigheden van werknemers in verschillende branches. U kunt uw Vismo werkschoenen dus ook online kopen in onze webshop. We zullen ervoor zorgen dat u de werkschoenen van uw keuze snel in huis heeft.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.