Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Materiaal lens
Lens eigenschappen
Materiaal (hoofdbescherming)
Toepassing
Lenstype
Lensmarkeringen

Uvex

Uvex' innovatieve werkschoenen en PBM's worden in samenwerking met professionals geproduceerd en voldoen moeiteloos aan de strengste veiligheidsnormen. Zoekt u een functionele, comfortabele veiligheidsschoen of PBM's met baanbrekende technologieën? Dan bent u bij Uvex aan het juiste adres! Elk product van Uvex reflecteert de pioniersgedachte van de fabrikant: bescherming van mensen.

5% KORTING verwerkt op alle Uvex artikelen

Lees verder Lees minder

7 producten

Korting 5%
uvex pheos alpine 9773-050 alpinehelm
€ 99,75 € 120,70
Korting 5%
Uvex Airwing B-WR 9762 veiligheidshelm
€ 19,95 € 24,14
Korting 5%
Uvex overzetbril super OTG 9169
€ 14,49 € 17,53
Korting 5%
Uvex ruimzichtbril ultrasonic 9302
€ 19,67 € 23,80
Korting 5%
Uvex ruimzichtbril carbonvision 9307
€ 20,76 € 25,12
Korting 5%
Uvex schoonmaak doekjes box 9963
€ 19,67 € 23,80
Korting 5%
Uvex Airwing B-S-WR Helm klep
Waardering:
100%
€ 20,43 € 24,72

Al bijna honderd jaar Uvex helmen en veiligheidsbrillen

De eerste veiligheidsbrillen van Uvex werden al in 1926 geproduceerd, toen nog onder de bedrijfsnaam Optische-Industrie-Anstalt Philipp M. Winter in een voorstad van het Zuid-Duitse Fürth. In de jaren vijftig wordt de merknaam Uvex geïntroduceerd door de huidige eigenaar, Winters zoon Rainer. De naam staat voor “ultraviolet excluded”, wat een verwijzing is naar de UV-bescherming die de zonnebrillen van Uvex bieden. Hoewel er sinds de oprichting van het bedrijf veel nieuwe producten zijn ontwikkeld, zijn bepaalde belangrijke zaken onveranderd gebleven. De familie Winter geeft nog steeds leiding aan het bedrijf, het hoofdkantoor staat nog altijd in het Beierse Fürth en de toewijding die Uvex aan het ontwerp en de productie van veiligheidsbrillen en andere PBM’s geeft is onverminderd.

Toch is Uvex geen klein familiebedrijf meer. De fabrikant is in meer dan twintig landen actief, al is nog steeds het merendeel van hun ruim 2700 medewerkers werkzaam in Duitsland. Overigens ontwikkelt Uvex niet alleen beschermingsmiddelen voor het bedrijfsleven. Onder de naam Uvex Sports ontwikkelt het bedrijf onder meer helmen en zonnebrillen om bij het sporten te gebruiken. In Duitsland is Uvex zelfs marktleider op het gebied van fietshelmen. Wat veiligheid betreft kunt u dus op Uvex vertrouwen. Ook op uw werkplek zullen hun helmen en oogbescherming ervoor zorgen dat u geen vermijdbaar letsel oploopt. Uw werk uitvoeren wordt dus een stuk veiliger met de producten van Uvex.

Online Uvex PBM’s kopen

Bent u dus op zoek naar een stevige ruimzichtbril met UV-bescherming? Of misschien een comfortabele bouwhelm waarop u kunt vertrouwen? Unishore Bedrijfskleding heeft zeker een artikel van Uvex dat u deze extra veiligheid op uw werkplek gaat bieden. Dankzij onze webshop is het heel eenvoudig om online Uvex PBM’s te kopen voor een goede prijs. Bovendien worden de artikelen bij u thuis of op het bedrijf bezorgd. Deze service bieden wij natuurlijk niet alleen bij de Uvex-producten in ons assortiment. U kunt bij alle werkschoenen, overalls, werkjassen, veiligheidsvesten, werkbroeken, werkhandschoenen en PBM’s erop vertrouwen dat u een eerlijke prijs betaalt en de producten snel in huis kunt verwachten. Wilt u eerst eens zien hoe de producten er in het echt uitzien? Kom dan eens langs in onze showroom in Den Helder.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.