NU IN MAART: 15% KORTING OP BLAKLADER & 15% KORTING OP SANTINO

LET OP: Storing MultiSafePay hierdoor is het mogelijk dat afrekenen niet werkt, probeer het later nog eens of kijk hier op de storingspagina

Filteren
Selectie verfijnen
Maat
Prijs
Sluiting
Wasinstructie
Type Jas
Mogelijkheid tot bedrukken
Eigenschappen
Geslacht
Extra's
Materiaal
EN 14058: Bescherming > -5°C
Voeringstype

Tricorp Rewear

Tricorp Rewear kopen? Steeds meer inkopers van bedrijfskleding vragen naar circulaire werkkleding. Tricorp heeft hiervoor de Rewear collectie ontwikkeld. Een modieuze, kwalitatieve en sportieve collectie met een frisse uitstraling. Hiermee komt duurzaamheid in een stroomversnelling en werken we samen aan een circulaire toekomst.

Tricorp Rewear kenmerken:

  • Collectie bestaande uit T-shirt, Poloshirt en Sweater Rewear (Casual label) en werkbroek, Softshell en Midi Parka (Workwear label).
  • Gemaakt van gerecyclede polyester of mix van gerecyclede polyester en biologisch katoen
  • Minder watergebruik, minder energie en CO2 uitstoot bij de productie

kortebroekkorting

Tricorp Workwear Korting
Lees verder Lees minder

10 producten

Korting 10%
Tricorp Winter Softshell Parka Primaloft Rewear 402713
€ 168,64 € 204,05
Korting 10%
Tricorp Winter Softshell Jack Primaloft Rewear 402712
€ 168,64 € 204,05
Korting 10%
Tricorp Puffer Jack Rewear 402711
€ 148,80 € 180,05
Korting 10%
Tricorp Puffer Bodywarmer Rewear 402710
€ 79,34 € 96,00
Korting 20%
Tricorp Poloshirt Fitted Rewear 201701
€ 15,85 € 19,18
Korting 10%
Tricorp Werkbroek Twill Rewear 502701
€ 47,40 € 57,35
Korting 15%
Tricorp Midi Parka Rewear 402702
€ 114,26 € 138,25
Korting 15%
Tricorp Softshell Luxe Rewear 402701
€ 86,23 € 104,34
Korting 10%
Tricorp Sweater Rewear 301701
€ 21,97 € 26,58
Korting 15%
Tricorp T-shirt Fitted Rewear 101701
€ 10,90 € 13,19

Tricorp Rewear: circulaire werkkleding

Circulair inkopen is een groeiende trend. Niet alleen overheden, maar ook steeds meer bedrijven willen hun impact op de planeet verkleinen door te kiezen voor circulaire producten. Tricorp heeft voor al deze duurzame inkopers de Rewear collectie ontwikkeld.

Sportief en modieus

Rewear is een volledig circulair kledingpakket. Deze duurzame lijn is gebaseerd op 6 topartikelen uit de Tricorp standaard collectie. De Rewear producten zijn voornamelijk gemaakt van gerecyclede polyester of een mix van gerecyclede polyester en biologisch katoen.

Deze modieuze, sportieve collectie heeft een frisse uitstraling en is uitermate geschikt om als corporate wear in te zetten. Zo komt duurzaamheid in een stroomversnelling en werken we samen aan een circulaire toekomst.

Reduce, Reuse & Rewear

In het label van de Rewear collectie staan de woorden Reduce, Reuse en Rewear, maar wat houdt dit concreet in?                                    

Reduce: Bij de productie van circulaire kleding is er een vermindering van watergebruik, energie en C02 uitstoot. Én vermindering van het gebruik van nieuwe grondstoffen.

Reuse: Hiermee wordt het inzamelen van gedragen werkkleding bedoeld. Met dit materiaal kunnen nieuwe textielproducten worden geproduceerd.

Rewear: Het hergebruiken van materialen in de Tricorp werkkleding. Hierbij wordt bijvoorbeeld een gedragen softshelljas gerecycled om het polyester te gebruiken voor een nieuwe softshelljas. Óf het recyclen van een PET-fles naar PET-polyester om hiermee een stof te produceren voor kleding.

Het T-shirt, Poloshirt en de Sweater Rewear vind je terug onder het Tricorp Casual label. De werkbroek, Softshell en Midi Parka onder het Workwear label.

Biologisch katoen

Biologisch katoen is beter voor het milieu. Het is een duurzaam alternatief voor regulier katoen en is kwalitatief nét zo goed. Er wordt bijvoorbeeld zo’n 90% minder water verbruikt in het verbouwen van biologisch katoen, omdat er voornamelijk regenwater wordt gebruikte en een efficiënter irrigatiesysteem. Daarnaast is biologisch katoen beter voor de bodem omdat er alleen ecologische bestrijdingsmiddelen en meststoffen worden gebruikt en geen pesticiden, zoals bij regulieren katoen. Zo staat biologisch katoen dus écht voor de toekomst.

Recycled polyester

Tricorp maakt onder andere gebruik van PET-flessen die zeer geschikt zijn om te verwerken tot een nieuwe sterke polyestervezel. De kwaliteit van het garen is belangrijk voor een langere levensduur van uw werkkleding. Een langere levensduur is immers ook duurzaam.

Circulaire werkkleding kopen?

Maak een statement en laat zien dat u hart heeft voor duurzaamheid. Bij Unishore Bedrijfskleding koopt u uw circulaire werkkleding van Tricorp Rewear eenvoudig online. Wij kunnen deze ook direct voor u borduren of bedrukken.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.