Tricorp collecties

Tricorp collecties bekijken? Tricorp heeft veel diverse collecties werkkleding met elk specifieke eigenschappen. Tricorp weet dat moderne werkkleding niet alleen functioneel en van goede kwaliteit moet zijn. De kleding moet ook voldoen aan veel wettelijke normen en geschikt zijn voor hedendaags gebruik. Doordat zei bij de fabricage gebruik maken van doordachte ontwerpen en zorgvuldig gekozen stoffen weet Tricorp dat altijd te realiseren. Check hier alle collecties! 

Tricorp Workwear Korting
Lees verder Lees minder

Verschillende Tricorp collecties

Tricorp heeft haar werkkleding onderverdeeld in verschillende collecties om optimaal te kunnen voldoen aan de specifieke vraag vanuit de markt voor verschillende beroepsgroepen. Tricorp gebruikt verschillende labels voor het brede pakket aan werkkleding, elk met unieke eigenschappen:

Tricorp Workwear - Veilig, sterk en betrouwbaar

In de Tricorp Workwear collectie vinden de meeste innovaties plaats. Tricorp Workwear voldoet aan de allerstrengste normeringen en is werkkleding zoals werkkleding uiteindelijk bedoeld is: veilig, sterk, comfortabel, duurzaam, ergonomisch gestyled. Tricorp Workwear is geschikt voor werknemers in bouw, industrie en logistiek, maar Tricorp heeft ook een eigen kledinglijn voor schilders en stucadoors. Tricorp Workwear is inmiddels marktleider in het segment sterke, betrouwbare werkkleding met een goede pasvorm.

Tricorp Safety - Veilig, duurzaam en functioneel

Onder het Tricorp label 'Tricorp Safety' wordt high visibility kleding aangeboden. Tricorp is een toonaangevende speler op de markt als het gaat om signaal- en veiligheidskleding. U mag met de Tricorp Safety kleding rekenen op veiligheid, kwaliteit en optimale zichtbaarheid! Dit label biedt meer duidelijkheid en onderscheid in specifieke soorten werkkleding.

Tricorp Multinorm

Multinorm werkkleding van Tricorp voldoet aan de hoogste technische vereisten en heeft als doel optimale bescherming te bieden tegen restrisico's uit de werkomgeving. De collectie biedt werkkleding met tot maar liefst 6 normeringen waaronder o.a. vlamvertragend, antistatisch, bescherming tegen chemicaliën en elektrische vlamboog. De collectie is opgebouwd uit twee kleurstellingen; bicolor (hi-vis geel en inktblauw) en inktblauw. De Multinorm collectie van Tricorp heeft een moderne uitstraling en is van hoge kwaliteit, zoals u gewend bent van Tricorp.

Tricorp Premium - De volgende stap in werkkleding

De Tricorp Premium lijn is ontwikkeld voor hen die mode en werkkleding willen combineren. Vele werknemers voelen zich beter in werkkleding die niet alleen functioneel is, maar er ook stijlvol, modern en modieus uitziet. Als bedrijf kunt u met deze kledinglijn uw corporate identity verstevigen en uitdragen. Boven alles blijven de belangrijkste eigenschappen van Tricorp gehandhaafd: werkkleding moet functioneel zijn en het moet ruim en comfortabel zitten.

Tricorp Casual - De basis voor een goede werkoutfit

De Tricorp Casual lijn is de perfecte basis voor een goede werkkleding outfit. De basic werkkleding is populair en tijdloos, waardoor het perfect te combineren is met items uit andere collecties. De Tricorp Casual collectie doet zeker niet onder voor de andere collecties maar is juist de perfecte manier om werkkleding uit de andere collecties mee af te stylen. Door het tijdloze design past het overal bij en is het gemakkelijk te combineren met werkkleding uit de andere Tricorp collecties. 

Tricorp Bicolor - Zeer populair

Tricorp Bicolor is eigenlijk geen apart label van Tricorp maar dit zijn kledingitems die onder verschillende labels vallen. Het kenmerkende van de Bicolor kleding, de naam zegt het al, zijn de twee kleuren die worden gebruikt. De Bicolor kleding is al erg populair, maar de verwachting is dat de lijn nog veel verder in populariteit zal stijgen. Steeds meer professionals en bedrijven willen meer opvallen met hun kleding en een duidelijk imago naar buiten brengen. Daar komt nog eens bij dat de kleding van uitstekende kwaliteit is en een lust voor het oog. U kunt zich werkelijk onderscheiden met de Bicolor kleding van Tricorp door de keuze uit veel verschillende kleuren en artikelen.

Tricorp ReWear - Zeer duurzaam

Met de duurzame Tricorp kledingcollectie REWEAR brengt Tricorp duurzaamheid in een stroomversnelling. REWEAR is de transformatie van de bestsellers is een circulair en innovatief materiaal. Steeds meer inkopers van bedrijfskleding vragen naar circulaire werkkleding. Tricorp heeft hiervoor de ReWear collectie ontwikkeld.

Tricorp collecties online bestellen

U bestelt uw Tricorp werkkleding makkelijk online bij Unishore Bedrijfskleding. Dankzij ons grote assortiment Tricorp werkkleding is er voor ieder wat wils. Neem snel een kijkje bij onze collecties of bekijk het gehele assortiment werkkleding. 

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.