IN SEPTEMBER 5% EXTRA KORTING OP TRICORP, CLIQUE & JOBMAN

LET OP: Storing MultiSafePay hierdoor is het mogelijk dat afrekenen niet werkt, probeer het later nog eens of kijk hier op de storingspagina

Tricorp WerkkledingTricorp werkkleding
is een Nederlands merk dat een breed assortiment workwear biedt dat voor diverse branches en werkzaamheden geschikt is. Daarnaast hebben ze ook meer gespecialiseerde werkkleding zoals Tricorp Safety en Tricorp multinorm. Tricorp werkkleding is geschikt voor het bedrukken of borduren van een bedrijfsnaam of logo.

    • Altijd minimaal 10% KORTING verwerkt op alle Tricorp werkkleding (m.u.v. Tricorp Premium)
  • Genormeerde werkkleding verkrijgbaar, waaronder multinorm, vlamvertragend, antistatisch, bescherming elektrische vlamboog en Hi-Vis
  • Verschillende collecties met specifieke eigenschappen
  • Veel verschillende maten en pasvormen
  • Maatschappelijk sociaal en verantwoord ondernemer

kortebroekkorting

Lees verder Lees minder

Tricorp kleding voor heren en dames

Tricorp werkkleding is beschikbaar voor zowel heren als dames. Een groot deel van de collectie Tricorp werkkleding is unisex. Als u echter op zoek bent naar een perfecte fit, kunt u ook kijken bij de Tricorp dames collectie of de Tricorp heren collectie. Deze producten zijn specifiek voor mannen of vrouwen ontworpen en zullen dus beter aansluiten op uw lichaam. 

Tricorp bedrijfskleding geschikt als promotioneel textiel

Mede door de ruime keuze aan frisse kleuren en eigentijdse casual look zijn de Tricorp basics geschikt voor iedereen die tijdens het werk of in de privésfeer graag basics draagt. Maar Tricorp kleding is ook prima te gebruiken als promotioneel textiel. Voorzie de Tricorp werkjassen, sweaters, T-shirts, polo's, fleecekleding, vesten of veiligheidshesjes van een logo en eventuele andere reclame uitingen en ze zijn prima geschikt om te gebruiken tijdens bijvoorbeeld grote sportevenementen.

Tricorp werkkleding borduren of bedrukken

Wie de Tricorp werkkleding in de vrije tijd wilt dragen hoeft er natuurlijk geen logo's op te laten borduren of bedrukken, maar is het bedoeld als werkkleding of promotietextiel, dan kan het uw imago versterken of verbeteren wanneer wanneer u de voorzijde en achterzijde van de werkkleding laat personaliseren met logo's en/of tekst. Bij Unishore Bedrijfskleding kunt uw werkkleding bedrukken of werkkleding borduren.

Maatschappelijk sociaal en verantwoord ondernemen

Tricorp neemt haar taken en plaats in de maatschappij serieus. Tricorp is strategisch partner van het Nationaal Fonds Kinderhulp en steunt de organisatie door middel van een financiële bijdrage, kleding, advies, mankracht, promotionele voertuigen en dagjes weg. Tricorp is ook sportief betrokken: voor het vergroten van de naamsbekendheid is zij al jaren actief als sponsor in enkele takken van sport. Tricorp is al jarenlang lid van de Fair Wear Foundation welke zich inzet voor goede arbeidsomstandigheden in de kledingindustrie. Voor de voorraad collecties van Tricorp geldt dat een steeds groter deel wordt geproduceerd met grondstoffen die zijn geproduceerd met grondstoffen die zijn gecertificeerd volgens de OEKO-TEX Standard 100. Deze standaard is erop gericht het gebruik van schadelijke stoffen in relatie tot de gezondheid van eindgebruikers zo veel mogelijk te beperken. Bovendien zijn Tricorp en het circulaire Textielbedrijf Dutch Awearness een samenwerking aangegaan met het concept Saved by Design | DA Inside: een innovatief concept voor recyclebare werkkleding.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.
Search engine powered by ElasticSuite