NU IN MAART: 15% KORTING OP BLAKLADER & 15% KORTING OP SANTINO

LET OP: Storing MultiSafePay hierdoor is het mogelijk dat afrekenen niet werkt, probeer het later nog eens of kijk hier op de storingspagina

Tranemo Workwear

Tranemo is een Zweedse specialist op het gebied van multinorm werkkleding en arc-flash kleding. De visie van Tranemo is namelijk het tot een minimum beperken van het aantal werk gerelateerde ongevallen, die met de juiste veiligheidskleding voorkomen hadden kunnen worden of de gevolgen hadden kunnen beperken.

In hun uitgebreide collectie maken ze gebruiken van de nieuwste materialen en technieken voor de meest comfortabele en veilige werkomgeving. Met hun specialisme in Arc Flash ook wel elektrische vlamboog bieden ze veelal klasse 2 waar veel concurenten maar beperkt klasse 2 aanbieden. Ze focussen zich op diverse sectoren: Elektriciteit & energie, Spoor, Lassen en high visibility werkkleding

Lees verder Lees minder

Tranemo Werkkleding

Binnen de Tranemo collectie bieden ze verschillende collecties aan voor diverse sectoren. De werkkleding met een focus op multinorm is ontworpen om mee te werken in extreme werksituaties. Ze bieden een compleet pakket van werkjassen, werkbroeken, onderkleding, overalls en bodybroeken.

De diverse collecties hebben ze onderverdeeld in onder andere elektriciteit & energie, lassen en spoor

Collectie / Sector Elektriciteit & Energie Spoor
Shell FR X X
Stretch FR X X

Tranemo Elektriciteit & Energie

In de categorie Elekticiteit en energie werkleding biedt tranemo verschillende collecties aan geschikt voor de elektriciteit- en energie industrie. Denk hier aan onder andere werkzaamheden in de productie en distributie van elektriciteit. Hieronder vallen ook werkzaamheden met een hoger energieniveau dan huishoudelijke systemen. Binnen deze categorie biedt Tranemo diverse kleding voor zomer en winter gebruik, kleding met hoge zichtbaarheid en een assortiment voor dames.

Werknemers in deze sector lopen het risiico te worden blootgesteld aan vlambogen die kunnen optreden als er een kortsluiting, schakelfout, bedieningsfout of apparatuur storing is. Elektrische vlambogen leiden vaak tot ernstige brandworden en hand-/ oog letsel. Hierom is het dragen van de geschikte werkkleding en persoonlijke beschermings middelen van levensbelang. Enkele collecties geschikt voor deze industrie zijn Shell FR en Stretch FR.

Tranemo Spoor

Voor werkzaamheden langs het spoor is het behalve belangrijk zichtbaar te zijn voor treinen, ook enorm belangrijk bescherming te bieden tegen elektrische vlambogen. Treinen rijden meestal op hoge spanningsniveau's die vlambogen kunnen veroorzaken bij kortsluiting of storing. Hierom is het belangrijk om goed gekleed te zijn als er langs het spoor gewerkt wordt.

Binnen deze collectie zitten onder andere de collecties Shell FR en Stretch FR

Tranemo collecties

De diverse Tranemo collecties bieden uitgebreide opties voor alle multinorm werkzaamheden.

  • Shell FR: Inherent vlamvertragende collectie voor alle weersomstandigheden door het jaar heen. Gemaakt van lichtgewicht, wind- en waterdicht materiaal.
  • Stretch FR: Stretch doek voor de meest innovatieve en comfortabele kledingstukken voor de Elektriciteit & Energie sector, broeken geschikt om mee te klimmen

Tranemo normeringen werkkleding

Tranemo biedt in hun uitgebreide collectie de beste bescherming aan door hun kleding te laten voldoen aan de belangrijkste normeringen voor het vak. Of dit nou gaat om hoge zichtbaarheids kleding, werkkleding met hoge arc bescherming tegen elektrische vlamboog of vlamvertragende werkkleding. Tranemo is een expert op het gebied van normeringen.

Dankzij de verschillende materialen, designs gecombineerd met een focus op de ultieme bescherming voldoen veel Tranemo kledingstukken aan onderstaande normeringen.


IEC 61482-:2015IEC 61482-:2015

EN IEC 61482-2

Bescherming tegen elektrische vlamboog

EN 1149-5EN 1149-5

EN 1149-5

Bescherming tegen elektrische vlamboog

EN ISO 11612:2015EN ISO 11612:2015

EN ISO 11612

Bescherming tegen hitte en vlammen

EN ISO 11611:2015EN ISO 11611:2015

EN ISO 11611

(Lichte) Bescherming tijdens las- en slijp werkzaamheden

EN ISO 20471EN ISO 20471

EN ISO 20471

Hoge zichtbaarheid ter bescherming bij duisternis en slechte weersomstandigheden

EN 343EN 343

EN ISO 343

Bescherming tegen slechte weer en neerslag


Tranemo Werkkleding bedrukken of borduren

Als u werkkleding van Tranemo wilt voorzien van een logo, dan is dat mogelijk. Waar we shell kleding adviseren te bedrukken zijn de meeste kledingstukken te voorzien van een logo door middel van bedrukken en borduren. Wij doen beide technieken in eigen huis, meer informatie over: werkkleding borduren en werkkleding bedrukken

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.