(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push( {'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'} );var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-5SF3T2Q');
Winkelwagen
Offerte(s)

Steitz Secura

Steitz Secura: Unieke veiligheidslaarzen die u beter de dag door helpen! Steitz Secura biedt u bijzonder hoogwaardige veiligheidslaarzen, boots en werkschoenen. Al meer dan 150 jaar maakt de Duitse fabrikant zich sterk voor werklaarzen met optimale functionaliteit en ergonomisch comfort. Steitz Secura heeft het SECURA VARIO® systeem ontwikkeld, waarbij de wervelkolom effectief wordt ontlast. Dit leverde de fabrikant als eerste het label voor bijzonder rug vriendelijke producten op van de Campagne voor gezonde ruggen (AGR). 

Lees verder Lees minder

1 product

Toon per pagina
Steitz Secura Fire Fighter Gore II
€ 248,48 € 300,66

Steitz Secura veiligheidslaarzen bij Unishore Bedrijfskleding

Binnen ons uitgebreide assortiment werklaarzen en werkschoenen hebben wij voor u de Steitz Secura Fire Fighter Gore II geselecteerd. Zoekt u een veilige, stoere werklaars met het zachte comfort van een pantoffel? Bij Unishore Bedrijfskleding hebben wij de perfecte veiligheidslaars voor u. De Steitz Secura werklaarzen blinken uit door hun pasvorm, effectieve demping door een unieke, uitneembare inlegzool en ondersteuning van de wervelkolom tijdens het dragen.

Steitz Secura werklaarzen en werkschoenen voldoen aan veiligheidsnorm EN ISO 20345

De norm voor veiligheidsschoeisel is de EN ISO 20345. De codes voor veiligheidsschoenen zijn SB, S1, S1P, S2 en S3. Leren werklaarzen voldoen aan de S3 norm. Voor rubberen, waterdichte veiligheidslaarzen gelden de codes S4 en S5. De Steitz Secura werklaarzen zijn gemaakt van leer, hebben een stoer uiterlijk en voldoen hiermee aan de S3 norm. Ze zijn gemaakt van duurzame, hoogwaardige soorten leer en hebben een stalen veiligheidsneus, hielversteviging, GORE-TEX voering, leren binnenzool, antistatische eigenschappen, aantrekhulp en een uitneembare ERGO-SOFT inlegzool.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.