Filteren
Selectie verfijnen
Maat
Prijs
Sluiting
Model
Materiaal bovenwerk
Type beschermneus
Eigenschappen
Geslacht

Solid Gear

Solid Gear Footwear begon in 2004 met de vastberadenheid om werkschoenen te moderniseren. Hun eerste modellen creëerde een nieuwe standaard voor de industrie. Gebruikmakend van de nieuwste technieken liet Solid Gear zien dat een veilge schoen geen zware schoen hoeft te zijn. De lichtgewicht sportieve werkschoenen zijn verstevigd met kunststof. Zware werkzaamheden kunnen binnen en buiten zijn, in de ijskoude kou of de stralende zon. Dit is waarom Solid Gear een gevarieerd assortiment aan werkschoenen aanbied; zodat u de juiste bescherming krijgt, waar uw voet ook terecht komt. Deze kennis van technieken, materialen en constructie zorgt voor een geweldige werkschoen.

10% KORTING verwerkt op alle Solid Gear artikelen

Lees verder Lees minder

5 producten

Korting 10%
Solid Gear Shale Mid Metaalvrije werkschoen S3 SG81009 + Gratis Sokken
€ 136,76 € 165,48
Korting 10%
Solid Gear Revolution Shoe Werkschoen S3 + Gratis Sokken
€ 206,96 € 250,42
Korting 10%
Solid Gear Apollo Werkschoen S3 + Gratis Sokken
€ 161,96 € 195,97
Korting 10%
Solid Gear Sparta Werklaars S3 + Gratis Sokken
€ 201,56 € 243,89
Korting 10%
Solid Gear Falcon Werkschoen S3 + Gratis Sokken
€ 148,46 € 179,64

Solid Gear Producten

Geïnspireerd door de benodigdheden van professionele werklui zorgt voor de ontwikkeling van producten bij Solid Gear. Ze streven naar de beste werkschoenen en veiligheidsschoenen die beschikbaar zijn op de markt. Daarom maken ze gebruik van leveranciers bekend voor hun hoge kwaliteit materialen.

Gore-Tex Voering

Gore-Tex is een dun geperforeerd membraan. De kleine gaatjes zijn 20,000 keer kleiner dan water druppels maar 700 keer groter dan watermoleculen. Dit betekend dat waterdamp door het membraan heen kan gaan maar het blokkeert waterdruppels. Gore-Tex is 100% waterafstotend en zorgt voor een goed ademende werkschoenen.

Vibram Zolen

Vibram is een extra slijtvaste en stevige rubber zool ontworpen om de beste grip te geven op oneven oppervlakte. Ook is het warmtebestendig en kan temperaturen aan tot 300 graden Celsius.

BOA sluitingsysteem

Het BOA sluitingssysteem is snel, simpel en slijtvast. De technologie is zo simpel dat iedereen het kan gebruiken. Door de druk op de voeten gelijkmatig te verdelen kan de pasvorm van de werkschoenen aangepast worden naar uw voorkeur. Draai simpelweg het wiel en draai tot u tevreden bent.

Cordura materiaal

Cordura is een zwaar slijtvast en duurzaam materiaal met dat een werkschoen kan verstevigen terwijl het de voeten nog laat ademen.

Flex Systeem

Het Flex Systeem is ontworpen om te werken met de biomechanische functies van de menselijke voet. Het systeem ondersteund de natuurlijke bewegingen en zorgt voor stabiliteit en ondersteuning. Ook verdeeld dit systeem de druk op de ergonomische zone gelijkmatig waardoor het de foot efficient laat flexen.

TECH leather

Tech Leather is het meest slijtvaste en waterafstotende leer waarvoor Solid Gear de juiste leren kieskeurig voor uitkiest. Deze hoge kwaliteit leer zorgt voor de beste flexibiliteit en slijtvastheid voor de meest comfortabele werkschoen.

Solid Gear Footwear Online Kopen

Bij Unishorebedrijfskleding.nl kunt u alle Solid Gear Footwear online kopen met alle bijbehorende benodigdheden zoals sokken. Ook kunt u werkschoenen en werkkleding van andere merken gemakkelijk bestellen.

Veiligheidseisen

Alle werkschoenen moeten voldoen aan de Europese richtlijnen voor persoonlijke beschermingsmiddelen. Solid Gear ontwerpt daarom al hun producten om de beste bescherming te bieden volgens de Europese veiligheidsstandaard.

Om deze reden voldoen alle werkschoenen van Solid Gear aan EN 20345 voor veiligheidsschoenen in de Europese unie. De meeste schoenen voldoen aan de S3 normering voor veiligheidsschoenen.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.