NU IN MAART: 15% KORTING OP BLAKLADER & 15% KORTING OP SANTINO

LET OP: Storing MultiSafePay hierdoor is het mogelijk dat afrekenen niet werkt, probeer het later nog eens of kijk hier op de storingspagina

Filteren
Selectie verfijnen
Maat
Kleur
Prijs
Sluiting
Eigenschappen
Geslacht
Extra's
Materiaal
Wasinstructie
EN 20471: High Visibility

Snickers Schilders lijn

Snickers Schilderskleding kopen? Deze werkkleding van Snickers is speciaal op de behoeften van schilders afgestemd. Alle kleding uit deze lijn is verkrijgbaar in wit, de meest gangbare kleur voor schilderskleding.

  • Werkbroek met hi-vis elementen verkrijgbaar
  • Broeken met extra veel zakken en Cordura verstevigingen
  • Hoodie met kangoeroezakken voor warme handen tijdens koude dagen

 

Snickers Korting
Lees verder Lees minder

4 producten

Korting 7%
Snickers Schilders Zip Hoodie 2801
€ 60,40 € 73,08
Korting 7%
Snickers Dames Schildersbroek HP 3775
€ 65,05 € 78,71
Korting 7%
Snickers Schildersbroek 3375
€ 53,48 € 64,71
Korting 7%
Snickers Schildersbroek HP 3234
€ 78,07 € 94,46

Snickers Schilders-collectie


Professionele vakmannen en vakvrouwen werkzaam als schilder of stukadoor, geven de voorkeur aan speciale werkkleding voor schilders. Schilderskleding is herkenbaar aan de witte kleur, de kenmerkende vakkleding voor dit beroep. Snickers heeft specifiek voor deze beroepsgroep een lijn met schilders-kleding. De schilders-kleding heeft behalve de witte kleur een aantal functionaliteiten waar schilders de voorkeur aan geven.

Functionele schilders-kleding

De schilders-broeken zijn er voor dames en heren. Ze zijn voorzien van holsterzakken, waarin u uw schildersgereedschap kwijt kunt.  Dankzij het geavanceerde KneeGuard™ positioneringssysteem kunt u kniebeschermers op de juiste positie plaatsen in de slijtvaste verstevigde kniezakken. Zo zijn uw knieën goed beschermd tijdens het schilderen of stuken laag bij de grond. Voorgevormde broekspijpen en flexibele inzetstukken in het kruis zorgen voor verhoogd werkcomfort. Natuurlijk bieden de broeken ook ruimte voor een Hultafors schildersmes.

Complete Snickers schilders-out-fit

Bij Unishore Bedrijfskleding kunt u eenvoudig online uw complete Snickers schilders-outfit bestellen. De schilderskleding bestaat uit broeken, gevoerde en ongevoerde jacks, shirts met lange en korte mouwen en hoodie’s. Laat uw schilders-werkkleding voorzien van uw logo om reclame te maken voor uw vakwerk, als u op de steiger staat. U regelt het direct bij Unishore Bedrijfskleding, zodat uw bestelde Snickers schilderskleding direct compleet voorzien van logo ontvangt. Wel zo makkelijk!

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.