Filteren
Selectie verfijnen
Maat
Prijs
Sluiting
Model
Type
Veiligheidsklasse
Schoenbreedte / Leest
Eigenschappen
Geslacht

Sixton Resolute

Sixton Peak Resolute werkschoenen kopen? Als u hard werkt, verdienen uw voeten de beste werkschoenen om u veilig te houden. De Sixton Resolute modellen zijn niet alleen veilig, maar bieden u optimaal comfort door het innovatieve D30® materiaal, wat zorgt voor schokdemping. Hierdoor heeft u aan het einde van uw werkdag minder vermoeide voeten en minder last van uw rug. Ook op de lange termijn krijgt u door te kiezen voor de juiste werkschoenen minder slijtage aan uw gewrichten en met name aan de heupen en knieën.

  • Geweldige schokdempende en stabiliserende eigenschappen
  • SB, S1P & S3 lichtgewicht en buigzame werkschoenen
  • Breed inzetbaar door subtiele kruipneus
  • Veter, BOA-sluiting & instappers
  • Hightech materialen en sportief Italiaans design
Lees verder Lees minder

9 producten

Korting 10%
Sixton Resolute Forza High Werkschoen ESD S3 43469-05 + Gratis Sokken
€ 139,46 € 168,75
Korting 10%
Sixton Resolute Forza Metaalvrije Werkschoen ESD S3 43452-12 + Gratis Sokken
€ 125,96 € 152,41
Korting 10%
Sixton Resolute Forza Dielectric Werkschoen SB 43452-09 + Gratis Sokken
€ 125,96 € 152,41
Korting 10%
Sixton Resolute Forza High Werkschoen ESD S3 43469-06 + Gratis Sokken
€ 139,46 € 168,75
Korting 10%
Sixton Resolute Rapido Metaalvrije Werklaars ESD S3 43478-03
€ 139,46 € 168,75
Korting 10%
Sixton Resolute Forza Boa Werkschoen ESD S1P 43460-09 + Gratis Sokken
€ 161,96 € 195,97
Korting 10%
Sixton Resolute Balzo Metaalvrije Instapper ESD S3 43457-03 + Gratis Sokken
€ 130,46 € 157,86
Korting 10%
Sixton Resolute Forza High Boa Werkschoen ESD S3 43477-02 + Gratis Sokken
€ 169,16 € 204,68
Korting 10%
Sixton Resolute Forza Metaalvrije Werkschoen ESD S3 43452-11 + Gratis Sokken
€ 125,96 € 152,41

Minder vermoeide voeten met Sixton Resolute werkschoenen

De Sixton Resolute veiligheidsschoenen zijn niet alleen veilig, maar ze bieden u ook optimaal comfort door het innovatieve D30® materiaal, wat zorgt voor schokdemping. Hierdoor heeft u aan het einde van uw werkdag minder vermoeide voeten en minder last van uw rug. Ook op de lange termijn krijgt u door te kiezen voor de juiste werkschoenen minder slijtage aan uw gewrichten en met name aan de heupen en knieën.

Wat maakt Sixton Resolute werkschoenen zo bijzonder?

De Sixton Peak Resolute veiligheidsschoenen zijn ontwikkeld in samenwerking met D30®. Het is een nieuw concept veiligheidsschoen, waarbij de stabiliteit van de voet en de demping bij iedere stap enorm wordt verbeterd door toepassing van Stabil Active en Dynamic HC control in combinatie met het zeer effectieve D30 materiaal verwerkt in de zool.

De Dynamic HC Control zorgt voor een goede positionering van uw voet op de zoo, zodat u de dempoing op de juiste plek ontvangt. Dankzij deze techniek krijgt u meer stabiliteit en minder kans op verzwikken en bent u beter beschermd tegen impact van buiten.

De Stabil Active geeft u ondersteuning bij de afwikkeling van uw voet, wanneer de voet veel moet corrigeren vanwege een onregelmatige ondergrond, zoals bij voorbeeld bij lopen over puin en gruis op een werkplaats. Daarnaast geeft deze techniek ook steun voor zijdelingse stabiliteit.

De Resolute werkschoenen zijn metaalvrij en voorzien van een Fibercap SXT veiligheidsneus om uw tenen te beschermen. De 3D Green Air® voering zorgt een goede ventilatie in de schoen. De 3D Green Air voering heeft een zeer goed ademend vermogen en is voor 60% gemaakt van polyestervezels afkomstig uit gerecycled materiaal.

De zooleigenschappen van de Resolute collectie kenmerken zich door het lichte gewicht en de comfortabele PU-PU loopzool met het zelfreinigende profiel. De zool heeft een hoge energieabsorptie door het inbrengen van D30 materiaal in de tussenzool. De kruipneus en het antislipprofiel complementeren de schoen.

Voor wie zijn Sixton Resolute werkschoenen geschikt?

In de Resolute collectie vindt u schoenen die geschikt zijn voor werkomgevingen als logistiek en productie, automotive en onderdelen, ESD beschermde omgevingen en bedrijven waar een elektrisch risico wordt gelopen.

Sixton Resolute werkschoenen zijn verkrijgbaar in veiligheidsklasse S1P en S3. Ze zijn verkrijgbaar met veters, maar ook met de handige BOA sluiting, waarmee u nooit meer last heeft van losse veters waarover u kunt struikelen.

Sixton Resolute schoenen, een milieubewuste en diervriendelijke keuze

  • Zoveel mogelijk componenten van de schoenen zijn gemaakt van gerecyclede materialen.
  • D3O® materiaal is 100% duurzaam en behoudt zijn schokdempende werking voor de levensduur van de schoenen.
  • De dozen zijn gemaakt van gerecycled materiaal.
  • De lijm is op waterbasis en vegan.
  • De schoenen zijn ledervrij en 100% vrij van dierlijke componenten.

De allerbeste veiligheidsschoenen!

Unishore Bedrijfskleding is al jaren uw betrouwbare partner op het gebied van werkkleding en werkschoenen. U vindt bij ons werkkleding en werkschoenen voor mannen en vrouwen.

U bent bij ons ook aan het juiste adres voor trendy veiligheidsschoenen in verschillende kleuren, modellen en veiligheidsklassen, waaronder Sixton veiligheidsschoenen voor mannen en Sixton veiligheidsschoenen voor vrouwen. Sixton werkschoenen kopen doet u bij Unishore Bedrijfskleding!

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.