Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Sluiting
Model
Type
Materiaal bovenwerk
Type Zool
Stijl
Eigenschappen

Sixton Polar

Sixton Polar werkschoenen kopen? De Polar collectie is speciaal bestemd voor gebruikers die onder winterse omstandigheden moeten werken op een modderige of harde en/of koude ondergrond. Om ervoor te zorgen dat de schoen bestand is tegen de meest extreme omstandigheden, is er extra aandacht besteed aan het materiaal van de upper en de voering. De schoen beschikt over een superieure kwaliteit leder en technische materialen die warmte vasthouden en vocht tegenhouden. 

  • Bestand tegen extreme koude omstandigheden
  • Superieure kwaliteit leder
  • Houdt warmte vast en vocht tegen
  • PU/Rubber loopzool van Vibram (bestand tegen 300 graden contacthitte)
  • Zelfreinigende eigenschappen
Lees verder Lees minder

3 producten

Korting 10%
Sixton Empire Werklaars S3 Gevoerd 88169-00
€ 169,16 € 204,68
Korting 10%
Sixton Avalon Werklaars S3 88056-05 + Gratis Sokken
Waardering:
100%
€ 161,96 € 195,97
Korting 10%
Sixton Adventure Werkschoen S3 88039-00 + Gratis Sokken
€ 145,76 € 176,37

Met Sixton Peak Polar werkschoenen veilig de winter door

Werken onder winterse omstandigheden is geen pretje. Een gladde, modderige ondergrond of een hard bevroren werkomgeving vraagt om de beste bescherming voor je voeten. De Sixton Peak Polar collectie biedt u schoenen die tegen deze extreme omstandigheden bestand zijn. Deze werkschoenen beschikken over een superieure kwaliteit leder en technische materialen die warmte vasthouden en vocht tegenhouden

Veilig werken op sneeuw, ijzige terreinen of andere moeilijke omgevingen

Niet alle werkschoenen zijn veilig genoeg om u te beschermen tegen winterse condities en moeilijk te begane ondergrond. Als u veilig wilt werken op sneeuw, ijzige terreinen en andere moeilijke omgevingen, dan zijn Sixton Peak Polar werkschoenen een must. De Polar schoenen hebben uitstekende eigenschappen. De Polar collectie is speciaal ontwikkeld om u veilig over dit soort terrein te brengen.

Wat maakt de Sixton Polar werkschoenen zo bijzonder?

De uppers van deze veiligheidsschoenen zijn namelijk gemaakt van een robuuste kwaliteit, slijtvast leder of microfiber en de voering is gemaakt van natuurlijke en technische materialen met uitstekende eigenschappen die goed passen bij het gebruik onder barre condities.  De PU/Rubber loopzool van de Polar werkschoenen is voorzien van een kruipneus en is bestand tegen contacthitte tot 300°C. De zool heeft zelfreinigende profielen en dankzij de samenwerking met VIBRAM® is een samenstelling van de zool ontwikkeld met een verbeterde stabiliteit en grip op een ijzige of modderige ondergrond.

Voor wie zijn Sixton Polar werkschoenen geschikt?

Sixton Polar werkschoenen zijn voor iedere werknemer die met koude, winterse omstandigheden te maken heeft tijdens zijn of haar werk. De schoenen worden veelvuldig gebruikt in de bouw, bij hout-, metaal en timmerwerk, in de olie-industrie, landbouw en hoveniersbranche , koel- en vriesomgeving en ook voor vrijetijd outdoor activiteiten.

De allerbeste veiligheidsschoenen!

Unishore Bedrijfskleding is al jaren uw betrouwbare partner op het gebied van werkkleding en werkschoenen. U vindt bij ons werkkleding en werkschoenen voor mannen en vrouwen.

U bent bij ons ook aan het juiste adres voor trendy veiligheidsschoenen in verschillende kleuren, modellen en veiligheidsklassen, waaronder Sixton veiligheidsschoenen voor mannen en Sixton veiligheidsschoenen voor vrouwen. Sixton werkschoenen kopen doet u bij Unishore Bedrijfskleding!

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.