(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push( {'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'} );var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-5SF3T2Q');
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Maat
Sluiting
Type Jas
Eigenschappen
Extra's
Materiaal
EN 343: Ademendheid
EN 20471: High Visibility

Sioen

Sioen Apparel werkkleding kopen? Sioen Apparel is een innoverende producent, met een uitgebreid gamma hoog kwalitatieve persoonlijke beschermkleding, buitenkleding en vrijetijdskleding. Zij zijn gespecialiseerd in beschermende werkkleding, waaronder regenkleding, vlamvertragende en antistatische kleding. De regenkledingcollectie (Flexothane) bestaat uit broeken, jassen en overalls die EN 343 genormeerd zijn om natte omstandigheden de baas te kunnen zijn. Verder wordt er gebruik gemaakt van SIOPOR materialen die er voor zorgen dat u warm blijft.

Lees verder Lees minder

6 producten

Toon per pagina
Sioen Parka 3085 Hasnon FR/AS
Beoordeling:
0%
€ 209,18 € 253,11
Sioen 4893 Dover Parka
Beoordeling:
0%
€ 86,56 € 104,74
Sioen Chemtex overall 5996 Botlek
Beoordeling:
0%
€ 53,52 € 64,76
Sioen 5634 Siopor FR-AST overall
Beoordeling:
0%
€ 274,52 € 332,17
Sioen 4820 Dortmund Flexothane Jas
Beoordeling:
0%
€ 53,30 € 64,49
Sioen 4964 Montreal Flexothane Overall
Beoordeling:
0%
€ 85,25 € 103,15

Flexothane

Flexothane Classic is een combinatie van hoog kwalitatieve, waterafstotende en hydrolyse bestendige polyurethaan coating op een rekbaar polyamide 6.6 breisel. Flexothane Classic van Sioen is waterdicht, biedt bescherming tegen wind (EN 342) en weerstand tegen koude. Dankzij de samenstelling biedt Flexothane Classic een zeer goede weerstand tegen slijtage. Hierdoor hebben de Flexothane Classic kledingstukken een verlengde levensduur en dus een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Flexothane Esesential biedt een uitstekende bescherming tegen regen en wind. Eenzijdige PU coating op een ongeverfd polyester Breisel.

Flexothane Flame is een combinatie van hoog kwalitatieve, waterafstotende en hydrolyse bestendige op een rekbaar polyester vlamvertragend breisel. Flexothane Flame biedt ook bescherming tegen vlammen en statische ontladingen. Dankzij zijn samenstelling biedt flexothane flame een zeer goede weerstand tegen slijtage. Hierdoor verkrijgt men een verlengde levensduur en dus een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Sioen SIOPOR

Door een waterafstotende polyester buitenlaag met een hydrofiele polyurethaanlaag blijft u met SIOPOR perfect warm en droog. SIOPOR is volledig water- en winddicht, ademend, uiterst comfortabel, soepel en machinewasbaar. De hoge ademheidsgraad biedt u extra draagcomfort, waardoor het in alle weersomstandigheden aangenaam werken is.

SIOPOR FRAST voldoet aan de normen voor vlamvertragende en antistatische kleding. Hierdoor beschermd het de drager tijdens gevaarlijke werkzaamheden.

SIOPOR Excell is een nieuw en innovatief weefsel. Dit high performance weefsel is opgebouwd uit 3 lagen, biedt bescherming conform meerdere normen. Onder andere tegen hitte en vlammen (EN ISO 11612) en de lasnormering (EN ISO 11611), ook voldoen ze aan de normering voor antistatische kleding (EN 1149).

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.