(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push( {'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'} );var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-5SF3T2Q');

Roots Werkschoenen & werklaarzen

Roots werkschoenen en werklaarzen kopen? Roots werkschoenen en werklaarzen zijn oorspronkelijk ontworpen voor offshore, gas- en oliebranche, maar imiddels worden deze in veel meer branches gedragen vanwege hun bewezen veiligheid en robuuste uiterlijk.

  • S3 veiligheidsklasse
  • Populair in industriële omgevingen, offshore, constructie, bouw, metaal
  • Veterlaarzen met rits en lage werkschoenen
  • Zeer robuust
Lees verder Lees minder

1 product

Korting 10%
Roots Iowa veterlaars S3 ESD RO60303
Waardering:
95%
€ 141,48 € 171,19

Roots werkschoenen en werklaarzen

Ideale veiligheidslaarzen en ultieme werklaarzen voor zware werkomstandigheden Alle veiligheidslaarzen van Roots voldoen aan de hoge eisen die zware beroepsgroepen als olie & gasindustrie (offshore markt), petrochemie en constructie aan hun werklaarzen stellen. Zo voldoen de duurzame en kwalitatief hoogwaardige veiligheidslaarzen van Roots bij Unishore Bedrijfskleding aan de extreem hoge eisen die door de drager worden gesteld. Daarnaast blijven de robuuste werklaarzen ook nog erg licht en comfortabel voelen aan uw voeten.

De veiligheidslaarzen van Roots blinken uit als het gaat om veiligheid en comfort onder zware werkomstandigheden en voldoen daarmee aan de extreem hoge eisen van de zware beroepsgroepen. Via Unishore Bedrijfskleding kunt u online kiezen uit verschillende werklaarzen: Er zit altijd een ideale veiligheidslaars voor u bij!

Roots Iowa en Cherokee: Dé beste veterlaarzen voor de offshore

Door haar jarenlange ervaring in de offshore-markt weet Roots precies waar werkkleding aan moet voldoen. De robuuste Roots Iowa en Roots Cherokee voldoen dan ook aan de hoogste kwaliteitseisen zonder aan draagcomfort in te leveren. De veiligheid en gezondheid van de drager staan centraal. De S3 werkschoenen zijn geïnspireerd op de offshore maar zijn natuurlijk ook uiterst geschikt voor werkzaamheden in andere branches.

Toepassingen Roots werklaarzen en werkschoenen

De veiligheidslaarzen en veiligheidsschoenen van Roots worden veel gebruikt in industriële omgevingen, offshore, constructie, bouw en metaal, maar zijn natuurlijk ook uiterst geschikt voor werkzaamheden in andere branches waarbij u lang moet staan en/of veel moet lopen.
Combineer uw werklaarzen met de kwalitatief hoogwaardige werkkleding in ons ruime assortiment of vlamvertragende werkjassen en werkbroeken van Roots en andere topmerken die u bij Unishore Bedrijfskleding online kan bestellen.

Toonaangevend in werkkleding, veiligheidsschoenen en werklaarzen

Roots is een trendsettende, toonaangevende en betrouwbare fabrikant van brandvertragende werkkleding, werkschoenen en werklaarzen. Door permanent te innoveren en kwalitatief hoogwaardige producten te leveren wil Roots de persoonlijke veiligheid en gezondheid van de drager te allen tijde, in alle onderdelen van het arbeidsproces en onder alle werkomstandigheden waarborgen. De missie van Roots productie is streven naar de hoogste kwaliteit en duurzaamheid. Om hierop aan te sturen is Roots gecertificeerd volgens de twee belangrijkste milieu- en kwaliteitsstandaarden ISO 9001:2008 en ISO 14001:2004.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.
Search engine powered by ElasticSuite