NU IN MAART: 15% KORTING OP BLAKLADER & 15% KORTING OP SANTINO

LET OP: Storing MultiSafePay hierdoor is het mogelijk dat afrekenen niet werkt, probeer het later nog eens of kijk hier op de storingspagina

Filteren
Selectie verfijnen
Maat
Prijs
Sluiting
Eigenschappen
Geslacht
Extra's
Materiaal
EN 343: Waterdichtheid
EN 343: Ademendheid
EN 20471: High Visibility

Roots Werkbroeken

Roots werkbroeken zijn populair in sectoren waar men dagelijks aan grote risico's wordt blootgesteld, zoals de offshore. Roots biedt modellen met verschillende eigenschappen die specifiek gericht zijn op deze risico's om de veiligheid van de gebruiker te garanderen.

  • Best verkochte werkbroeken voor offshore, gas- en oliesector en petrochemische industrie
  • Tot maar liefst 7 normeringen, waaronder vlamvertragend, antistatisch en bescherming tegen vloeibare chemicaliën en elektrische vlamboog
  • Gebruik van door Roots ontwikkelde stof van brandvertragende katoenvezels
  • Ook waterdichte, high vis en koudebestendige werkbroeken verkrijgbaar
Lees verder Lees minder

7 producten

Korting 10%
Roots Multinorm Regenbroek RO6544
€ 56,77 € 68,69
Korting 10%
Roots Multinorm Flamebuster2 Nordic Werkbroek RO23295
€ 64,88 € 78,50
Korting 10%
Roots Flamebuster Xtreme Nordic Werkbroek kniezak RO19295
€ 105,32 € 127,44
Korting 10%
Roots Xtreme Hi-Vis Werkbroek kniezakken RO19295H
€ 107,71 € 130,33
Korting 10%
Roots Multinorm PU Regenbroek RO200400
€ 42,55 € 51,49
Korting 10%
Roots Stormbuster Multinorm Werkbroek RO1537
€ 121,70 € 147,26
Lyngsoe Rainwear FR/AS Doorwerkbroek LR252
€ 59,38 € 71,85

Brandwerende werkbroeken van Roots

Heeft u op uw werk met vuur en vlammen te maken? Roots werkbroeken kunnen u daar de nodige bescherming tegen bieden. De werkbroeken van Roots staan namelijk bekend om hun uitstekende brandwerende eigenschappen, iets wat trouwens ook voor Roots overalls en Roots werkjassen het geval is. Dit komt door het doek waarvan Roots werkkleding gemaakt is. Dat katoenen doek is door het Nederlandse merk zelf gemaakt om een langdurig brandwerende werking te kunnen garanderen. De vezels in dit doek behouden hun brandwerende werking. Ook als u de kleding regelmatig wast. Bij iets belangrijks als bescherming tegen vuur is dat een groot voordeel.

Misschien lijkt het vreemd dat Roots een heel nieuw doek ontwikkelt en niet gebruik maakt van brandwerende materialen als modacryl. De keuze voor katoen brengt echter nog een belangrijk voordeel met zich mee. Niet voor niets is katoen ook de eerste keuze voor vrijetijdskleding: het materiaal zit gewoon heel prettig. Dat mag u ook van de werkbroeken van Roots verwachten. U heeft niet het gevoel dat u loodzware werkkleding aan heeft: u kunt gewoon uw hele werkdag comfortabel bewegen en ondertussen profiteren van de uitgebreide beschermende eigenschappen van de werkbroeken. Veiligheid en comfort op de werkplek komen dus bijeen in Roots werkbroeken.

Genormeerde Roots werkbroeken voor verschillende situaties

Roots werkbroeken zijn aan verschillende tests onderworpen om hun beschermende werking te kunnen garanderen. Om dit aan te tonen hebben deze werkbroeken enkele veiligheidsnormeringen gekregen. Sommige Roots werkbroeken zijn zelfs multinorm werkbroeken te noemen. Dit zijn de modellen met vijf tot zeven normeringen. Maar zelfs als ze minder normeringen hebben, zijn de werkbroeken van Roots goedgekeurd volgens de normen EN 11612 en EN 1149. Deze staan achtereenvolgens voor brandvertragende kleding en antistatische kleding. Een optimale bescherming tegen vuur, omgevingshitte en statische ontlading is dus gegarandeerd wanneer u een Roots werkbroek draagt. Ook bij de overalls en werkjassen van het merk is dat het geval.

Dat is echter niet de enige bescherming die u van uw Roots werkbroek mag verwachten. De multinorm modellen uit de Roots Flamebuster en Roots Stormbuster collecties voegen daar bijvoorbeeld ook bescherming tegen vloeibare chemicaliën (EN 13034) en elektrische vlambogen (IEC 61482) aan toe. Modellen die ontworpen zijn voor gebruik bij zwaar weer bieden bovendien de bescherming tegen neerslag van de norm EN 343, waarmee het uitstekende regenbroeken zijn. Ook zijn praktsich alle modellen high vis werkbroeken die uw zichtbaarheid verhogen zoals ze dat volgens de EN 20471-norm moeten doen. Met een Roots werkbroek bent u dus op alles voorbereid.

Roots werkbroeken online kopen

Wilt u een werkbroek die u goed beschermt, maar ook voor zoveel mogelijk gemak zorgt tijdens het werk? Dan zijn Roots werkbroeken een goede keuze. Alle werkkleding van het merk is geliefd in branches waarin met vuur gewerkt wordt. Als werkkleding voor de offshore, de industrie of de olie- en gassector zijn Roots werkbroeken dus uiterst geschikt. Wilt u niet te veel betalen? Koop uw Roots werkbroeken dan online bij Unishore Bedrijfskleding en profiteer van onze goede service en dito prijs-kwaliteitverhouding.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.