(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push( {'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'} );var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-5SF3T2Q');
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Maat
Kleur
Sluiting
Eigenschappen
Geslacht
Extra's
Hoofdmateriaal

Roots Stormbuster

De Roots Stormbuster collectie bestaat uit waterdichte kleding die geschikt is voor werkomgevingen met veel veiligheidsrisico’s, waardoor hoge eisen gesteld worden aan de werkkleding. De overalls, werkjassen en werkbroeken uit de Roots Stormbuster collectie bieden u alle bescherming die u in een dergelijke werkomgeving nodig heeft.

  • EN 343 klasse 3 voor waterdichtheid en ademende eigenschappen
  • Multinorm werkkleding met maximaal 7 normeringen, waaronder vlamvertragend, antistatisch en bescherming tegen vloeibare chemicaliën en elektrische vlamboog
  • Deze collectie heeft ook items die geschikt zijn voor lassen, slijpen en aanverwante werkzaamheden
  • De collectie telt ook enkele high vis artikelen
Lees verder Lees minder

11 producten

Toon per pagina
Best verkocht
Roots FR/AS Parka Stormbuster Classic RO1517 met RO1501 Voering
Beoordeling:
80%
€ 195,36 € 236,39
Roots Stormbuster Contractor Multinorm Parka RO4517
Beoordeling:
100%
€ 119,83 € 144,99
Roots FR/AS Stormbuster Parka RO1519 met RO1501 Voering
€ 154,68 € 187,16
Roots Stormbuster Multinorm Bomberjack RO1547
€ 212,64 € 257,29
Roots Stormbuster Multinorm Bodywarmer RO1557
€ 86,00 € 104,06
Roots Stormbuster Contractor Multinorm Bomberjack RO4547
€ 108,77 € 131,61
Roots Stormbuster Multinorm Waterproof Bib RO1527
€ 138,13 € 167,14
Roots Stormbuster Multinorm Werkbroek RO1537
€ 107,42 € 129,98
Roots Kniebeschermers per paar HA8008
€ 5,21 € 6,30
Blan Compact Vloeibaar Wasmiddel RO13200
€ 39,46 € 47,75
ROOTS Clean at 60 Waspoeder 25 kg RO13000
€ 154,86 € 187,38

De Roots Stormbuster collectie is vlamvertragend en waterdicht

Wanneer mensen aan Roots werkkleding denken, denken ze in eerste instantie aan de brandvertragende kleding van het merk. Al sinds de Nederlandse fabrikant het katoenen doek van de Roots Flamebuster collectie ontwikkelde worden ze geprezen vanwege de uitstekende brandvertragende eigenschappen van hun werkkleding. Soms verlangen mensen echter meer van hun beschermende kleding dan alleen bescherming tegen vuur en omgevingshitte zoals volgens de EN 11612-normering vereist is. Als u in zwaar weer met open vuur moet werken is dat bijvoorbeeld het geval. De multinorm kleding uit de Roots Stormbuster collectie gaat u daar zeker bij helpen.

Alle werkkleding uit deze multinorm collectie is namelijk goedgekeurd volgens de hoogste klasse in de EN 343-normering voor bescherming tegen neerslag, namelijk klasse 3. Dat betekent dat de multinorm werkjassen, multinorm overalls en multinorm werkbroeken uit de Roots Stormbuster collectie niet alleen waterafstotend, maar zelfs helemaal waterdicht zijn. Moet u dus tijdens zware regenval buiten aan het werk? Dan maakt Roots Stormbuster werkkleding het werk een stuk minder vervelend. In feite is het professionele regenkleding en brandwerende kleding in één. Tel daarbij op dat Roots erg veel aandacht schenkt aan het ontwerpen en produceren van comfortabele werkkleding en u weet welke voordelen deze Roots collectie met zich meebrengt.

De veiligheidsnormeringen van de Roots Stormbuster collectie

Alle werkkleding uit de Roots Stormbuster collectie is genormeerd volgens de eisen in de EN 11612- en EN 343-normen. Multinorm werkkleding moet u echter volgens meer dan twee normen beschermen. De minimale eisen die we aan multinorm bedrijfskleding stellen zijn vijf normeringen, maar er is beschermende kleding in de Roots Stormbuster collectie die aan zes of zelfs zeven veiligheidsnormeringen voldoet. Een daarvan is de EN 1149-norm voor bescherming tegen statische ontlading. Deze antistatische eigenschappen zijn in vrijwel alle vlamvertragende werkkleding in ons assortiment terug te vinden. Dat geldt ook voor de vlamboogbescherming die in de IEC 61482-norm is vastgelegd.

Alle waterdichte werkjassen, werkbroeken, overalls en Amerikaanse overalls in deze collectie beschermen u tegen chemische vloeistoffen. Komt u met resten hiervan in aanraking, dan zullen deze niet door uw kleding heen branden en dus bij uw huid vandaan blijven. Daar moeten de stoffen in uw jassen aan voldoen voordat ze goedgekeurd worden voor de EN 13034-normering. Ook hebben bijna alle artikelen uit de Roots Stormbuster collectie reflecterende banden en een fluorescerend gele of rode kleur, waardoor ze volgens de EN 20471-norm als high vis kleding aangemerkt mogen worden. Deze signaalkleding benadrukt uw aanwezigheid als het donker of nevelig is.

Roots Stormbuster collectie online kopen

In de webshop van Unishore Bedrijfskleding kunt u verschillende kledingstukken uit de Roots Stormbuster collectie online kopen. Met deze kleding bent u goed beschermd tegen vuur, vlammen en omgevingshitte, maar ook tegen slecht weer. Mocht deze werkkleding toch niet helemaal aan uw wensen voldoen, dan heeft Roots ook nog andere collecties hoogwaardige multinorm kleding in de aanbieding. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment aan andere werkkleding, werkschoenen, werklaarzen en PBM’s. Daarbij beloven we u dezelfde goede service en een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.