Roots Schoenen & Laarzen

De werkkleding van Roots staat erom bekend dat het beschikt over alle beschermende eigenschappen die werkkleding voor de offshore en de olie- en gasbranche moet hebben. Ook Roots schoenen en laarzen houden u veilig tijdens uw werkzaamheden. Bij Unishore Bedrijfskleding vindt u verschillende S3 werkschoenen van Roots, waaronder enkele modellen ESD werkschoenen en ESD werklaarzen.

Eigenschappen Roots werkschoenen en werklaarzen:

  • Alle Roots werkschoenen en werklaarzen hebben de veiligheidsnormering S3
  • Verschillende beschermende eigenschappen, waaronder veiligheidsneus, schokabsorberende hak, anti-penetratiezool en bescherming tegen statische ontlading
  • Lage werkschoenen, veterlaarzen met rits en laslaarzen verkrijgbaar
  • Te gebruiken in o.a. de offshore, de olie- en gasbranche, de bouw en de industrie
  • Uiterst robuust en duurzaam
Lees verder Lees minder

1 product

Korting 10%
Roots Iowa veterlaars S3 ESD RO60303 + Gratis Sokken
Waardering:
97%
€ 149,40 € 180,77

Roots schoenen en laarzen: bescherming en ondersteuning

Roots is een fabrikant die de veiligheid op uw werkplek serieus neemt. Dat bewijst het merk al sinds hun eerste producten, de Roots Flamebuster collectie met zijn inherent vlamvertragende doek, en dat is niet anders bij hun werkschoenen en werklaarzen. De veiligheidsschoenen in dit deel van ons assortiment zijn speciaal ontworpen om u de bescherming en ondersteuning te bieden die u in een zware werkomgeving nodig heeft. Van origine richt Roots zich met zijn multinorm werkkleding op de strenge veiligheidseisen in de olie- en gassector. Voor sectoren met vergelijkbare risico’s zijn de werkkleding en werkschoenen van Roots eveneens een aanrader.

Van de werkschoenen en werklaarzen van Roots mag u ook verwachten dat ze u alle nodige bescherming op de werkplek bieden. Alle artikelen in deze Roots collectie hebben een S3-normering en voldoen dus aan de hoogste eisen die er voor werkschoenen bestaan. Werkschoenen met een veiligheidsnormering van S1 of hoger zijn altijd antistatisch en hebben een beschermneus die tegen de impact van voorwerpen die erop terecht komen beschermen. Ook houdt de tussenzool perforatie van onderaf tegen. Spijkers of scherven die op de grond liggen kunnen u op deze manier niet verwonden.

De beste werkschoenen en werklaarzen voor riskante branches

Omdat Roots producten juist vaak gebruikt worden in branches waar brandvertragende kleding, zoals vlamvertragende werkjassen of vlamvertragende overalls een must zijn, moeten ook hun werkschoenen en werklaarzen daarop aansluiten. Alle Roots werkschoenen en werklaarzen hebben bijvoorbeeld een hittebestendige zool en een relatief dikke polyurethaan binnenzool die eventuele schokken extra goed absorbeert. Ook zijn de schoenen en laarzen waterafstotend en antislip. De buitenzool is slijtvast, waarmee Roots schoenen en laarzen een bijzonder duurzame keuze zijn. De veterlaarzen met rits hebben een rits die zelfs met handschoenen aan makkelijk te bedienen is.

Het klinkt misschien alsof uw voeten het zwaar te verduren krijgen met deze beschermende schoenen, maar niets is minder waar. Deze werkschoenen en werklaarzen zijn ergonomisch ontworpen, sommige modellen hebben zelfs een anti-vermoeidheid voetbed. Bovendien zijn bijna alle schoenen en laarzen uit het assortiment van Roots lichtgewicht werkschoenen. Ze zijn dus niet alleen veilig, maar ook behoorlijk comfortabel.

Roots werkschoenen en werklaarzen online kopen

Roots werkschoenen en werklaarzen zijn een uitstekende keuze voor praktisch iedere branche. Voor de beste prijs en een goede service koopt u deze veiligheidsschoenen online bij Unishore Bedrijfskleding. We houden er een uitgebreid assortiment op na, dat buiten werkkleding en werkschoenen ook uit PBM’s van de beste merken bestaat.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.