Filteren
Selectie verfijnen
Maat
Prijs
Sluiting
Type Jas
Mogelijkheid tot bedrukken
Eigenschappen
Geslacht
Extra's
Materiaal
EN 343: Waterdichtheid
EN 343: Ademendheid
EN 20471: High Visibility

Roots Regenkleding

De Nederlandse fabrikant Roots staat vooral bekend om zijn uitstekende bescherming tegen vuur, hitte en vergelijkbare werkrisico’s. Maar wat als u in de regen met dit soort risico’s te maken krijgt? Ook dan hoeft u zich geen zorgen te maken: er is Roots regenkleding op de markt die u tegelijkertijd genormeerde bescherming biedt tegen neerslag en vuur. Zo kunt u ook onder slechte weersomstandigheden beschermd en comfortabel aan de slag.

Roots regenkleding heeft onder meer de volgende eigenschappen:

  • Genormeerde bescherming tegen regen, sneeuw, mist en aanverwante weersomstandigheden (EN 343)
  • Professionele regenkleding met antistatische en vlamvertragende eigenschappen (EN 1149, EN 11612)
  • Er zijn high vis regenjassen van Roots verkrijgbaar (EN 20471)
Lees verder Lees minder

5 producten

Korting 10%
Roots Multinorm PU Doorwerkjas RO5617
€ 158,24 € 191,47
Korting 10%
Roots Multinorm PU Regenparka RO6837
€ 102,87 € 124,47
Korting 10%
Roots Multinorm Regenbroek RO6544
€ 56,77 € 68,69
Korting 10%
Blan Compact Vloeibaar Wasmiddel RO13200
€ 45,71 € 55,31
Korting 10%
ROOTS Clean at 60 Waspoeder 25 kg RO13000
€ 179,44 € 217,12

Beschermende regenkleding van hoge kwaliteit

Regenjassen, regenbroeken en andere regenkleding... Met het Nederlandse klimaat kunt u eigenlijk niet zonder. Zeker niet als uw werkzaamheden geheel of gedeeltelijk in de buitenlucht plaatsvinden. Als uw werk risico’s met zich meebrengt, is een gewone regenjas of regenbroek echter niet voldoende en heeft u professionele regenkleding nodig. Deze bedrijfskleding combineert de beschermende eigenschappen van werkkleding met een waterafstotende of soms zelfs waterdichte werking. Hebben de potentiële gevaren op uw werk vooral met vuur te maken? Dan kan Roots u helpen om u zowel tegen de regen als de risico’s op uw werk te beschermen, zoals vlamcontact en elektrostatische ontlading.

De beschermende kleding van Roots staat bekend om zijn inherent vlamvertragende doek. Dat is bij Roots regenkleding niet anders. De regenjassen en doorwerkjassen van Roots bestaan uit vezels die u hoe dan ook beschermen tegen het vuur waar u op uw werk mee te maken heeft. Deze Roots collectie is echter ook geschikt als bijvoorbeeld werkkleding voor de offshore, omdat de kleding u daarnaast tegen zwaar weer beschermt. Ook bij bepaalde functies in de bouw kan Roots regenkleding goed van pas komen. We zijn bij Unishore Bedrijfskleding daarom ook blij dat we deze hoogwaardige regenkleding via onze webshop aan kunnen bieden.

Roots regenkleding met een EN 343-normering

Roots vindt het belangrijk dat de beschermende eigenschappen van hun werkkleding gegarandeerd is volgens algemene veiligheidsnormen. Dat geldt zelfs voor hun bescherming tegen regen en andere neerslag. De veiligheidsnormering die hierbij hoort is de norm EN 343. Werkkleding die aan de eisen in deze norm voldoet is uitgebreid getest op zijn waterdichtheid en ademend vermogen. Ademend vermogen is belangrijk, want in een goedkope nylon regenjas wordt u vaak alsnog nat van het transpireren.

In onze productinformatie ziet u achter de EN 343-norm twee cijfers tussen de 1 en de 3 staan. Het eerste cijfer geeft aan hoeveel water de kleding doorlaat. Klasse 1 is beperkt waterafstotend, klasse 3 is volledig waterdicht. Roots heeft verschillende soorten polyurethaan regenkleding die volledig waterdicht is. Het tweede cijfer is het ademend vermogen. Ook hier geldt: hoe hoger het cijfer, hoe beter de regenkleding hierop scoort.

Roots regenkleding online kopen

Wilt u de beste bescherming tegen regen, vuur en andere arbeidsrisico’s? De professionele regenkleding van Roots gaat u daar gegarandeerd bij helpen. In de webshop van Unishore Bedrijfskleding kunt u deze regenkleding online kopen tegen een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Waterafstotende werkschoenen, zoals S2 of S3 werkschoenen, houden daarbij uw voeten droog.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.