(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push( {'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'} );var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-5SF3T2Q');

5% extra korting op alle High Visbility werkkleding met kortingscode: HighVis2021 t/m 31 januari 2021

Winkelwagen
Offerte(s)
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Maat
Kleur
Sluiting
Eigenschappen
Extra's
Hoofdmateriaal

Roots Multi Protector

De Roots Multi Protector collectie is zonder twijfel de meest complete en functionele collectie in het huidige assortiment van Roots. Draagcomfort, veiligheid en functionaliteit worden in met elkaar gecombineerd tot een complete lijn die uitstekend geschikt is voor onder meer lassen en slijpen. De lijn omvat werkjassen, werkbroeken en overalls.

  • Voldoet aan de hoogste lasnormering (EN 11611, klasse 2)
  • Tot maar liefst 6 normeringen, waaronder vlamvertragend, antistatisch en bescherming tegen chemicaliën en elektrische vlamboog
  • Industrieel wasbare artikelen
  • Ook high vis artikelen verkrijgbaar
Lees verder Lees minder

2 producten

Toon per pagina
Roots Hi-Vis Multinorm 2-tone Softshell RO37790HV
€ 139,13 € 168,35
Roots Multiprotector Waterdichte Parka RO13340
€ 199,63 € 241,55

De beste Roots werkkleding voor lassen en slijpen

Roots werkkleding staat hoog aangeschreven bij iedereen die met vuur werkt. Laskleding vraagt echter om meer bescherming dan alleen kleding die vlammen bij contact direct dooft. Een volledig katoenen doek is dan niet de beste keuze. Nu heeft Roots in de Flamebuster Xtreme collectie al een collectie met modacryl vezels die uitstekend tegen vuur en hitte beschermen. Voor de juiste bescherming tegen de spatten van gesmolten metaal waar u tijdens het lassen mee te maken krijgt heeft u echter meer aan het doek van de werkkleding in de Roots Multi Protector collectie. Dit doek is gemaakt van een combinatie van katoen en polyester.

Deze combinatie van stoffen heeft als gevolg dat u de best mogelijke bescherming heeft tegen alle risico’s waar u als lasser mee te maken krijgt. De vonken die tijdens uw werkzaamheden ontstaan zullen niet door uw kleding heen branden en dat geldt ook voor de metaalspatten die op uw kleren terecht kunnen komen. Omdat het doek van de Roots Multi Protector collectie deze beschermende eigenschappen bovendien van zichzelf al heeft, kunt u na verschillende wasbeurten alsnog dezelfde bescherming van de kleding verwachten. Zelfs als u de beschermende kleding industrieel reinigt. Dat maakt Roots Multi Protector werkkleding geschikter voor uw werkzaamheden dan werkkleding met een vlamvertragende coating.

Volgens welke normen beschermt Roots Multi Protector werkkleding?

Van de bedrijfskleding uit de Roots Multi Protector collectie mag u dus bescherming volgens de hoogste lasnormering verwachten. Als multinorm collectie moet de kleding in deze collectie echter aan meer veiligheidsnormeringen voldoen; minstens vijf om precies te zijn. Sommige artikelen in de Roots Multi Protector collectie voldoen zelfs aan zes normeringen. Los van de EN 11611-norm voor bescherming bij lassen en slijpen is EN 11612 voor werkkleding met een brandvertragende werking daar eigenlijk altijd een onderdeel van. Ook is al deze werkkleding antistatisch volgens de EN 1149-norm en biedt het bescherming tegen de thermische gevaren van elektrische vlambogen (IEC 61482).

Welke bescherming u verder krijgt is afhankelijk van het model dat u koopt. Sommige multinorm overalls, multinorm werkbroeken en multinorm werkjassen in deze collectie beschermen bijvoorbeeld tegen druppels en dampen van chemische vloeistoffen zoals in de EN 13034-norm beschreven staat. Ook telt deze collectie enkele high vis werkjassen, overalls en broeken die uw zichtbaarheid verhogen zoals de EN 20471-norm vereist. Daarnaast hebben we verschillende modellen uit deze reeks in de aanbieding die volgens de EN 343-norm als professionele regenkleding bestempeld mogen worden. Wilt u hiermee extra professioneel voor de dag komen? Laat ons dan uw Roots Multi Protector werkkleding bedrukken.

Roots Multi Protector werkkleding online kopen

Bescherming tegen gevaarlijke werksituaties met vuur is een specialiteit van Roots. Voor lassen en slijpen heeft Roots echter een speciale collectie ontworpen die speciaal op de risico’s van die werkzaamheden gericht is. Deze en alle andere hoogwaardige Roots werkkleding kunt u voor een goede prijs online kopen in de webshop van Unishore Bedrijfskleding. Daarnaast vindt u in ons assortiment verschillende werkschoenen en PBM’s van Roots die u ook helpen een veilig en prettig werkklimaat te realiseren.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.