NU IN MAART: 15% KORTING OP BLAKLADER & 15% KORTING OP SANTINO

LET OP: Storing MultiSafePay hierdoor is het mogelijk dat afrekenen niet werkt, probeer het later nog eens of kijk hier op de storingspagina

Filteren
Selectie verfijnen
Maat
Kleur
Prijs
Sluiting
Type Jas
Mogelijkheid tot bedrukken
Eigenschappen
Geslacht
Extra's
Materiaal

Roots Flamebuster

Het Roots Flamebuster doek is het eerste doek dat Roots ooit ontwikkeld heeft. Dit doek was oorspronkelijk bedoeld om aan de zware eisen van de offshore en de olie- en gasindustrie tegemoet te komen. Maar ook voor andere zware sectoren is de werkkleding uit de Roots Flamebuster collectie een uitstekende optie.

  • Best verkochte FR/AS collectie in de offshore
  • Door Roots ontwikkelde katoenen stof van uitstekende kwaliteit, die alle andere doeken in dit segment overtreft
  • Tot 5 normeringen, waaronder vlamvertragend, antistatisch en bescherming tegen elektrische vlamboog
  • Ook producten die geschikt zijn voor lassen of slijpen
Lees verder Lees minder

9 producten

Korting 15%
Roots Multinorm Flamebuster2 Overall met kniezakken RO23095
Waardering:
100%
€ 101,41 € 122,71
Korting 10%
Roots Multinorm Flamebuster2 Ultra Lightweight Overall
€ 100,36 € 121,44
Korting 10%
Roots Flamebuster2 Nordic Winteroverall kniezak RO23096
Waardering:
90%
€ 188,38 € 227,94
Korting 10%
Roots Multinorm Flamebuster2 Classic Overall kniezak RO28095
€ 102,52 € 124,05
Korting 10%
Roots Multinorm Flamebuster2 Nordic Werkjas RO23190
€ 73,38 € 88,79
Korting 10%
Roots Multinorm Flamebuster2 Nordic Werkbroek RO23295
€ 64,88 € 78,50
Roots Kniebeschermers per paar HA8008
€ 6,24 € 7,55
Korting 10%
Blan Compact Vloeibaar Wasmiddel RO13200
€ 45,71 € 55,31
Korting 10%
ROOTS Clean at 60 Waspoeder 25 kg RO13000
€ 179,44 € 217,12

Inherent vlamvertragende werkjassen, werkbroeken en overalls

Bij de keuze voor brandvertragende kleding heeft u de keuze tussen werkkleding met een vlamvertragende coating en inherent vlamvertragende kleding. De beschermende kleding uit de Roots Flamebuster collectie is een goed voorbeeld van de inherente variant. Voor de productie van deze werkkleding zijn vlamvertragende vezels gebruikt. Beide soorten brandvertragende kleding bieden dezelfde bescherming, maar een coating kan slijten en dat is met het blote oog nauwelijks of niet te zien. Dat is bij het katoenen doek van Roots Flamebuster werkkleding niet het geval. De beschermende eigenschappen zitten in de vezels en zullen daardoor zelfs na vele malen wassen nog hun werk blijven doen.

De Roots Flamebuster collectie bestaat uit werkjassen, werkbroeken en overalls. Deze zullen u allemaal beschermen volgens de eisen die in de norm EN 11612 voor bescherming tegen vuur, vlammen en omgevingshitte opgenomen zijn. Naast vuur zal deze beschermende kleding u ook tegen de gevaren van elektrostatische ontlading beschermen conform de EN 1149-norm. ESD werkschoenen zijn een waardevol onderdeel van uw werkoutfit als dit een veelvoorkomend risico in uw bedrijf is. Ook bescherming tegen elektrische vlambogen volgens de internationale IEC 61482 norm is in de vezels van het Roots Flamebuster doek opgenomen.

Er is ook Roots Flamebuster laskleding verkrijgbaar. Deze werkkleding zal u volgens de lasnormering EN 11611 tegen gesmolten metaal beschermen. Sommige modellen beschermen zelfs conform de EN 13034-norm tegen vloeibare chemicaliën en zijn daarmee echte multinorm werkkleding te noemen.

Roots Flamebuster en Roots Flamebuster Xtreme

Roots Flamebuster werkkleding beschermt u in ieder geval volgens de minimale eisen die aan werkkleding voor de offshore gesteld worden. Dat is belangrijk, want de offshore is een riskante branche waarin beschermende kleding nodig is die aan belangrijke veiligheidseisen voldoet. Alleen zo is een veilige werkomgeving voor alle werknemers te garanderen. Verder is het een groot voordeel dat de werkkleding uit de Roots Flamebuster collectie van een katoenen doek gemaakt is. Katoen beweegt immers makkelijk met u mee en zal dus ook op de werkvloer voor flink wat comfort zorgen. Zo wordt uw werk niet moeilijker dan strikt noodzakelijk.

Bent u op zoek naar een multinorm overall, multinorm werkjas of multinorm werkbroek met nog een beetje extra bescherming? Bekijk dan ook eens de Roots Flamebuster Xtreme collectie. In plaats van katoen heeft Roots daarvoor modacryl gebruikt. Modacryl is eveneens inherent vlamvertragend en daarom een uitstekende keuze om uw lichaam tegen het vuur waarmee u werkt te beschermen. Alle Roots Flamebuster Xtreme werkkleding is multinorm kleding en voldoet dus aan een minimum van vijf verschillende veiligheidsnormeringen, al zijn er ook modellen te vinden die aan zes normeringen voldoen. Voor betrouwbare en comfortabele bescherming tegen vuur kunt u dus altijd op de ervaring van Roots vertrouwen.

Roots Flamebuster collectie online kopen

Roots is de absolute top als het om brandvertragende kleding gaat. De Roots Flamebuster collectie belooft met zijn naam alle vlammen tegen te gaan waarmee u werkt en zal deze vlammen bij kort contact meteen doven. Unishore Bedrijfskleding maakt het voor u mogelijk om de werkkleding uit de Roots Flamebuster collectie voordelig online te kopen. Ook kunt u bij ons terecht voor de beste werkschoenen en PBM’s.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.