(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push( {'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'} );var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-5SF3T2Q');

5% extra korting op alle High Visbility werkkleding met kortingscode: HighVis2021 t/m 31 januari 2021

Winkelwagen
Offerte(s)
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Maat
Kleur
Sluiting
Eigenschappen
Geslacht
Extra's
Hoofdmateriaal

Roots Flamebuster Xtreme

De Roots Flamebuster Xtreme collectie is de volgende stap die Roots zet in de productie van inherent vlamvertragende kleding. Deze multinorm kleding beschermt u hoe dan ook tegen vuur en elektrostatische ontlading, maar koppelt daar ook verschillende andere vormen van genormeerde bescherming op de werkplek aan. De werkbroeken, werkjassen en overalls in deze collectie beschermen u volgens vijf tot zeven normeringen, waaronder:

  • EN 11612 voor bescherming tegen vuur en omgevingshitte
  • EN 1149 voor antistatische werkkleding
  • IEC 61482 voor bescherming tegen elektrische vlambogen
  • EN 13034 voor bescherming tegen chemische vloeistoffen
  • EN 11611 voor laskleding (las- en slijpwerk)
  • Ook high vis werkkleding met een EN 20471-normering beschikbaar
Lees verder Lees minder

9 producten

Toon per pagina
Roots Xtreme Hi-Vis Overall met kniezakken RO19095H
€ 187,60 € 227,00
Roots Xtreme Hi-Vis Werkjas RO19190H
€ 114,57 € 138,63
Roots Xtreme Hi-Vis Werkbroek kniezakken RO19295H
€ 92,75 € 112,23
Roots Flamebuster Xtreme Nordic overall kniezak RO19095
€ 139,63 € 168,95
Roots Flamebuster Xtreme Nordic jacket RO19190
€ 96,44 € 116,69
Roots Flamebuster Xtreme Nordic Werkbroek kniezak RO19295
€ 90,69 € 109,73
Roots Kniebeschermers per paar HA8008
€ 5,09 € 6,16
Blan Compact Vloeibaar Wasmiddel RO13200
€ 38,49 € 46,57
ROOTS Clean at 60 Waspoeder 25 kg RO13000
€ 151,08 € 182,81

Extreem goede bescherming tegen vuur en vlammen

Deze multinorm collectie van Roots is de opvolger van de Roots Flamebuster collectie. Toen de eerste multinorm werkjassen, multinorm werkbroeken en multinorm overalls van deze collectie geproduceerd werden, groeiden ze al snel uit tot populaire multinorm werkkleding bij werknemers die tijdens hun werk aan vlammen blootgesteld worden. In het katoenen doek dat Roots voor deze collectie ontwikkelde verwerkte het bedrijf vlamvertragende vezels. Zelfs na herhaaldelijk wassen behouden deze vezels hun brandvertragende werking en dat is een groot voordeel voor de olie- en gasbranche, maar bijvoorbeeld ook voor de offshore. Bovendien beweegt katoen makkelijk met de drager mee, waardoor de werkkleding uiterst comfortabel is.

Voor de Roots Flamebuster Xtreme collectie gebruikt Roots echter een doek dat voor 60 procent uit modacryl bestaat. Deze gemodificeerde acrylvezels zijn van zichzelf vlamvertragend en bieden daarmee een extreem goede bescherming tegen vuur en vlammen. Verder bestaat het doek in Roots Flamebuster Xtreme werkkleding uit katoen, nylon en antistatische vezels. Deze collectie is het hoogste wat Roots momenteel te bieden heeft op het gebied van FR/AS werkkleding. Bovendien is de kleding zeer comfortabel en dat is wel zo prettig als u er een hele werkdag in moet bewegen. Roots Flamebuster Xtreme werkkleding stelt u dus in staat om veilig en prettig te werken. Zelfs in een riskante werkomgeving.

Roots Flamebuster Xtreme werkkleding met logo

Wilt u uw Roots Flamebuster Xtreme werkkleding er extra representatief uit laten zien? Dan kunnen we bij Unishore Bedrijfskleding uw multinorm werkkleding bedrukken met bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf. Dit hoeven we niet uit te besteden aan een externe drukkerij en daardoor kunnen we de prijzen laag houden voor u. Omdat de meeste werkkleding voor het bovenlijf uit deze collectie uit high vis werkjassen en high vis overalls bestaat, is een bedrukking op de borst de beste optie.

Roots Flamebuster Xtreme werkkleding online kopen

Wilt u niets minder dan de best mogelijke bescherming tegen werksituaties met vuur? Dan is het Nederlandse Roots een van de meest betrouwbare merken ter wereld. En hun Roots Flamebuster Xtreme collectie in het bijzonder. Bij Unishore Bedrijfskleding kunt u deze hoogwaardige vlamvertragende werkkleding voor uitstekende prijzen online kopen. Combineert u deze werkkleding met hittebestendige werkschoenen en bijbehorende PBM’s uit onze webshop, zoals een paar werkhandschoenen of een gelaatsscherm? Dan weet u zeker dat u iedere dag weer veilig aan het werk kunt. Ook voor deze artikelen kunt u bij ons terecht.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.