(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push( {'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'} );var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-5SF3T2Q');

Red Wing

Red Wing is een Amerikaanse bedrijf dat vooral bekend staat om hun stoere casual wear en offshore werkkleding en werklaarzen. In onze collectie van Red Wing zitten de best verkochte werkschoenen en laarzen van Red Wing. Red Wing, dat al sinds 1905 bestaat, produceert meer dan 200.000 paar laarzen per jaar en was de primaire leverancier van laarzen van het Amerikaanse leger. Tegenwoordig worden de werklaarzen en werkschoenen van Red Wing in zowel de Verenigde Staten als Italië geproduceerd, waarvan de laatste specifiek voor de Europese markt.

  • Hoge kwaliteit werklaarzen en werkschoenen
  • Maximaal draagcomfort door moderne technieken en materialen
  • Voldoen aan de zware eisen voor offshore

Altijd minimaal 5% korting verwerkt in onze verkoopprijs

Lees verder Lees minder

Over Red Wing Shoes

Red Wing Shoes zijn gemaakt van het beste leer en staan voor echte vakmanschap. Al meer dan een eeuw staat Red Wing Shoes voor excellente kwaliteit werkschoenen en werklaarzen. Het merk werd opgericht door schoenhandelaar Charles Beckman. Het merk richtte zich met name op werkschoenen die werden gebruikt in verschillende sectoren. Denk hierbij aan de mijnbouw, landbouw en houtkapperij. Vandaag de dag is Red Wing Shoes uitgebreid en vindt u bij dit merk een ruim aanbod aan werkschoenen en werklaarzen. Deze items zijn gemaakt van het beste leer en staan voor echt vakmanschap. Met een Red Wing werkschoen of Red Wing werklaars heeft u gegarandeerd jarenlang loopplezier.

Materialen Red Wing werkschoenen en werklaarzen

Waar Red Wing ooit is begonnen met laarzen, bieden zij tegenwoordig ook veterschoenen en veterritslaarzen aan. De meeste werklaarzen zijn gemaakt met een bovenzijde van volnerf leder. Verder maakt Red Wing gebruik van de modernste technologieën wat resulteert in slijtvastigheid en maximaal comfort.

Technologieën Red Wing Shoes

Het merk maakt gebruik van diverse technologieën om het haar drager meer comfortabel te maken en om ervoor te zorgen dat werkschoenen en werklaarzen langer mee gaan. Hier vindt u de technieken en materialen die Red Wing Shoes inzet:

Tredmax

Rubberen buitenzool voor de beste slipbestandigheid op natte en olieachtige omgeving. Deze zolen bieden maximale grip, ook op gekantelde ondergronden. Ook zijn ze antistatisch en hittebestendig.

Forceguard

Een extra bescherming op de wreef van de schoen tegen vallende objecten. Forceguard kunt u zien als een soort ‘kussen’ dat uw voeten extra bescherming biedt.

Lenzi

Anti penetratie tussenzolen zijn gemaakt van een kunststof materiaal in plaats van de traditionele stalen versies. Deze kunststof zolen zijn een stuk lichter in gewicht dan de traditionele en zijn meer flexibel.

Advies

Bent u op zoek naar een geschikte Red Wing werkschoen of Red Wing werklaars, maar komt u er niet helemaal uit? Wij staan graag voor u klaar. Stel uw vraag via de mail, stuur een chatbericht via de website of vul het contactformulier in zodat wij zo spoedig mogelijk contact met u kunnen opnemen.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.
Search engine powered by ElasticSuite