(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push( {'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'} );var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-5SF3T2Q');

5% extra korting op alle High Visbility werkkleding met kortingscode: HighVis2021 t/m 31 januari 2021

Winkelwagen
Offerte(s)
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Maat
Kleur
Model
Type
Materiaal bovenwerk
Eigenschappen
Geslacht

Redbrick Originals

Redbrick originals safety sneakers kopen? Redbrick heeft een uitgebreide collectie hoge en lage safety sneakers. De hoge modellen komen tot op enkel hoogte en worden vaak in de bouw gedragen. Redbrick werkschoenen staan bekend om het draagcomfort en moderne uiterlijk.

Lees verder Lees minder

17 producten

Toon per pagina
Redbrick Onyx S3 + Gratis veters
€ 65,78 € 79,59
Redbrick Smaragd S3 + Gratis veters
€ 65,78 € 79,59
Redbrick Azure Navy S3 + Gratis veters
€ 65,78 € 79,59
Redbrick Ruby S3 + Gratis veters
€ 62,48 € 75,60
Redbrick Emerald S3 + Gratis veters
€ 62,48 € 75,60
Redbrick Saphire Navy S3 + Gratis veters
Beoordeling:
80%
€ 70,80 € 85,67
Redbrick Granite ESD Black/Grey S3 + Gratis veters
€ 67,77 € 82,00
Redbrick Jesper Taupe S3 + Gratis veters
€ 65,78 € 79,59
Redbrick Sunstone S3 + Gratis veters
€ 65,78 € 79,59
Redbrick Druse S3 + Gratis veters
€ 62,48 € 75,60
Redbrick Bronze S3 + Gratis veters
€ 62,48 € 75,60
Redbrick Ice S3 + Gratis veters
€ 67,77 € 82,00
Redbrick Branco S3 + Gratis veters
€ 62,48 € 75,60
Redbrick Mont Blanc S3 + Gratis veters
€ 65,78 € 79,59
Redbrick Flint S3 + Gratis veters
€ 62,48 € 75,60
Redbrick Granite S3 + Gratis veters
€ 65,78 € 79,59
Redbrick Slate S3 + Gratis veters
€ 62,48 € 75,60

Redbrick sneakers

Bent u op zoek naar werkschoenen die behalve uw veiligheid garanderen ook erg comfortabel zijn? Dan heeft u met Redbrick Werkschoenen precies de schoenen waarnaar u op zoek bent. De opvallende Redbrick werkschoenen zien er niet alleen vlot en hip uit, ze bieden ook alle bescherming die u op een bouwplaats of industriële werkplaats nodig heeft. Bovendien zijn deze lichtgewicht werkschoenen niet alleen mooi voor het oog, ze zijn ook uiterst comfortabel. ze zijn gemaakt van stevige en flexibele materialen. Voor optimale bescherming in uw werkomgeving hoeft u niet meer alleen op logge, tradtioneel ogende werkschoenen te lopen. Met Redbrick werkschoenen kunt u veilig, stijvol en comfortabel naar uw werk.

Veilige Redbrick werkschoenen

Ook al lijken Redbrick Werkschoenen erg op sneakers, voldoen ze wel aan alle strenge normen voor de veiligheid op het werk. Bijna alle Redbrick Werkschoenen zijn namelijk genormeerd volgens EN ISO 20345, klasse S1P of S3 werkschoenen. Deze relatief kleine en modieuse schoenen zijn uiterst stevige werkschoenen die uw voeten beschermen tegen alle ongemakken en risico's in uw werkomgeving. Verschillende massieve voorwerpen die op uw tenenvallen, objecten met een scherpe of puntige rand die tegen uw schoen aanprikken en water waar u niet omheen komt: met een paar Redbrick Werkschoenen beschermt u uw voeten overal tegen. En op een manier waardoor u niet eens meer door heeft dat u veiligheidsschoenen aan heeft.

De normering S1P en S3 geven aan dat de werkschoenen van Redbrick alle mogelijke maatregelen hebben om uw voeten te bescherming. De veiligheidsneus van een Redbrick werkschoen is een lichtgewicht carbonite neus in plaats van een zware stalen neus. Een carbonite neus in een S3-veiligheidsschoen biedt dezelfde bescherming als een stalen neus, ze zijn door dezelfde keuring gekomen en bieden bescherming tot een gewicht van 20 kilo. Verder hebben Redbrick werkschoenen een lichtgewicht tussenzool van kevlar, waar tot een kracht van minstens 1100 N geen scherpe punt of rand.  doorheen komt. Ook hebben ze een schokabsorberende hak, een geprofileerde loopzool, een gesloten hiel en zolen die tegen olie, zuur en een hitte tot een graad of 110 kunnen. Terwijl de S1P en S3 werkschoenen perforatiebestendig zijn bieden de S3 werkschoenen ook een waterafstotende functionaliteit zodat uw voeten ook tijdelijk beschermd zijn tegen water. Laat u dus niet misleiden door het stijlvolle uiterlijk van deze stevige werkschoenen.

Comfortabele Redbrick werkschoenen

Bij de materialen waarvan de onderdelen in de werkschoenen van Redbrick gemaakt worden wordt regelmatig gedacht dat deze niet de optimale bescherming bieden. Vroeger werd altijd gedacht dat veiligheidsschoenen altijd een stalen neus en stalen tussenplaat nodig hebben. Staal is dan ook een heel sterk en efficiënt middel om verstevigde schoenen mee te maken, maar doordat de techniek altijd vooruit gaat zijn ook werkschoenen verbeterd. Terwijl vroeger kunstof onderdelen voor werkschoenen groot en log waren, zijn ze nu niet meer te onderscheiden van stalen veiligheidsneuzen. Door de combinatie van een kevlar tussenzool, carbonite neus en leer te combineren in de Redbrick werkschoenen, zijn er een aantal fantastische modellen geproduceerd die net zo stevig zijn als andere werkschoenen. Met de lichtgewicht S3 werkschoenen van Redbrick kunt u zorgeloos aan de slag op een bouwplaats of een andere industriële omgeving, waar S3 werkschoenen wettelijk verplicht zijn?

Het grootste voordeel van het gebruik van lichtgewicht kunstof onderdelen is dat de werkschoenen van Redbrick lichter, flexibeler en comfortabeler zijn. De schoenen zijn een stuk lichter dan gemiddeld dankzij de flexibele maar lichtgewicht kevlar tussenplaat, doordat de tussenzool zo flexibel is vergeleken met een onbuigbaar metalen tussenzool worden de Redbrick werkschoenen in de regel als comfortabeler ervaren dan werkschoenen met een stalen tussenzool. Verder zijn de kunststof onderdelen een groot voordeel als u op een zeer koude omgeving werkt. Redbrick werkschoenen zijn namelijk niet alleen waterafstotend, hun kunststof neuzen en tussenzolen zullen veel minder snel koud worden als gevolg van de omgevingstemperatuur. 

Online Redbrick werkschoenen bestellen

De laatste jaren zien wij de vraag naar stevige werksneakers steeds meer toenemen. En dat is eigenlijk ook wel logisch, want deze combinatie van veiligheid en comfort maakt de werkschoenen van Redbrick uniek. Mocht u zulke comfortabele, veilige werksneakers zoeken, maar de modellen van Redbrick niet mooi vinden, dan kunt u altijd nog de GriSport Cross Safety collectie of de soortgelijke werkschoenen van ToWorkFor bekijken. Uw veiligheid is in ieder geval gegarandeerd, want wij verkopen alleen maar de beste werkschoenen.

Wie goedkope werkschoenen voor een zeer goede kwaliteit zoekt, zit bij ons goed. Unishore Bedrijfskleding is al sinds midden jaren tachtig gespecialiseerd in beschermende bedrijfskleding en wij weten daarom precies welke werkschoenen het beste bij de hedendaagse werkomgeving passen. Ook al u op zeer korte termijn stevige, comfortabele werkschoenen nodig heeft, kunt u op de ervaring en de service van Unishore Bedrijfskleding vertrouwen. De meeste werkschoenen in onze webshop kunnen al binnen enkele dagen in uw bezit zijn.

Veiligheidsschoenen met uitstraling van een sneaker voor werk en vrije tijd

Dankzij hun veiligheidsneus en beschermende tussenzool zijn Redbrick veiligheidsschoenen uitstekend beveiligd en beschermen u perfect tijdens het uitvoeren van uw werkzaamheden. Alle sneakers in de grote collectie van Unishore Bedrijfskleding voldoen aan de S1P of S3 veiligheidsnormen voor werkschoenen en veiligheidsschoenen. Door hun uitstraling, sprekende kleuren en details zijn de veiligheidssneakers ook trendy en modieus. Omdat ze daarnaast ook erg comfortabel aanvoelen kunt u er altijd op lopen en hoeft u helemaal niet meer te wisselen tussen werkschoenen en vrijetijdsschoenen. De Redbrick veiligheidssneakers zijn verkrijgbaar in een ruime sortering kleuren, modellen en maten (maat 36 t/m maat 48). Zo is er ook een perfecte Redbrick voor u!

Redbrick sneaker werkschoen voldoet aan veiligheidsnorm EN ISO 20345

De norm voor veiligheidsschoenen en –laarzen is de EN ISO 20345. De codes voor veiligheidsschoenen zijn SB, S1, S1P, S2 en S3. Wij hebben kleurrijke, comfortabele Redbrick sneakers die voldoen aan de S1P norm en Redbrick werkschoenen een stoer en sportief uiterlijk voorzien van de S3 norm. Alle veiligheidssneakers zijn gemaakt van duurzame, hoogwaardige materialen en hebben een extreme grip. Naast de stalen veiligheidsneus, gesloten hiel, beschermende Kevlar tussenzool, antistatische eigenschappen, en een zeer hoogwaardige antislipzool hebben de S3 werkschoenen ook nog een uitneembare inlegzool en zijn ze waterdicht tot 60 minuten.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.