Winkelwagen
Offerte(s)
Filteren
Merken
Categorie
 • Redbrick Originals
 • Redbrick Motion
 • Redbrick Freerunner
 • Redbrick Ladies lijn
 • Redbrick Classic lijn
Prijs
Type beschermneus
 1. Metalen neus
 2. Metaalvrije neus
Veiligheidsklasse
 1. S1P
 2. S3
Type Zool
 1. Nitrilrubber
 2. EVA / Rubber
 3. TPU
 4. PU
 5. Overig
Materiaal bovenwerk
 1. Leer
 2. Nubuck leder
 3. Overige materialen
Type
 1. Werkschoen
 2. Winter
Model
 1. Laag model
 2. Hoog model
 3. Dichte hiel
 4. Inlegzool
Sluiting
 1. Veters
Kleur
Maat
Merk
 1. Redbrick
 2. OP=OP
Eigenschappen
 1. Waterafstotend (EN 343)
 2. Ademend
 3. Antistatisch
 4. Lichtgewicht
 5. ESD
 6. Hittebestendig
 7. Penetratiebestendig
 8. Oliebestendig
 9. Antislip
 10. Damesmaten verkrijgbaar

Redbrick

Redbrick is een Nederlandse fabrikant die bekend staat om zijn lichtgewicht werksneakers. Het beperkte gewicht en het fantastische draagcomfort dat daarmee gepaard gaat zijn echter niet de enige voordelen aan de werkschoenen van Redbrick. Achter het modieuze uiterlijk van Redbrick schoenen gaat namelijk een enorme dosis bescherming schuil. Ze ogen dus sportief, maar omdat vrijwel alle Redbrick werkschoenen in de online winkel van Unishore Bedrijfskleding de veiligheidsnormering S3 hebben meegekregen, beschermen ze uw voeten gegarandeerd tegen alle risico’s waar ze bij het werk aan blootgesteld worden.

Lees verder Lees minder

Producten 1-21 van 45

Toon per pagina
Korting 20%
Best verkocht
Redbrick Onyx S3
€ 63,80 € 77,20
Redbrick Motion Comet S3
€ 66,91 € 80,96
Redbrick Motion Spirit S1P
€ 66,91 € 80,96
Korting 20%
Redbrick Ruby S3
€ 61,16 € 74,00
Korting 20%
Redbrick Granite S3
€ 63,80 € 77,20
Redbrick Motion Infinity S1P
€ 66,91 € 80,96
Redbrick Ladies Lorna S3
€ 63,19 € 76,46
Redbrick Ladies Lisa S3
€ 66,91 € 80,96
Redbrick Ladies Laiza S3
€ 63,19 € 76,46
Redbrick Ladies Louise S3
€ 66,91 € 80,96
Redbrick Motion Enigma S1P
€ 66,91 € 80,96
Redbrick Motion Sierra S1P
€ 66,91 € 80,96
Redbrick Ladies Lena S3
€ 63,19 € 76,46
Redbrick Ladies Linda S3
€ 66,91 € 80,96
Redbrick Motion Dream S1P
€ 66,91 € 80,96
Redbrick Motion Moon S1P
€ 66,91 € 80,96
Redbrick Motion Agile S1P
€ 66,91 € 80,96
Redbrick Motion Star S1P
€ 66,91 € 80,96
Korting 20%
Redbrick Bronze S3
€ 61,16 € 74,00
Korting 20%
Redbrick Jesper Taupe S3
€ 63,80 € 77,20
Korting 20%
Redbrick Druse S3
€ 61,16 € 74,00

Over Redbrick

Traditioneel vallen werkschoenen vrij fors uit. Dat heeft zijn voordelen: er is een stevige laag aan beschermende materialen in de schoen aangebracht, waardoor de drager aan het werk kan zonder zich al te veel zorgen te maken over blessures. Het nadeel hiervan is dat bewegen wat lastiger gaat dan in normale schoenen, zeker als het werkschoenen met een stalen neus of andere metalen onderdelen betreft. Daarnaast zijn werkschoenen van oudsher ontworpen voor mannen, terwijl vrouwen alweer geruime tijd even sterk meedraaien op het werk. Damesschoenen hebben over het algemeen echter een aanzienlijk kleinere pasvorm, waardoor werkschoenen voor heren vaak onhandig en oncomfortabel voor vrouwen zijn. Redbrick heeft deze problemen opgemerkt en is daarop met een productaanbod gekomen dat past bij de wensen van de werknemer in de moderne industrie.

De technologie heeft de laatste decennia natuurlijk niet stilgestaan. Een stalen neus is allang niet meer de enige manier om uw voeten tegen een impact van 200 J te beschermen. Er zijn inmiddels genoeg kunststoffen die dezelfde bescherming bieden en niet eens een dikke, logge voorkant van de werkschoen vormen. De carbonite neus die u in iedere Redbrick schoen vindt is compact, maar beschermt uw voeten desondanks tegen de impact van vallende voorwerpen. Hetzelfde geldt voor de tussenzool die u in alle modellen van Redbrick vindt. Kevlar is buigzamer dan staal, maar als de Redbrick werkschoenen die u op het oog heeft de veiligheidsnormering S1P of S3 hebben – en dat hebben alle modellen in onze webshop – beschermt de tussenzool gegarandeerd tegen perforatie door scherpe punten, messen of andere voorwerpen tot een kracht van minstens 1100 N. Als er in uw bedrijf veel met scherpe voorwerpen gewerkt wordt, hoeft u zich dus geen zorgen meer te maken om blessures die te voorkomen zijn.

Modellen Redbrick werksneakers

Omdat Redbrick werksneakers produceert die u ook prima buiten werktijd kunt dragen, is er naast de beschermende eigenschappen ook veel aandacht besteed aan het uiterlijk van de schoenen. Op het werk wordt u dus beschermd door uw Redbrick werkschoenen, terwijl u er buiten het werk bijzonder goed uitziet in de verschillende modellen van Redbrick. Bovendien heeft u ook in uw vrije tijd wat aan de bescherming en het uitstekende draagcomfort dat u door de schoenen van Redbrick geboden wordt. Er is veel moois om uit te kiezen als u voor Redbrick werkschoenen kiest en daarom bieden wij u in de webshop van Unishore Bedrijfskleding de keuze uit meer dan 25 verschillende modellen Redbrick safety sneakers. Het model dat perfect op uw stijlwensen en de werkomstandigheden in uw bedrijf aansluit zit daar ongetwijfeld ook tussen.

Heeft u graag werkschoenen die tot over de enkels reiken zodat u extra stevig in uw schoenen staat? Of heeft u liever lage werkschoenen? Redbrick heeft met alle voorkeuren rekening gehouden. Daarom vindt u in ons online assortiment lage werkschoenen, zoals de Redbrick Ruby, de Redbrick Bronze, de Redbrick Fly en de Redbrick Emerald, maar ook hoge werkschoenen. De zeer populaire Redbrick Onyx S3 is daar het best verkochte model van, maar er zijn ook andere mooie hoge modellen Redbrick werkschoenen, zoals de Redbrick Gold, de Redbrick Granite, de Redbrick Smaragd, de Redbrick Jumper en de Redbrick Ice. Omdat wij als webshop niet gebonden zijn aan openingstijden, kunt u wanneer het u uitkomt alle modellen met elkaar vergelijken.

Online Redbrick veiligheidsschoenen kopen

Zodra u het ideale model gevonden heeft, kunt u uw Redbrick werkschoenen online bestellen en gaan wij voor u aan de slag om ervoor te zorgen dat u ze zo snel mogelijk in huis heeft. De meeste Redbrick schoenen in ons assortiment kunnen wij u binnen drie dagen al leveren. Maar omdat wij zeer goede contacten hebben met het hoofdkantoor van Redbrick, dat niet ver bij ons vandaan zit, kunnen wij alle modellen Redbrick veiligheidsschoenen al op zeer korte termijn leveren. Zelfs als u uw oog op een model heeft laten vallen dat niet uit onze eigen voorraad leverbaar blijkt te zijn.

Spreken lichtgewicht werksneakers u aan, maar zijn de modellen van Redbrick niet wat u zoekt? Kijk dan ook eens bij de werkschoenen van Grisport, Atlas en Helly Hansen.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.