Filteren
Selectie verfijnen
Maat
Prijs
Sluiting
Model
Materiaal bovenwerk
Type beschermneus
Eigenschappen
Geslacht

Redbrick

Redbrick is een Nederlandse fabrikant die bekend staat om zijn lichtgewicht werkschoenen. Het beperkte gewicht en het fantastische draagcomfort dat daarmee gepaard gaat zijn echter niet de enige voordelen aan de werkschoenen van Redbrick. Achter het modieuze uiterlijk van Redbrick schoenen gaat namelijk een enorme dosis bescherming schuil. Ze ogen dus sportief, maar omdat vrijwel alle Redbrick werkschoenen in de online winkel van Unishore Bedrijfskleding de veiligheidsnormering S3 hebben meegekregen, beschermen ze uw voeten gegarandeerd tegen alle risico’s waar ze bij het werk aan blootgesteld worden.

Minimaal 10% KORTING verwerkt op de adviesverkoopprijs van alle Redbrick werkschoenen

Lees verder Lees minder

19 producten

Korting 20%
Redbrick Motion Comet 2 Hoog Werkschoen S3 + Gratis Sokken
Waardering:
100%
€ 75,70 € 91,60
Korting 20%
Redbrick Motion Agile Werkschoen S1P + Gratis Sokken
€ 71,07 € 85,99
Korting 20%
Redbrick Pulse Overnose High Werkschoen S3 + Gratis Sokken
€ 82,61 € 99,96
Korting 20%
Redbrick Pulse Overnose Low Werkschoen S3 + Gratis Sokken
€ 79,30 € 95,95
Korting 20%
Redbrick Motion Shade Werkschoen S3 + Gratis Sokken
€ 72,40 € 87,60
Korting 20%
Redbrick Motion Spirit Werkschoen S1P + Gratis Sokken
Waardering:
90%
€ 71,07 € 85,99
Korting 20%
Redbrick Pulse Speed Lace High Werkschoen S3 + Gratis Sokken
€ 99,14 € 119,96
Korting 20%
Redbrick Pulse High Werkschoen S3 + Gratis Sokken
€ 82,61 € 99,96
Korting 20%
Redbrick Motion Comet 2.0 S Werkschoen S3 + Gratis Sokken
€ 72,40 € 87,60
Korting 20%
Redbrick Motion Spark Werkschoen S3 + Gratis Sokken
€ 72,40 € 87,60
Korting 20%
Redbrick Motion Infinity Werkschoen S1P + Gratis Sokken
€ 71,07 € 85,99
Korting 20%
Redbrick Pulse Low Werkschoen S3 + Gratis Sokken
€ 79,30 € 95,95
Korting 20%
Redbrick Motion Sierra Werkschoen S1P + Gratis Sokken
Waardering:
100%
€ 71,07 € 85,99
Korting 20%
Redbrick Motion Fuse Werkschoen S3 + Gratis Sokken
€ 72,40 € 87,60
Korting 20%
Redbrick Motion Star Werkschoen S1P + Gratis Sokken
€ 71,07 € 85,99
Korting 25%
Redbrick Motion inlegzolen Medium
€ 12,09 € 14,63
Korting 25%
Redbrick Motion inlegzolen High
€ 12,09 € 14,63
Korting 25%
Redbrick Motion inlegzolen Low
€ 12,09 € 14,63
Korting 25%
Redbrick Motion veters 120 cm
€ 2,33 € 2,82

Bent u op zoek naar werkschoenen die niet alleen uw veiligheid op het werk garanderen, maar ook heel comfortabel zijn? Dan zijn Redbrick werkschoenen precies de schoenen waarnaar u op zoek bent. De werkschoenen van Redbrick zijn misschien wel de meest opvallende werkschoenen in ons assortiment, omdat ze er vlot en hip uitzien, maar toch alle bescherming bieden die u op een industriële werkplaats of een bouwplaats nodig heeft. Bovendien zien deze lichtgewicht werkschoenen er niet alleen mooi uit, ze zitten ook nog eens heel erg lekker. Ze zijn namelijk gemaakt van materialen die niet alleen stevig zijn, maar ook heel flexibel. Voor zoveel mogelijk bescherming in uw werkomgeving bent u dus niet meer alleen op logge, traditioneel ogende werkschoenen aangewezen. Met Redbrick werkschoenen kunt u veilig, stijlvol en comfortabel naar uw werk.

Over Redbrick

Traditioneel vallen werkschoenen vrij fors uit. Dat heeft zijn voordelen: er is een stevige laag aan beschermende materialen in de schoen aangebracht, waardoor de drager aan het werk kan zonder zich al te veel zorgen te maken over blessures. Het nadeel hiervan is dat bewegen wat lastiger gaat dan in normale schoenen, zeker als het werkschoenen met een stalen neus of andere metalen onderdelen betreft. Daarnaast zijn werkschoenen van oudsher ontworpen voor mannen, terwijl vrouwen alweer geruime tijd even sterk meedraaien op het werk. Damesschoenen hebben over het algemeen echter een aanzienlijk kleinere pasvorm, waardoor werkschoenen voor heren vaak onhandig en oncomfortabel voor vrouwen zijn. Redbrick heeft deze problemen opgemerkt en is daarop met een productaanbod gekomen dat past bij de wensen van de werknemer in de moderne industrie.

De technologie heeft de laatste decennia natuurlijk niet stilgestaan. Een stalen neus is allang niet meer de enige manier om uw voeten tegen een impact van 200 J te beschermen. Er zijn inmiddels genoeg kunststoffen die dezelfde bescherming bieden en niet eens een dikke, logge voorkant van de werkschoen vormen. De carbonite neus die u in iedere Redbrick schoen vindt is compact, maar beschermt uw voeten desondanks tegen de impact van vallende voorwerpen. Hetzelfde geldt voor de tussenzool die u in alle modellen van Redbrick vindt. Kevlar is buigzamer dan staal, maar als de Redbrick werkschoenen die u op het oog heeft de veiligheidsnormering S1P of S3 hebben – en dat hebben alle modellen in onze webshop – beschermt de tussenzool gegarandeerd tegen perforatie door scherpe punten, messen of andere voorwerpen tot een kracht van minstens 1100 N. Als er in uw bedrijf veel met scherpe voorwerpen gewerkt wordt, hoeft u zich dus geen zorgen meer te maken om blessures die te voorkomen zijn.

Modellen Redbrick werkschoenen

Omdat Redbrick werkschoenen produceert die u ook prima buiten werktijd kunt dragen, is er naast de beschermende eigenschappen ook veel aandacht besteed aan het uiterlijk van de schoenen. Op het werk wordt u dus beschermd door uw Redbrick werkschoenen, terwijl u er buiten het werk bijzonder goed uitziet in de verschillende modellen van Redbrick. Bovendien heeft u ook in uw vrije tijd wat aan de bescherming en het uitstekende draagcomfort dat u door de schoenen van Redbrick geboden wordt. Er is veel moois om uit te kiezen als u voor Redbrick werkschoenen kiest en daarom bieden wij u in de webshop van Unishore Bedrijfskleding de keuze uit meer dan 25 verschillende modellen Redbrick safety schoenen. Het model dat perfect op uw stijlwensen en de werkomstandigheden in uw bedrijf aansluit zit daar ongetwijfeld ook tussen.

Heeft u graag werkschoenen die tot over de enkels reiken zodat u extra stevig in uw schoenen staat? Of heeft u liever lage werkschoenen? Redbrick heeft met alle voorkeuren rekening gehouden. Daarom vindt u in ons online assortiment lage werkschoenen, zoals de Redbrick Comet 2.0 of de Redbrick Redbrick Motion Fuse, maar ook hoge werkschoenen. De zeer populaire Redbrick Motion Comet S3 is daar het best verkochte model van. Omdat wij als webshop niet gebonden zijn aan openingstijden, kunt u wanneer het u uitkomt alle modellen met elkaar vergelijken.

Veilige Redbrick werkschoenen

Ondanks dat Redbrick werkschoenenschoenen op sneakers lijken, voldoen ze wel aan alle strenge normen voor de veiligheid op het werk. Alle Redbrick werkschoenen in ons assortiment zijn namelijk S3 werkschoenen. U zou het dus misschien niet zeggen, maar deze relatief kleine, modieuze schoenen zijn uiterst stevige werkschoenen die uw voeten behoeden voor alle ongemakken en risico’s die in uw werkomgeving voor kunnen komen. Kleine en grote voorwerpen van massief metaal die op uw tenen vallen, objecten met scherpe of puntige randen die tegen uw schoen aanprikken en water waar u niet omheen komt: met een paar Redbrick werkschoenen beschermt u uw voeten overal tegen. En dat op een manier waardoor u misschien niet eens het idee heeft dat u daadwerkelijk werkschoenen aan heeft.

De normering S3 geeft aan dat de werkschoenen van Redbrick alle mogelijke beschermende maatregelen in zich hebben. De veiligheidsneus van een Redbrick werkschoen is weliswaar geen stalen neus, maar een van carbonite. Omdat Redbrick werkschoenen een S3-normering hebben, heeft onderzoek uitgewezen dat deze carbonite neuzen geen krimp geven als er iets op valt wat een gewicht tot 20 kilo heeft. Verder hebben Redbrick werkschoenen een tussenzool van kevlar, waar tot een kracht van minstens 1100 N geen scherpe punt of rand doorheen komt. Ook hebben ze een schokabsorberende hak, een geprofileerde loopzool, een gesloten hiel en zolen die tegen olie, zuur en een hitte tot een graad of 110 kunnen. Bovendien is het stevige materiaal waar Redbrick werkschoenen van gemaakt zijn volledig waterdicht en perforatiebestendig. Laat u dus niet misleiden door het stijlvolle uiterlijk van deze stevige werkschoenen.

Comfortabele Redbrick werkschoenen

Bij de materialen waarvan de onderdelen in de werkschoenen van Redbrick gemaakt worden, denkt u wellicht niet meteen aan optimale bescherming. Van oudsher denken mensen bij veiligheidsschoenen vooral aan werkschoenen met een stalen neus en een stalen hiel. Staal is dan ook een heel sterk en efficiënt middel om verstevigde schoenen mee te maken, maar sinds de introductie van de werkschoen heeft de techniek niet stilgestaan. De tijd dat de beschermende kunststof onderdelen van een werkschoen altijd maar groot en log moeten zijn is voorbij. Door kevlar, carbonite en leer met elkaar te combineren heeft Redbrick een aantal fantastische modellen weten te produceren die net zo stevig zijn als andere S3 werkschoenen. Met de S3 werkschoenen van Redbrick kunt u bijvoorbeeld zorgeloos aan de slag op een bouwplaats, waar werkschoenen met de normering S3 wettelijk verplicht zijn.

Het grootste voordeel van het gebruik van kunststof onderdelen is dat de werkschoenen van Redbrick hierdoor comfortabeler zijn dan de meeste andere S3 werkschoenen. De schoenen zijn een stuk lichter dan gemiddeld en door het gebruik van flexibel kunststof in plaats van onbuigbaar metaal worden Redbrick werkschoenen in de regel als comfortabeler ervaren dan werkschoenen met een stalen neus. Verder zijn de kunststof onderdelen een groot voordeel als u op een zeer koude omgeving werkt. Redbrick werkschoenen zijn namelijk niet alleen waterdicht, hun kunststof neuzen en tussenzolen zullen veel minder snel koud worden als gevolg van de omgevingstemperatuur. Voor een onverwarmde werkplaats of een gekoelde omgeving zoals een koelcel is een paar Redbrick werkschoenen dus een absolute aanrader.

Online Redbrick werkschoenen bestellen

De laatste jaren zien wij de vraag naar stevige werkschoenen steeds meer toenemen. En dat is eigenlijk ook wel logisch, want deze combinatie van veiligheid en comfort maakt de werkschoenen van Redbrick uniek. Mocht u zulke comfortabele, veilige werksneakers zoeken, maar de modellen van Redbrick niet mooi vinden, dan kunt u altijd nog de Grisport Cross Safety collectie of de soortgelijke werkschoenen van Helly HansenAtlas of 2Work4 bekijken. Uw veiligheid is in ieder geval gegarandeerd, want wij verkopen alleen maar de beste werkschoenen.

Wie goedkope werkschoenen voor een zeer goede kwaliteit zoekt, zit bij ons goed. Unishore is al sinds midden jaren tachtig gespecialiseerd in beschermende bedrijfskleding en wij weten daarom precies welke werkschoenen het beste bij de hedendaagse werkomgeving passen. Ook al u op zeer korte termijn stevige, comfortabele werkschoenen nodig heeft, kunt u op de ervaring en de service van Unishore vertrouwen. De meeste werkschoenen in onze webshop kunnen al binnen enkele dagen in uw bezit zijn.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.