Wegens onderhoud kan het zijn dat artikelen niet worden getoond. Excuses voor het ongemak.

Portwest Werkjassen

Met de veelzijdige, stijlvolle werkjassen van Portwest bent u optimaal beschermd tijdens verschillende werkomstandigheden. De werkjassen bieden u een betrouwbare, veilige en comfortabele oplossing. Er zijn werkjassen voor diverse branches verkrijgbaar, waaronder de offshore, de (las-)industrie en de bouw.

  • Ook werkjassen met normeringen als o.a. vlamvertragend, antistatisch, elektrische vlamboogbescherming en chemicaliën
  • High vis werkjassen verkrijgbaar
  • Werkjassen met handige extra's zoals met klittenband verstelbare manchetten, radiolussen, GSM-zak, afneembare capuchon
  • Ook lichtgewicht jassen en jassen met UV-bescherming verkrijgbaar
Lees verder Lees minder
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Portwest werkjassen: kwaliteit en comfort

Bij een betrouwbare werkoutfit past een werkjas die comfortabel zit en u tegen veel voorkomende risico’s op uw werkplek beschermt. Portwest werkjassen zijn daarom een goede aanvulling op uw andere werkkleding. Bijna alle werkjassen die we van de Ierse fabrikant in ons assortiment hebben zijn genormeerde werkjassen. Dat betekent dat ze u bescherming bieden volgens een aantal belangrijke veiligheidsnormeringen. Veel van deze werkjassen zijn zelfs multinorm werkjassen die u beschermen volgens vijf tot zeven normen. Omdat wij de symbolen die bij deze normeringen horen duidelijk in beeld gebracht hebben, kunt u eenvoudig de juiste Portwest werkjas bij uw werkomstandigheden vinden.

Kwaliteit is hoe dan ook gegarandeerd als u voor een Portwest werkjas kiest. Daar staat het bedrijf namelijk al meer dan honderd jaar om bekend. Draagt u bijvoorbeeld een vlamvertragende werkjas van het merk, dan weet u zeker dat u de bescherming krijgt die in de EN 11612-norm beschreven staat. Deze bescherming gaat vrijwel altijd samen met antistatische eigenschappen (EN 1149) en bescherming tegen de thermische gevaren van een elektrische vlamboog (IEC 61482). Maar zelfs als uw keuze op een Portwest werkjas zonder normeringen valt, zoals de softshell werkjas of het fleecejack van het merk, kunt u rekenen op een optimaal draagcomfort.

De innovatieve ontwerpen van Portwest werkjassen

Portwest wordt ook geroemd om zijn innovatieve ontwerpen. Zo heeft het merk naast een lijn hoogwaardige, EN 20471-genormeerde high vis werkjassen zelfs een aantal werkjassen in de aanbieding met het Glowtex systeem. De strepen op deze werkjassen verhogen uw zichtbaarheid doordat ze glow in the dark zijn. Daarmee wordt uw aanwezigheid zelfs visueel geaccentueerd als er momenten zijn waarop er helemaal geen licht op uw werkplek is. Dat effect kunt u nog verder versterken door enkele van de led-artikelen van Portwest te gebruiken, zoals hun knipperlicht armband en hun ritstrekker met ledlamp. Zo komt u niet in gevaar doordat niemand u ziet.

Een ander belangrijk voordeel van Portwest werkjassen is simpelweg dat het assortiment zeer gevarieerd is. Als de temperaturen buiten aan de lage kant zijn, heeft Portwest daar een gewatteerd high vis werkjack en een fleecejack voor. Er zijn echter ook dunnere lichtgewicht modellen voor de warmere dagen en verkeersjacks die als onderdeel van werkkleding voor verkeersregelaars in te zetten zijn. Ook zijn er Portwest werkjassen die volgens de lasnormering EN 11611 goedgekeurd zijn en daardoor alle bescherming bieden die u van uw laskleding verwacht. Portwest heeft dus een oplossing voor alle riskante situaties die op uw werk kunnen voorkomen.

Portwest werkjassen online kopen

Portwest heeft met zijn hoogwaardige kwaliteit en unieke innovaties zijn plek in ons assortiment dubbel en dwars verdiend. Dat is niet alleen het geval bij de werkjassen van het merk, maar ook bij Portwest overalls, Portwest werkbroeken en alle andere werkkleding en PBM’s van het merk. U kunt al deze beschermende kleding eenvoudig en voor een goede prijs online kopen in de webshop van Unishore Bedrijfskleding. Wij zorgen ervoor dat u uw topkwaliteit werkkleding, beschermingsmiddelen en werkschoenen zo snel mogelijk de veiligheid in uw bedrijf kunnen vergroten. Voor vragen of opmerkingen kunt u ons altijd een mail sturen, wij proberen deze binnen 24 uur te beantwoorden.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.