Portwest

Portwest is een specialist op het gebied van vlamwerende en high vis werkkleding en PBM. Daarnaast biedt Portwest ook verschillende soorten werkschoenen & werklaarzen, hoofdbescherming, werkjassen, werkbroeken en thermokleding aan. Wat de omstandigheden ook zijn waar u op uw werk tegen beschermd moet worden, er is dus altijd wel een product van Portwest beschikbaar dat u deze bescherming gaat bieden. Daartussen vindt u verschillende opvallende innovatieve producten die u op een verrassende manier extra veiligheid bieden bij uw werk.

  • Groot assortiment
  • Mogelijkheden tot bedrukken en/of borduren
  • Geschikt voor vele branches

Standaard 10% KORTING verwerkt op de Portwest adviesverkoopprijs!

Lees verder Lees minder

Over Portwest

Begin vorige eeuw startte Portwest als een kleine winkel in beschermende kleding in Westport. Het kleine West-Ierse dorp bleek al vrij snel te krap voor het assortiment van Portwest, want naar hun betrouwbare producten en vernieuwende ontwerpen was al vrij snel wereldwijd interesse. Met meer dan 100 jaar ervaring en een oorsprong die is gebaseerd op kwaliteit en service, heeft Portwest zich op de wereldmarkt gevestigd als marktleider en trendsetter op het gebied van het ontwerpen en produceren van stijlvolle, comfortabele en kwalitatief hoogwaardige werkkleding die voldoet aan vrijwel alle internationaal erkende normeringen. Portwest heeft 6 magazijnen en 6 regionale verkoopkantoren over de wereld verspreid.

Op het gebied van nieuwe ontwikkelingen loopt Portwest vaak voorop. Uiteraard vindt je in onze webshop ook relatief eenvoudige veiligheidshesjes die de zichtbaarheid verhogen, maar vaak wordt er juist op basis van hun bijzondere eigenschappen voor de producten van Portwest gekozen. Voor hun innovatieve ontwerpen heeft het bedrijf al verschillende prijzen in de wacht gesleept. Portwest blijft vernieuwen, want het bedrijf vindt het belangrijk dat hun beschermende kleding en PBM’s met de wensen van de eindgebruiker mee veranderen. Zo verkoopt Portwest altijd actuele producten met eigenschappen waar u wat aan heeft. Portwest werkkleding is namelijk verkrijgbaar voor verschillende sectoren, waaronder de mijnbouw, de industrie, de bouw, de transportsector en de olie- en gasbranche. Omdat verschillende medewerkers van Portwest uit die branches afkomstig zijn, weten ze precies wat de wensen van de klanten daar zijn.

De innovatieve producten van Portwest

De werkkleding en beschermingsmiddelen van Portwest zijn niet alleen van hoge kwaliteit; er is ook nog eens veel keuze. In onze webshop vindt je bijvoorbeeld veel verschillende producten van Portwest voor de meest uiteenlopende toepassingen. Voor werk in de winter hebben we bijvoorbeeld verschillende Portwest thermo- en onderkleding en Portwest fleece kleding in de aanbieding. Deze geven je gegarandeerd de beste bescherming tegen de kou. Ook hebben wij een groot aantal vlamvertragende overalls en werkjassen van Portwest in ons assortiment. Dit is de perfecte beschermende kleding wanneer je veel met vonken en open vuur werkt. Deze kleding is bruikbaar voor de brandweer, maar bijvoorbeeld ook voor laswerkzaamheden. Ook zijn er in onze webshop verschillende soorten vlamvertragende hoofdbescherming van Portwest verkrijgbaar, zoals hun vlamvertragende en antistatische Balaclava.

Misschien nog wel opvallender zijn de veiligheidshesjes van Portwest. Om op een slecht verlichte werkplek goed gezien te worden dragen veel mensen een reflecterend hesje. Is er geen lichtbron op jouw werkplek? Dan heeft Portwest hesjes met glow-in-the-dark veiligheidsvestjes of een hesje met ledlampen.

Online Portwest werkkleding en PBM’s bestellen

De werkkleding en PBM’s van Portwest zijn altijd van hoge kwaliteit en sommige van hun producten hebben zelfs eigenschappen die je nergens anders vindt. Benieuwd hoe de producten van Portwest er in het echt uitzien? Dan ben je van harte welkom in onze showroom in Den Helder. Liever online bestellen? Geen probleem. Wij zullen er voor zorgen dat je deze artikelen zo snel mogelijk in huis krijgt, zodat je van de mogelijkheden van deze innovatieve producten kan profiteren.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.