Filteren
Selectie verfijnen
Maat
Prijs
Materiaal (hoofdbescherming)

Petzl

Petzl producten kopen? Petzl is het leidende merk als het gaat om industriële klimmateralen. Zo goed als elke klimmer heeft wel een product van Petzl in z’n tas zitten. Dit merk biedt bijvoorbeeld professionele hoofdlampen en valbeveiliging. Petzl heeft als missie om innovatieve oplossingen, gereedschappen en services te bieden die gebruikers helpt vooruit te komen in verticale of donkere omgevingen.

Minimaal 5% korting verwerkt in onze verkoopprijs

Lees verder Lees minder

8 producten

Petzl Pixa 1 Hoofdlamp
€ 45,33 € 54,85
Korting 5%
Petzl Vertex Vent alpinehelm
€ 88,66 € 107,28
Petzl Pixa 2 Hoofdlamp
€ 64,00 € 77,44
Korting 5%
Petzl Kong FROG CONNECT v2
€ 52,12 € 63,07
Korting 5%
Petzl OK Triact-Lock
€ 16,62 € 20,11
Korting 5%
Petzl Grillon Hook 2m
€ 154,72 € 187,21
Korting 5%
Petzl Avao Bod Fast European
€ 304,00 € 367,84
Korting 5%
Petzl Portage 30L Backpack
€ 81,42 € 98,52

Petzl

Petzl is wereldwijd hét merk voor professionals die op hoogte of in de reddingsindustrie werken. Dit merk is bekend om zijn klimgerei. De oprichter van dit merk is Fernand Petz, een monteur die graag op onderzoek uit ging in grotten. Alle ervaring tijdens het verkennen van grotten en beklimmen van bergen heeft hij doorgevoerd in het merk Petzl. Het juiste klimmateriaal is van levensbelang voor een klimmer. Ieder product van Petzl vormt de oplossing voor een behoefte die zich tijdens de uitoefening van het klimmen openbaart.

Licht

Op het gebied van verlichting staat Petzl bekend om haar innovatieve technieken, betrouwbaarheid en comfort. Logisch, want heel wat jaren geleden was Petzl de eerste die de hoofdlamp op de markt bracht. Tegenwoordig zijn er hoofdlampen beschikbaar voor elke denkbare toepassing. Van lichtgewicht modellen via lampen voor dagelijks gebruik tot hoofdlampen voor activiteiten waarbij een licht een wezenlijke factor is voor de veiligheid.

Petzl hoofdlampen

Petzl is wereldwijd toonaangevend als het gaat om hoofdlampen en hulpmiddelen om je veilig te verplaatsen in de verticale wereld. Een hoofdlamp gebruiken als verlichting biedt alleen maar voordelen tegenover een standaard zaklamp. Overal waar je kijkt volgt de verlichting automatisch en u heeft altijd uw handen vrij. Een Petzl hoofdlamp kan daarom ideaal zijn tijdens uw reizen, om te klussen en natuurlijk om te klimmen.

Klimuitrusting

Er bestaan ontzettend veel artikelen om een klimmersuitrusting compleet te maken. Of het nu gaat om een hoofdlamp, een energie-absorber, rugtas of draagkoord, Petzl biedt alles voor de klimmer. Met dank aan de betrouwbaarheid en goede functionaliteit blijft de focus waar deze hoort: bij de volgende stap.

Advies

Wenst u advies bij het kiezen van uw klimaccessoires? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via de chat op de site, via het contactformulier, de mail of bel ons op 0223-661300.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.