No-risk

No Risk werkschoenen met kurklaag voor extra loopcomfort

De comfortabele, kwalitatief hoogwaardige werkschoenen van No Risk voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. No Risk veiligheidsschoenen combineren comfort, veiligheid en uitstraling en bieden uw voeten een optimaal klimaat door het gebruik van een Clima Cork kurklaag tussen de loopzool en de binnenzool van de werkschoen. Daarnaast zijn de werkschoenen van No Risk voordelig in prijs en bieden u dus een prima prijs-kwaliteit verhouding.

No-risk
Filter  
Merken  
Kleur  
Maat  
Merk  
Eigenschappen  
Prijs  
Sluiting  
Geslacht  
Tussenzool  
Stijl  
Type  
Type beschermneus  
Materiaal bovenwerk  
Model  
Type Zool  
Veiligheidsklasse  

2 producten

Toon
No Risk Blackrock wijdte 12 S3
€ 64,87 € 78,49
No Risk Greystone wijdte 12 S3
€ 62,17 € 75,23

Unieke, modieuze werkschoenen en veiligheidsschoenen

No Risk is een van de eerste modieuze veiligheidsschoenen op de Nederlandse markt voorzien van het unieke Clima Cork System. Dit exclusieve gepatenteerde systeem bestaat uit een kurklaag tussen de uitneembare binnenzool en de loopzool van de veiligheidsschoen. Het Clima Cork System zorgt voor fantastisch loopcomfort voor uw voeten. Daarnaast heeft het nog andere voordelen:

  • De kurklaag is een zelfvormend materiaal en vormt zich naar uw voet. Dit zorgt voor ondersteuning en comfort op maat, want geen enkele voet is immers gelijk.
  • Het unieke Clima Cork System verbetert daarnaast het klimaat in uw schoenen en daarmee ook van uw voeten. De kurklaag isoleert uw voeten tegen warmte en kou en reguleert de temperatuur, zodat een ideaal klimaat in uw schoenen ontstaat.
  • Kurk zorgt voor ondersteuning van uw hele voet en verdeelt de druk en het gewicht van uw voet en lichaam gelijkmatig over de zool, zodat u extra comfort ervaart en minder snel vermoeide voeten krijgt.

No Risk veiligheidsschoenen voldoen aan veiligheidsnorm EN ISO 20345

De norm voor veiligheidsschoenen en –laarzen is de EN ISO 20345. De codes voor veiligheidsschoenen zijn SB, S1, S1P, S2 en S3. De No Risk veiligheidsschoenen zijn gemaakt van hoogwaardige, lederen materialen met waterafstotende eigenschappen en voldoen aan de S3 norm voor veiligheidsschoenen. De No Risk werkschoenen hebben een vervangbare inlegzool, een antiperforatie loopzool, een buitenzool die bestand is tegen 300 graden contactwarmte, een tussenzool van kurk met het unieke Clima Cork System, antistatische eigenschappen, stalen veiligheidsneus en overneus.

Kortom, veiligheidsschoenen met een bijzondere combinatie van uitstraling, comfort en veiligheid!

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.