Filteren
Selectie verfijnen
Prijs

Moldex Vol- en halfgelaatsmaskers

Moldex halfgelaatsmasker of volgelaatsmasker kopen? Moldex heeft gelaatsmaskers in verschillende soorten en maten om goed aan te sluiten op de grootte van uw gezicht. De maskers zijn zo ontworpen dat ze zich vormen naar uw gelaatstrekken. U kunt de maskers gebruiken in combinatie met verschillende filters voor bescherming tegen stofdeeltjes, gas en of dampen.

Lees verder Lees minder

3 producten

Korting 5%
Moldex 900201 volgelaatsmasker bajonetaansluiting
€ 140,72 € 170,27
Korting 5%
Moldex 7001 halfgelaatsmasker
€ 23,39 € 28,30
Korting 5%
Moldex 8000 Halfgelaatsmasker
€ 25,25 € 30,55

Wat is een gelaatsmasker?

Een gelaatsmasker is een gezichtsmasker wat het hele gezicht bedekt. Het gebruiken van een gelaatsmasker is een veilige manier om uzelf te beschermen tegen verontreinigde lucht. Halfgelaatsmaskers en volgelaatsmaskers zijn de meest voorkomende gelaatsmaskers.

Welke gelaatsmasker heb ik nodig?

Het is belangrijk om uzelf te beschermen tegen gevaarlijke stoffen als u voor langdurige werkzaamheden in contact komt met deze stoffen. De Moldex volgelaatsmasker en halfgelaatsmasker biedt optimale bescherming tegen gas, stof en damp.

Halfgelaatsmaskers sluiten goed aan op het gezicht. De Moldex halfgelaatsmasker zijn gemaakt van zacht huidvriendelijk TPE-materiaal. Door het lichtgewicht hebben ze een prettig draagcomfort en zijn ze eenvoudig in gebruik. 

De Moldex volgelaatsmasker biedt bescherming voor het hele gezicht. Dit betekent dat uw ogen ook zijn beschermd. Een volgelaatmasker is geschikt voor langdurige werkzaamheden waar gewerkt wordt met gevaarlijke stoffen. Deze maskers sluiten goed af. Daarbij is de volgelaatsmasker ook eenvoudig te onderhouden en schoon te maken.

Moldex vol- en halfgelaatsmasker online kopen

In de webshop van Unishore Bedrijfskleding vindt u alle Moldex volgelaatsmaskers en halfgelaatsmaskers op één plek. Heeft u een keuze kunnen maken voor een gelaatsmasker? Dan kunt u gemakkelijk bij ons bestellen en zorgen wij ervoor dat de gewenste Moldex gelaatsmasker snel bij u thuis aankomt.

Ook als u andere PBM’s nodig heeft, kunt u bij ons terecht. Heeft u bijvoorbeeld ook andere oog- en gelaatsbescherming nodig? Of wilt u naast adembescherming ook oordoppen of andere gehoorbescherming bestellen? Bij Unishore Bedrijfskleding kunt u al deze PBM’s en werkkleding even snel als eenvoudig kopen.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.