NU IN MAART: 15% KORTING OP BLAKLADER & 15% KORTING OP SANTINO

LET OP: Storing MultiSafePay hierdoor is het mogelijk dat afrekenen niet werkt, probeer het later nog eens of kijk hier op de storingspagina

Filteren
Selectie verfijnen
Maat
Prijs
Wasinstructie
Mogelijkheid tot bedrukken
Eigenschappen
Geslacht
Materiaal

Mascot thermokleding

Mascot thermo kleding kopen? Thermokleding fungeert als een tweede huid en dient daarom zacht, comfortabel en flexibel te zijn. Onderkleding van Mascot is gemaakt van innovatieve materialen die samenwerken met uw lijf om vocht, isolatie en warmte te reguleren.

Lees verder Lees minder

14 producten

Korting 15%
Mascot Multisafe Olten Thermoshirt
€ 61,16 € 74,00
Korting 15%
Mascot Multisafe Zermatt Thermobroek
€ 54,36 € 65,78
Korting 15%
Mascot Crossover Lahti Thermoshirt
Waardering:
100%
€ 23,76 € 28,75
Korting 15%
Mascot Crossover Pori Thermobroek
Waardering:
100%
€ 18,66 € 22,58
Korting 15%
Mascot Crossover Halden Nekwarmer
€ 19,98 € 24,18
Korting 15%
Mascot Crossover Hamar Thermoshirt
€ 50,96 € 61,66
Korting 15%
Mascot Crossover Moss Thermobroek
€ 37,83 € 45,77
Korting 15%
Mascot Crossover Logrono Thermoshirt
€ 50,58 € 61,20
Korting 15%
Mascot Crossover Vigo Thermobroek
€ 47,18 € 57,09
Korting 15%
Mascot Crossover Arlanda Thermobroek
€ 40,38 € 48,86
Korting 15%
Mascot Crossover Uppsala Thermoshirt
€ 42,46 € 51,38
Korting 15%
Mascot Crossover Mora Thermobroek
€ 33,96 € 41,09
Korting 15%
Mascot Crossover Kiruna Thermoshirt
€ 37,83 € 45,77
Korting 15%
Mascot Crossover Alta Thermobroek
€ 35,66 € 43,15

Thermokleding van Mascot

De thermokleding van Mascot is evenals de andere producten in het uitzonderlijke assortiment van Mascot geproduceerd volgens het ‘Tested to work’ principe. Het hoog isolerend vermogen, de ademende materialen en de bijzondere functionaliteiten maken het de ideale onderkleding die u kunt dragen als basislaag of tweede laag onder bijvoorbeeld een Mascot vest of Mascot overalls. Op deze manier bent u verzekerd van een warm en comfortabel gevoel tijdens het uitvoeren van uw werkzaamheden in koude werkomgevingen binnen en buiten. Natuurlijk kunt u deze isolerende thermokleding ook uitstekend gebruiken tijdens activiteiten in uw vrije tijd.

Unieke kwaliteitsgarantie bij Mascot door ‘Tested to work’ werkwijze

Naast een slogan is ’Tested to work’ ook een werkwijze waarbij alle werkkleding eerst diepgaand worden getest, voordat ze worden toegevoegd de excellente sortering van Mascot. Alleen de allerbeste producten die aan de bijzonder hoge eisen van Mascot voldoen mogen (blijven) schitteren in het superieure gamma werkkleding, veiligheidsschoenen en accessoires. Mascot kan ’s werelds beste kwaliteit waarmaken door gigantische hoeveelheid testen en testmethodes die het loslaat op al haar ideeën, ontwerpen en producten. U kunt hierbij denken aan laboratoriumtesten, dummytesten in de praktijk door proefpersonen, steekproeven, uitgebreide controles van de stoffen en grondige 100 procent kwaliteitscontroles tijdens iedere stap van het productieproces.

Kleurcodes Mascot thermo

Mascot introduceert een nieuwe, informatieve verpakking met kleurcodes, waarmee u snel de juiste thermokleding voor uw werksituatie kunt kiezen. Bovendien staat op elke verpakking een duidelijke omschrijving van de kenmerken en materialen.

De nieuwe verpakkingen zijn voorzien van 7 kleuren, waarbij iedere kleur staat voor een unieke eigenschap van het product. Artikelen in rode en oranje verpakkingen zijn thermokleding voor koude omstandigheden: isolerend, sneldrogend en zweet transporterend. Groen staat voor basisartikelen voor dagelijks gebruik en de verschillende tinten blauw staan voor thermo voor warmere dagen: antibacterieel, antistatisch, zweet transporterend en/of met UV-bescherming. De multifunctionele thermokleding van Mascot is gemaakt van innovatieve materialen die samenwerken met uw lichaam om temperatuur, vocht en isolatie te reguleren. De thermokleding biedt de hele dag comfort, ongeacht de werkzaamheden en omgeving.

Thermokleding bij Unishore Bedrijfskleding

Begin uw ideale werkuitrusting altijd met een basislaag Mascot thermokleding die u droog, warm en comfortabel houdt. De perfecte thermokleding zit als gegoten en zorgt ervoor dat u zo weinig mogelijk transpireert. Let bij de aanschaf van uw thermo op een pasvorm die niet knelt en vochtregulerende, ademende eigenschappen. Bent u benieuwd naar andere werkkleding uit de Mascot collectie? Bekijk dan eens onze Mascot werkjassen of Mascot werkbroeken.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.