(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push( {'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'} );var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-5SF3T2Q');
Winkelwagen
Offerte(s)
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Maat
Kleur
Sluiting
Geslacht
Eigenschappen
Extra's
Hoofdmateriaal

Overalls

Mascot overalls kopen? Het is belangrijk dat u zichzelf kan beschermen tegen de risico's die uw werkzaamheden met zich meebrengen. Mascot heeft een ruime keuze uit veelzijdige, comfortabele werkoveralls. Kies bijvoorbeeld uit een High-Vis overall om beter zichtbaar te zijn bij slechte lichtomstandigheden. Naast High-Vis kunt u ook kiezen voor een multinorm, vlamvertragende of antistatische overall. Bekijk hieronder ons aanbod aan Mascot overalls.

  • Diverse overalls, waaronder Bib-, Amerikaanse overalls
  • Veiligheid, duurzaamheid en comfort
  • Keuze uit o.a. high vis en multinorm overalls
Lees verder Lees minder

12 producten

Toon per pagina
Mascot Safe Supreme Ashford Winterbroek
€ 167,67 € 202,88
Mascot Safe Supreme Sunderland Bib
€ 98,91 € 119,68
Mascot Safe Supreme Newcastle Bib
€ 100,71 € 121,86
Mascot Multisafe Davos Bib
€ 222,75 € 269,53
Mascot Multisafe Freibourg Bib
€ 89,91 € 108,79
Mascot Multisafe Baar Overall
€ 111,87 € 135,36
Mascot Unique Augsburg Bib
€ 70,20 € 84,94
Best verkocht
Mascot Unique Leipzig Bib
€ 81,18 € 98,23
Nieuw
Mascot Accelerate Amerikaanse overall 18569
€ 89,01 € 107,70
Mascot SafeLight Devonport Bib
€ 84,06 € 101,71
Mascot SafeLight Gosford Bib
€ 67,41 € 81,57
Mascot Akron Overall 10519
€ 71,01 € 85,92

Over Mascot overalls

De veelzijdige, robuuste overalls van Mascot bieden u oneindig veel combinaties in uw favoriete kleuren. Met kleding van Mascot verzekert u zich van optimale ondersteuning, comfort, functionaliteit en kwaliteit. Mascot test haar producten continu volgens het 'Tested to work’ principe en geeft u daarmee de garantie op een bijzonder hoge kwaliteit werkkleding en overalls. Vanzelfsprekend voldoet het Deense Mascot al jaren aan al uw wensen op het gebied van veiligheid, duurzaamheid, representatie, comfort en gemak.

‘Tested to work’ werkwijze van Mascot biedt u optimale kwaliteitsgarantie

’Tested to work’ is, naast een slagzin, een werkwijze waarbij alle werkkleding en andere artikelen eerst grondig worden getest voordat ze worden opgenomen in de collectie van Mascot. Alleen de allerbeste producten die aan de uitzonderlijk hoge eisen van Mascot voldoen mogen onderdeel uit maken van het aanbod werkkleding en accessoires. Mascot maakt hierbij gebruik van een veelheid aan testen en testmethodes, zoals laboratoriumtesten, testen van dummy’s in de praktijk door testpersonen, steekproeven, uitgebreide controles van de stoffen en diepgaande 100 procent kwaliteitscontroles tijdens ieder onderdeel van het productieproces.

Mascot werkkleding

De werkkleding van Mascot bestaat uit vele items en collecties. Zo zijn er Mascot werkbroeken, Mascot vesten en Mascot shirts. Het merk is al jaren bekend bij professional om de goede kwaliteit en grote assortiment, waardoor een outfit eenvoudig samen te stellen is naar de kleuren van de huisstijl. Bekijk bijvoorbeeld de Mascot werkjassen, Mascot polo's en Mascot truien om uw outfit samen te stellen.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.