(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push( {'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'} );var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-5SF3T2Q');

5% extra korting op alle High Visbility werkkleding met kortingscode: HighVis2021 t/m 31 januari 2021

Winkelwagen
Offerte(s)
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Maat
Kleur
Sluiting
Eigenschappen
Extra's
Hoofdmateriaal

Mascot Safe Light

Mascot Safe Light werkkleding kopen? Deze Mascot High visibility collectie bevat tweekleurige, fluorescerende werkkleding tegen een zeer concurrerende prijs. Deze collectie is tevens goed te combineren met de Mascot Safe Supreme collectie.

Eigenschappen Mascot Safe Light werkkleding:

  • Ruime selectie duurzame hi-vis werkkleding voor een zeer concurrerende prijs
  • Tweekleurige werkbroeken, werkjacks, softshells en pilotjacks
  • Effen-kleurige shirts, polo's en fleecejacks
  • Favoriet bij bouwbedrijven, aannemers en de overheid
Lees verder Lees minder

7 producten

Toon per pagina
Mascot Werkbroek SafeLight Geraldton
€ 57,51 € 69,59
Mascot Werkbroek Safe Light Maitland
€ 49,41 € 59,79
Mascot SafeLight Devonport Bib
€ 84,06 € 101,71
Mascot SafeLight Gosford Bib
€ 67,41 € 81,57
Mascot Safe?Light Bunbury Werkjas
€ 74,79 € 90,50
Best verkocht
Mascot Safe Light Forster Werkjack
€ 65,61 € 79,39
Mascot Safe˜Light Penrith Winterjas
€ 89,91 € 108,79

Over Mascot Safe Light

Voordat de producten uit de Mascot Safe Light collectie in productie worden genomen, zijn ze uitvoerig getest in verschillende branches. De testpersonen zijn personen die dagelijks – naast hoge veiligheidseisen – ook hoge eisen stellen aan een goede pasvorm, eigentijds design en bruikbare functies. Deze lijn is favoriet bij overheidsbedrijven, bouwbedrijven en aannemers. Mascot Safe Light biedt naast hoge veiligheid, ook goede functionaliteiten, comfort en design.

Duurzame high-vis werkkleding

De kleding uit de Mascot Safe Light collectie is zeer duurzaam, wat de levensduur ten goede komt. De reflecterende elementen op de kleding is bestand tegen intensief en veelvuldig wassen. De kleding is uitvoerig getest met een wastest waarbij de kleding tot 75 keer wordt gewassen. Dit is veel vaker dan de norm voor high visibility werkkleding voorschrijft. Na het uitvoeren van de test bleek de kleur zeer goed bestand tegen wassen.

Nieuwe kleuren

De producten van Mascot Safe Light zijn verkrijgbaar in 6 kleurencombinaties met de kleuren fluorescerend geel, oranje en rood. Er zijn nieuwe kleurencombinaties zoals bijvoorbeeld fluorescerend oranje met mosgroen. De donkere contrastkleuren zijn geplaatst waar de kleding het meest wordt blootgesteld aan slijtage en vuil, bijvoorbeeld bij de polsen en de buik. Zodoende worden de fluorescerende delen niet zo snel vuil en behouden langer de fluorescerende eigenschappen die u veiligheid bieden.

Mascot Safe Light online kopen

De Mascot Safe light collectie is gemakkelijk online te bestellen via Unishore Bedrijfskleding. Wij hebben een ruim assortiment Mascot werkkleding op onze webshop, met onder andere Mascot werkjassen en werkbroeken. Bent u benieuwd naar de andere Mascot collecties? Bekijk deze online via onze webshop.
 
Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.