(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push( {'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'} );var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-5SF3T2Q');
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Maat
Kleur
Geslacht
Hoofdmateriaal

Mascot Mannheim

Mascot Mannheim werkbroek kopen? De Mascot Mannheim collectie is een specifieke lijn binnen de Mascot Unique collectie. De Unique collectie staat voor comfort en identiteit en de Mannheim werkbroeken sluiten daar mooi bij aan. De Mascot Mannheim werkbroeken hebben een goede pasvorm met voorgevormde broekspijpen en extra stof aan de binnenkant en bij het kruis. Daarnaast zijn de kniezakken versterkt met slijtvast CORDURA®.

Lees verder Lees minder

3 producten

Toon per pagina
Mascot Unique Mannheim Werkbroek
Beoordeling:
100%
€ 58,59 € 70,89
OP=OP Mascot Werkbroek Unique Mannheim
€ 39,06 € 47,26
Mascot Werkbroek Unique Mannheim
€ 58,59 € 70,89

Kwaliteit van de Mascot Mannheim collectie

De werkbroeken van Mascot staan al jaren bekend om de duurzame, kwalitatieve bedrijfskleding. Ook bij de professionele Mascot Mannheim werkbroeken is aan vrijwel alles gedacht. De werkbroeken zijn stijlvol, hebben handige details en zijn geschikt voor een actieve werkdag. Dit maakt het duurzame en comfortabele werkbroeken. Door de unieke pasvorm bieden de Mascot Mannheim werkbroeken namelijk grote bewegingsvrijheid. 

Het assortiment

Bij Unishore Bedrijfskleding zijn de Mascot Mannheim werkbroeken verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren. De werkbroeken zijn functioneel aangepast voor een optimale uitvoering van uw werkzaamheden. Zo wordt gebruik gemaakt van voorgevormde broekspijpen en is het kruis verstevigd door extra stof aan de binnenkant. De Mascott Mannheim werkbroeken zijn goed te combineren met Mascott werkjassen of Mascott truien & sweaters. Twijfelt u welke Mascot werkbroek voor u geschikt is? Bekijk dan de gehele Mascot werkbroeken collectie

Werkbroek van Mascot Mannheim met logo

Wilt u verzekerd zijn van een unieke werkbroek van Mascot Mannheim? Dan kunt u ervoor kiezen om een opdruk of borduring van uw eigen logo, een afbeelding of tekst erop te plaatsen. Unishore Bedrijfskleding doet borduren en bedrukken in eigen huis en heeft veel ervaring in het personaliseren van werkkleding, bedrijfskleding en beroepskleding. Zowel bedrijfsmatig als voor privé gebruik. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons via de chat op de site, een e-mail sturen of het contactformulier invullen zodat wij zo spoedig mogelijk contact met u kunnen opnemen.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.