(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push( {'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'} );var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-5SF3T2Q');

Ben je al klaar voor de horeca opening? Dit weekend 10% korting op Chaud Devant

Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Maat
Schuurweerstand (EN 388)
Snijweerstand (EN 388)
Scheurweerstand (EN 388)
Perforatieweerstand (EN 388)
Toepassing
Voering
Eigenschappen

Werkhandschoenen

M-safe werkhandschoenen kopen? M-Safe biedt een uitgebreid assortiment werkhandschoenen voor verschillende werkzaamheden. U kunt de werkhandschoenen filteren op verschillende eigenschappen waaronder snijbestendig, schuurvast, scheurvast, slijtvast, vingergevoelig en waterdicht. De werkhandschoenen zijn in voordeelverpakkingen verkrijgbaar. Dit handschoenen van M-Safe zijn een voordelig alternatief voor de duurdere merken en zijn geschikt voor diverse branches.

5% korting 1 paar 
10% korting 6/12 paar
15% korting omdoos

Lees verder Lees minder

8 producten

Toon per pagina
M-Safe PU-Flex Nylon Wit 14-083
Beoordeling:
80%
€ 0,82 € 0,99
12 Paar M-Safe PU-Flex Nylon Wit 14-083
Beoordeling:
80%
€ 9,29 € 11,24
M-Safe PU-Flex Nylon Zwart 14-086
Beoordeling:
100%
€ 0,82 € 0,99
12 Paar M-Safe PU-Flex Nylon Zwart 14-086
€ 8,64 € 10,45
M-Safe Nitri-Tech Foam 14-690
€ 2,51 € 3,04
M-Safe Bald Eagle Winter 47-166 handschoen
€ 10,93 € 13,23
240 Paar M-Safe PU-Flex Nylon Zwart 14-086
€ 196,08 € 237,26
OP=OP M-Safe Bald Eagle Werkhandschoen
€ 2,00 € 2,42

werkhandschoenenen wegwerphandschoenen: Werkhandschoen en impact handschoenen voorkomen verwondingen aan uw handen. De mate van bescherming die u nodig heeft hangt af van de gevaren waaraan u blootgesteld wordt. De meest bekende gevaren voor uw handen zijn stoten, snijden en chemische vloeistoffen. M-safe en Unishore Bedrijfskleding bieden u werkhandschoenen en wegwerphandschoenen om u te beschermen; o.a. snijbestendige handschoenen, latex handschoenen, nitril handschoenen, thermo handschoenen, vinyl handschoenen en neopreen handschoenen.

Werkhandschoenen M-safe

M-safe heeft een divers assortiment werkhandschoenen. In de voedingsindustrie wordt veel gebruik gemaakt van wegwerphandschoenen, maar ook de auto-industrie en monteurs maken hier gebruik van. Een bekende lijn is de nitril Grippaz handschoenen die voorzien zijn van een visschub structuur voor uitstekende droge en natte grip. Dan zijn er ook nog vingergevoelige werkhandschoenen die geschikt zijn voor klussen waarbij u nog een bepaalde mate van gevoel door de handschoenen heen moet kunnen ervaren om het werk goed uit te voeren. Een voorbeeld hiervan zijn de M-Safe PU-Flex nylon zwart en M-safe Nitrile Foam. Impact handschoenen zijn juist ontwikkeld om u te beschermen tegen snijden, knijpen en steken en worden daarom veelvuldig gebruikt in de zware mechaniek. Voor werkzaamheden waarbij u veel in contact komt met olie en vet, heeft u baat bij werkhandschoenen die voorzien zijn van antislip, zoals M-safe full nitrile handschoenen. Snijbestendige handschoenen van M-safe worden gebruikt om u tegen snijden te beschermen. De coating van deze werkhandschoenen bieden een hoge mate van vingergevoeligheid en hebben een goede greep op vettige en olieachtige voorwerpen.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.