(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push( {'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'} );var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-5SF3T2Q');
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Maat
Kleur
Schuurweerstand (EN 388)
Snijweerstand (EN 388)
Scheurweerstand (EN 388)
Perforatieweerstand (EN 388)
Toepassing
Voering
Materiaal (hoofdbescherming)
Snijweerstand (EN ISO 13997)
Eigenschappen

M-SAFE

M-Safe Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM) kopen? M-Safe is één van de bekendste merken PBM (BPM = persoonlijke beschermingsmiddelen). De producten van M-Safe bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding waarbij geen concessies worden gedaan aan de veiligheid. Wij leveren PBM’s van M-Safe uit voorraad voor een vaste lage prijs. Het aanbod is zeer uitgebreid. Voor elk deel van het lichaam kunt u hier het juiste persoonlijke beschermingsmiddel vinden.

Tot 15% KORTING verwerkt op de adviesverkoopprijs van alle M-Safe artikelen

Lees verder Lees minder

17 producten

Toon per pagina
M-Safe PU-Flex Nylon Wit 14-083
Beoordeling:
80%
€ 0,82 € 0,99
12 Paar M-Safe PU-Flex Nylon Wit 14-083
Beoordeling:
80%
€ 9,29 € 11,24
M-Safe PU-Flex Nylon Zwart 14-086
Beoordeling:
100%
€ 0,82 € 0,99
12 Paar M-Safe PU-Flex Nylon Zwart 14-086
€ 8,64 € 10,45
M-Safe Bald Eagle Winter 47-166 handschoen
€ 10,93 € 13,23
OP=OP Bundel M-Safe HIGH5 met PU-coating
€ 10,00 € 12,10
240 Paar M-Safe PU-Flex Nylon Zwart 14-086
€ 196,08 € 237,26
M-Safe wandhouder t.b.v. oogspoelfles
€ 6,38 € 7,72
12 Paar Nbr M-Trile Blauw 50-010 Boord/Open
€ 14,26 € 17,25
12 Paar Nbr M-Trile Blauw 50-040 Kap/Gesl
€ 17,28 € 20,91
12 Paar NBR M-Trile blauw 50-030 kap/open
€ 15,55 € 18,82
M-Safe oogspoelfles
€ 11,27 € 13,64
M-Safe Wandhouder incl. 2 oogspoelflessen
€ 43,07 € 52,11
M-Safe Nitri-Tech Foam 14-690
€ 2,51 € 3,04
M-Safe Stootcap
€ 11,78 € 14,25
M-Safe Stootcap
€ 11,78 € 14,25
50 Paar M-Safe Oordop 8011-R Snr 37Db
€ 7,80 € 9,44

PBM’s om u te beschermen in alle situaties

Bij sommige werkomstandigheden is er sprake van bepaalde veiligheidsrisico’s waar u zich tegen dient te beschermen. De gevolgen van het niet in acht nemen van werkgerelateerde veiligheidsrisico's kunnen zeer ernstig zijn. Vaak gelden in deze werksituaties strenge veiligheidsnormen, maar dit zal niet voor iedereen het geval zijn. Toch is het belangrijk dat u nadenkt over de mogelijke risico's die u loopt en hier actie op onderneemt. In deze gevallen is het raadzaam om je tijdens het werken zo goed mogelijk te beschermen met behulp van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s);

Unishore Bedrijfskleding heeft een ruim aanbod PBM’s van onder meer M-Safe. Ons aanbod PBM's is van goede kwaliteit en voor een zeer redelijke prijs. Bekijk hier de categorieën PBM:

  • adembescherming: Adembescherming zoals gasmaskers en stofmaskers helpen u om uw luchtwegen te beschermen tegen bijvoorbeeld fijnstof en gasdampen. In het uitgebreide assortiment van M-safe vindt u diverse gasmaskers en stofmaskers voor verschillende risico's zoals stofdeeltjes, rook, nevel, fijnstof, gassen en dampen. Unishore Bedrijfskleding biedt ook een uitgebreid aanbod in mondkapjes, volgelaatsmaskers, halfgelaatsmaskers, stoffilters, en stofmaskers FFP1, FFP2 en FFP3.
  • gehoorbescherming: Oorbescherming is zeer belangrijk in lawaaierige werkomgevingen. Helaas wordt het belang van goede gehoorbescherming nog steeds vaak onderschat. M-safe heeft diverse soorten oordopjes en oorkappen voor uiteenlopende gradaties van lawaai. Deze gehoorbeschermers heeft u niet alleen nodig als u de hele dag in de herrie zit, maar ook als harde geluiden maar heel even duren.
  • werkhandschoenenen wegwerphandschoenen: Werkhandschoen en impact handschoenen voorkomen verwondingen aan uw handen. De mate van bescherming die u nodig heeft hangt af van de gevaren waaraan u blootgesteld wordt. De meest bekende gevaren voor uw handen zijn stoten, snijden en chemische vloeistoffen. M-safe en Unishore Bedrijfskleding bieden u werkhandschoenen en wegwerphandschoenen om u te beschermen; o.a. snijbestendige handschoenen, latex handschoenen, nitril handschoenen, thermo handschoenen, vinyl handschoenen en neopreen handschoenen.
  • hoofdbescherming: Onder hoofdbescherming vallen bijvoorbeeld de diverse bouwhelmen, veiligheidshelmen en stootpetten. Deze PBM's van onder andere M-safe en andere merken beschermen u tegen verschillende gevaren. Hoofdbescherming wordt veelvuldig gebruikt in de bouw, offshore en metaal en techniek. Wij bieden zelfs een vlamvertragende monnigskap aan.
  • oogbescherming: Uw ogen zijn kwetsbaar en dienen in risicovolle werkomstandigheden goed beschermd te worden. Net als gehoorschade, wordt het risico op oogschade nog steeds vaak onderschat. Daarom is het belangrijk om het risico op oogschade te beperken door middel van veiligheidsbrillen en gelaatsschermen.  M-safe heeft een ruim assortiment veiligheidsbrillen om je ogen optimaal te beschermen tegen de diverse gevaren in jouw werkomgeving.
  • Valbescherming: Bij sommige werkzaamheden in zowel hoogte of in de diepte is het raadzaam om valbeschermingsproducten zoals veiligheidsharnassen en -lijnen, haken en hoofdlampen, te gebruiken. 

M-safe PBM's categorieën

M-safe biedt een zeer uitgebreid assortiment pbm's voor verschillende branches en beroepen.

Oordopjes, gehoorkappen en overige gehoorbescherming

M-safe heeft oordopjes in grote aantallen en voor een zeer betaalbare prijs. Het wordt steeds meer duidelijk hoe belangrijk gehoorbescherming is, niet alleen festival oordopjes wanneer u in uw vrije tijd een concert bezoekt, maar ook tijdens het werk. In veel werkplaatsen, industriële omgevingen en tijdens wegwerkzaamheden is het verplicht om gehoorbescherming te dragen. Maar wat als u zelfstandig bent? Kiest u er dan ook voor uw gehoor te beschermen, en hoe doet u dit dan? Unishore Bedrijfskleding helpt u verder en heeft een aantal zeer goede oorbeschermingsmiddelen voor u in het assortiment opgenomen. In dit assortiment zit ook gehoorbescherming van M-safe; een prima keuze, en zeer betaalbaar. Bij de producten als oordopjes, gehoorkappen en gehoorkap met helmbevestiging staat aangegeven wat de zogenaamde SNR-waarde is. Deze waarde geeft aan hoeveel geluidsreductie in Decibel het product u gemiddeld oplevert. Dus hoe hoger de SNR-waarde, hoe meer geluidsdemping u ervaart.

Werkhandschoenen M-safe

M-safe heeft een divers assortiment werkhandschoenen. In de voedingsindustrie wordt veel gebruik gemaakt van wegwerphandschoenen, maar ook de auto-industrie en monteurs maken hier gebruik van. Een bekende lijn is de nitril Grippaz handschoenen die voorzien zijn van een visschub structuur voor uitstekende droge en natte grip. Dan zijn er ook nog vingergevoelige werkhandschoenen die geschikt zijn voor klussen waarbij u nog een bepaalde mate van gevoel door de handschoenen heen moet kunnen ervaren om het werk goed uit te voeren. Een voorbeeld hiervan zijn de M-Safe PU-Flex nylon zwart en M-safe Nitrile Foam. Impact handschoenen zijn juist ontwikkeld om u te beschermen tegen snijden, knijpen en steken en worden daarom veelvuldig gebruikt in de zware mechaniek. Voor werkzaamheden waarbij u veel in contact komt met olie en vet, heeft u baat bij werkhandschoenen die voorzien zijn van antislip, zoals M-safe full nitrile handschoenen. Snijbestendige handschoenen van M-safe worden gebruikt om u tegen snijden te beschermen. De coating van deze werkhandschoenen bieden een hoge mate van vingergevoeligheid en hebben een goede greep op vettige en olieachtige voorwerpen.

EHBO koffers M-Safe

De uitgebreide EHBO koffers van M-Safe zijn goedgekeurd door het Oranje Kruis, het gaat dan om de M-Safe Basis Bedrijfsverbanddoos BHV en de  M-Safe BHV compact verbanddoos. Voor algemeen en particulier gebruik zijn er een universele en compacte verbanddoos. Bent u vrachtwagenchauffeur? Dan heeft M-Safe een voordeel voor u, zij hebben namelijk een verbanddoos voor vrachtwagenchauffeurs ontwikkeld die speciaal geschikt is voor chauffeurs van vrachtwagens en bedrijfswagens. 

Veiligheidsbrillen

Voor stoere, hippe veiligheidsbrillen moet u bij M-Safe zijn. Unishore heeft een aantal M-Safe veiligheidsbrillen in haar assortiment opgenomen en deze worden zeer goed verkocht. U kunt kosten besparen door te kiezen voor veiligheidsbrillen die per 12 worden aangeboden. Zo heeft u altijd een voorraadje veiligheidsbrillen liggen. U heeft de keuze uit verschillende modellen met transparante of gekleurde lens.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.