Lowa

Lowa werkschoenen lichtvoetige, comfortabele veiligheid met extreem stevige grip

Lowa maakt al meer dan negentig jaren sublieme wandelschoenen en heeft daar ook sinds jaar en dag veiligheidsschoenen aan toegevoegd die zij met dezelfde innovatieve eigenschappen en methodes ontwerpt en vervaardigt. Alle Lowa schoenen kenmerken zich door het gebruik van speciale technische eigenschappen, lichtgewicht materialen, verfijnde details en perfecte afwerking. Samen zorgen deze eigenschappen voor perfecte bescherming en subliem loopcomfort, die u voelt bij iedere stap. Daarnaast kunt u vertrouwen op optimale grip van de comfortabele en kwalitatief hoogwaardige zolen die u onder elke Lowa werkschoen kunt terugvinden. Met de loopeigenschappen en grip voldoet Lowa aan de wensen en eisen van kritische dragers en ervaren wandelaars in alle werkomgevingen en weersomstandigheden.Ondanks de robuuste materialen, sterke veiligheidsneus en verstevigde carbonzool lopen de werkschoenen van Lowa net zo lichtvoetig en comfortabel als de bekende wandelschoenen van Lowa. Na een dag werken wilt u ze eigenlijk gewoon aanhouden!

Lowa
Filter  
Merken  
Kleur  
Maat  
Merk  

1 product

Toon
OP=OP Lowa Renegade II GTX MID
€ 158,40 € 191,66

Lowa Renegade werkschoenen met de hoogste kwaliteit online te koop bij Unishore Bedrijfskleding

Kwaliteit, pasvorm en functionaliteit hebben de hoogste prioriteit in de lange traditie van het ontwikkelen en produceren van wandelschoenen en werkschoenen bij Lowa. Als alle details op het gebied van technologie, design, eigenschappen en comfort kloppen en voldoen aan de allerhoogste standaarden van de Lowa kwaliteit, dan krijgt de schoen het befaamde Lowa stempel. De veiligheidsschoenen van de Renegade lijn bieden u een uitstekende bescherming en lopen zo soepel, comfortabel en licht dat u denkt een Lowa wandelschoen te dragen.

Lowa werkschoenen bij Unishore Bedrijfskleding voldoen aan veiligheidsnorm EN ISO 20345

De Europese norm voor veiligheidsschoeisel is de EN ISO 20345. Deze veiligheidsnorm hanteert verschillende klassen voor werkschoenen en veiligheidslaarzen. De kenmerken van een bepaalde klasse staan beschreven bij de werkschoen in onze webwinkel. Op die manier kunt u snel zien of de veiligheidsnormering past bij de werkomgeving en het doel waarvoor u de schoenen wilt gebruiken. De verschillende klassen binnen deze EN norm voor werkschoenen worden aangeduid met SB, S1, S1P, S2 of S3.De Renegade werkschoenen van Lowa voldoen allen aan de S3 norm voor veiligheidsschoenen.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.