(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push( {'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'} );var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-5SF3T2Q');

Vanwege topdrukte bij alle bezorgdiensten, kan de levertijd langer zijn dan normaal. Gebruik de Track & Trace voor meest actuele bezorginformatie. Bedankt voor het begrip.

KI Elements

Het Noorse Ki Elements ontwerpt en vervaardigt speciale veiligheidskleding die het voor u gemakkelijker en veiliger maakt om met de eigenschappen van wind en water om te gaan. Optimale bescherming, extreem comfort en ultieme bewegingsvrijheid worden gecombineerd in de uiterst betrouwbare overalls, werkbroeken en werkjassen van Ki Elements. Zoekt u een hoogwaardige overall die u veiligheid en kwaliteit garandeert tijdens het werken in uitzonderlijke omstandigheden en omgevingen? Kies dan voor de KI-Suit van Ki Elements.

  • Overlevingspakken met bescherming tegen onderkoeling
  • Vlamvertragend
  • Hoge zichtbaarheid
Lees verder Lees minder
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Ki Elements KI Suit overall laat u extreme betrouwbaarheid en kwaliteit ervaren

De plain suit is overall met lange mouwen gemaakt van waterproof en ademend materiaal. Naast functionaliteiten als een VHF radio borstzak, ventilatieritsen onder de armen en ruimte voor kniekussens, biedt deze bijzondere overall u 1 uur thermische bescherming en valt daarmee in Klasse D van de norm EN ISO 15027 (-5 °C). Daarnaast bent u goed zichtbaar inde Ki Elements overall die voldoet aan de norm EN 20471 voor zichtbaarheid, klasse 3. De technische noviteiten zorgen voor een uitzonderlijke bewegingsvrijheid en hoog draagcomfort.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.