(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push( {'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'} );var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-5SF3T2Q');
Winkelwagen
Offerte(s)
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Maat
Kleur
Sluiting
Geslacht
Eigenschappen
Extra's
Hoofdmateriaal

Overalls

Jobman overalls zijn voor iedere werkplek een even veilige als comfortabele keuze. Naast gangbare overalls biedt Jobman ook Amerikaanse overalls van uitstekende kwaliteit. Bovendien weet Jobman dat de ideale overall voor iedereen anders is. Daarom is het aanbod aan Jobman overalls bij Unishore Bedrijfskleding zo gevarieerd. Er is voor ieder beroep en ieder budget wel een passende Jobman overall te vinden.

Eigenschappen Jobman overalls:

  • Overalls verkrijgbaar met stretch en Cordura versterkingen
  • Vlamvertragende overalls verkrijgbaar
  • Er zijn modellen die industrieel en op hoge temperaturen (85 °C) te wassen zijn
  • Overalls verkrijgbaar met verschillende (knie-)zakken
Lees verder Lees minder

8 producten

Toon per pagina
Korting 5%
Jobman 3730 Bib N' Brace Trousers
€ 37,95 € 45,92
Jobman Amerikaanse Overall HP 3631
€ 75,95 € 91,90
Jobman Overall 4322
€ 56,95 € 68,91
Jobman 4327 Overall
€ 66,45 € 80,40
Jobman 4321 Service overall
€ 85,45 € 103,39
Jobman 4360 Winter Overall
€ 161,45 € 195,35
Jobman 4445 Winter Overall
€ 94,95 € 114,89
Jobman Overall Vlamvertragend 4036
€ 132,95 € 160,87

Jobman overalls voor iedere toepassing

De tijd dat een overall gewoon een overall was is voorbij. Door slim met materialen om te gaan zijn overalls tegenwoordig meer dan alleen pakken die u over uw gewone kleding aantrekt om deze schoon te houden. Overalls kunnen u op de werkplek bijvoorbeeld beschermen tegen regen, vuur en de kou. Het Zweedse Jobman heeft al deze ontwikkelingen op het gebied van overalls gevolgd, maar is uw comfort daarbij nooit uit het oog verloren. Jobman overalls zijn als gevolg daarvan verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Zo wil Jobman zoveel mogelijk medewerkers op hun wenken bedienen met een even functionele als comfortabele overall.

Jobman weet namelijk dat niet iedere werknemer hetzelfde verlangt van zijn overall. Een werknemer die een groot deel van de dag in de kou aan het werk is heeft een winteroverall nodig, terwijl een werknemer in de olie- en gasindustrie meer heeft aan een vlamvertragende overall. Sommige beroepen hebben echt alleen een overall nodig voor zijn traditionele functie, namelijk om stof en smeer tegen te houden, terwijl anderen een voorkeur hebben voor de bewegingsvrijheid van een Amerikaanse overall, die meer op onze tuinbroeken lijkt. Toch heeft iedereen vergelijkbare wensen voor zijn werkoverall: hij moet van duurzame materialen zijn en zo comfortabel zijn dat hij tijdens het werk niet in de weg zit.

Jobman staat voor duurzaam

Duurzaamheid is iets waar Jobman voor staat en wat het bedrijf nastreeft met al zijn werkkleding. Dat de fabrikant daarom kiest voor kwaliteitsmaterialen die lang goed blijven en er al die tijd ook goed uit blijven zien is vanzelfsprekend, maar duurzaam is voor Jobman een term die op meer slaat dan alleen de materiaalkeuze. Het is voor Jobman namelijk ook belangrijk dat zijn werkkleding al die tijd prettig blijft zitten. Daarom kiest het merk bijvoorbeeld ook voor stoffen met stretch voor zijn overalls, maar ook voor sommige soorten Jobman werkbroeken en Jobman werkjassen.

Is uw keuze op een Jobman overall gevallen en wilt u deze overall de identiteit van uw bedrijf meegeven? Unishore Bedrijfskleding kan al uw Jobman werkkleding bedrukken. Er kan bijvoorbeeld een logo in het klein op de borst komen of in het groot op de rug. Deze bedrukkingen zijn ook na verschillende wasbeurten mooi. Wilt u een logo op de kleding dat echt helemaal slijtvast is? Dan kunnen we ook uw werkkleding borduren met een logo.

Online Jobman overalls kopen

Overalls zijn pas geschikt als werkkleding wanneer ze van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn. Daar kunt u bij de overalls van Jobman op vertrouwen. In het ruime aanbod van Jobman is zonder twijfel een overall te vinden die perfect geschikt is voor op uw werk. Bij Unishore Bedrijfskleding kunt u alle Jobman overalls online kopen voor een goede prijs. Dat geldt ook voor onze andere bedrijfskleding, PBM’s, werkschoenen en werklaarzen.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.