Jobman collecties

Jobman heeft haar kleding onderverdeeld in verschillende collecties, elk met specifieke eigenschappen:

  • Jobman Practical lijn (Minder opties en details. Laagste prijs)
  • Jobman Functional lijn (Functionele werkkleding voor binnen die comfortabel draagt)
  • Jobman Technical lijn (Voor het dragen van hand- en elektrisch gereedschap)
  • Jobman Advanced lijn (Voor zware omstandigheden. Hoogste beschermingsniveau)
Lees verder Lees minder

Jobman Practical

De Jobman practical collectie omvat een grote variteit aan praktische werkkleding. De kleding heeft vaak minder functies dan de Functional, Technical en Advanced lijn welke extra functionaliteiten toevoegen aan de kleding.

De Practical lijn heeft daarin tegen wel een uitgebreide selectie van kleuren verkrijgbaar voor verschillende modellen en producten. De goede prijs/kwaliteit verhouding in deze lijn samen met de kleurenschema's zorgt voor bijpassende werkkleding voor elk bedrijf. Dankzij de verschillende werkbroeken en bovenkleding kan ieder bedrijf hun imago versterken met deze collectie.

Ook bevat deze collectie een uitstekende high visibility kleding lijn.

Jobman Functional

De Jobman functional collectie is een meer functionele collectie dan de Practical collectie. De kleding heeft iets strakkere pasvormen en een uitgebreidere collectie aan broeken met voorgevormde pijpen. De lijn heeft een simpeler palet van kleuren dan de andere lijnen, waardoor het niet altijd aansluit bij elk bedrijf.

Ook in deze collectie zijn diverse accessoires zoals kniebeschermers, riemen en mutsen om het kledingpakket af te maken.

Jobman Technical

In de Jobman Techniocal lijn vind je de meer technische kleding, dit houdt in kleding met normeringen of andere handigheden zoals t-shirts met vochtregulerende functionaliteit. De kleding biedt hierdoor iets meer dan de Practical en Functional lijn, behalve de praktische functies en functionele functies ook de technische functies. Denk behalve vochtregulerende functionaliteit ook aan werkkleding met STAR voering, dit is een warme winter voering welke lichtgewicht is maar wel warmte biedt. Ook vindt je in deze lijn een uitgebreide collectie aan High VIsibility werkkleding.

Ook vind je in deze lijn accessoires zoals kniebeschermers, riemen, mutsen maar ook onderkleding voor de winter.

Jobman Advanced

Dit is de meest geadvanceerde lijn van Jobman. De kleding heeft een moderne look en feel en makat gebruik van alle praktische, functionele en technische functies uit de andere lijnen maar gaat nog een stap verder. Denk bijvoorbeeld aan broeken met stretch, merino wol kleding en spun-dye kleding welke mileuvriendelijke verftechnieken.

De combinatie van deze functionaliteiten en de moderne luxe uitstraling maakt deze lijn uitstekend voor de arbeider die alles uit ze kleding wil kunnen halen.

Meer Werkkleding?

Unishore biedt een uitgebreide collectie aan werkkleding van diverse merken met onder andere Helly Hansen, Mascot en Blåkläder. Je kan onze volledige collectie van werkkleding en merken bekijken. Ook bedrukken en borduren kunt u direct laten doen bij Unishore Bedrijfskleding. Met jaren ervaring en onze eigen bedruk en borduur experts, brengen wij logo's aan in eigen huis waardoor we snel kunnen leveren en vele mogelijkheden aan kunnen bieden.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.