Jobman

Jobman werkkleding wordt gemaakt voor en door professionals. Jobman werkkleding wordt ontwikkeld en geproduceerd met een eigentijds design, is van zeer hoge kwaliteit en verkrijgbaar voor professionals in diverse branches. Vakmensen willen dat de kleding lekker zit, goed staat en duurzaam is. Op deze manier hebben gebruikers jarenlang plezier van hun aankoop. Inspiratie opdoen? Bekijk dan de Jobman catalogus.

Minimaal 5% korting op alle Jobman producten

Lees verder Lees minder

Jobman werkkleding

Jobman Workwear wordt gemaakt voor en door professionals. Zo kiest u voor zeer hoge kwaliteit, waarbij functionaliteit, bescherming en eigentijds design voor iedere professional haalbaar is. Dit merk staat garant voor comfort tijdens praktisch gebruik door duurzame en innovatieve materialen. De 3 verschillende collecties zijn geschikt voor uiteenlopende functies, zodat dit de mogelijkheid geeft om iedere werknemer dezelfde gewenste bescherming en uitstraling te geven. Kies de collectie die het meest bij uw wensen aansluit en stel eenvoudig een stoere outfit samen.

Waar wordt Jobman werkkleding van gemaakt?

Textiel wordt gemaakt van veel verschillende materialen, zowel uit natuurlijke als kunstmatige grondstoffen. Alle materialen hebben verschillende functies en bij het vervaardigen en maken van de weefsels wordt rekening gehouden met de functie van de werkkleding.

Eigenschappen verschillende vezels

Natuurlijke vezels zijn bijvoorbeeld: katoen, zijde en wol. Kunstmatig geproduceerde vezels worden vaak gemaakt van oliederivaten en zijn beter bekend als: polyester, polyamide, nylon en acryl. 

Alle vezels hebben verschillende eigenschappen waardoor ze voor het ene doel beter geschikt zijn dan voor het andere. Katoen heeft bijvoorbeeld uitstekende vochtabsorberende kwaliteiten en draagt heel zacht en mooi. Polyester kreukt, verkleurt en krimpt niet. Door het mengen van vezels komt het beste van twee werelden samen in dezelfde stof en daarmee ontstaat een nieuw functioneel materiaal.

Uitvoerig in de praktijk geteste werkkleding

Materialen die worden gebruikt voor de werkkleding, worden eerst grondig in een laboratorium getest. Op basis van de inbreng van professionele vakmensen wordt de kleding vervolgens ontwikkeld en uitgebreid getest in de praktijk. Bij een tevredenheid van 100% wordt de bedrijfskleding geproduceerd.

Kwaliteitsgarantie van Jobman

Jobman Workwear garandeert de beste kwaliteit! Zij kunnen deze garantie geven omdat er veel tijd en geld wordt geïnvesteerd in eigen onderzoek en omdat de meest innovatieve technieken worden toegepast. Daarnaast wordt geïnvesteerd in milieuverantwoorde en kostenbesparende productiemethoden.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.