Jallatte

Jallatte werklaarzen behoren al ruim 60 jaar tot de topmerken op het gebied van professionele voetbescherming. De Jallatte werklaarzen zijn een begrip in diverse branches waaronder de offshore, bouw en maritieme branche. Maar ook privé worden deze laarzen veel gebruikt. Een combinatie van comfort, gemak en stoer uiterlijk zorgen voor de grote populariteit van de Jallatte laarzen. Jallatte heeft verschillende werklaarzen die in twee uitvoeringen te bestellen zijn: de versie met en de versie zonder bontvoering. En elk van deze versies zijn er in twee uitvoeringen; mét en zonder kruipneus voor extra bescherming bij het werken op de knieën.

Jallatte
Filter  
Merken  
Kleur  
Maat  
Merk  
Eigenschappen  
Prijs  
Sluiting  
Geslacht  
Tussenzool  
Stijl  
Type  
Type beschermneus  
Materiaal bovenwerk  
Model  
Type Zool  
Veiligheidsklasse  

5 producten

Toon
Jallatte Jalartic SAS S3
€ 89,07 € 107,77
Tip
Jallatte Jalaska SAS S3
€ 90,75 € 109,81
Jallatte Jalaska CAP SAS S3
€ 96,51 € 116,78
Jallatte Jalartic CAP SAS S3
€ 97,24 € 117,66
Jallatte Aimont Sherpa SAS S3
€ 86,62 € 104,81

De werklaarzen van het Franse merk Jalatte laten zich kenmerken door een sportief uiterlijk, aantrekkelijke vormgeving en veel comfort, waarbij een hoge mate van veiligheid en de bijdrage aan uw gezondheid voorop staan. Alle Jallatte laarzen zijn gemaakt van hoogwaardig leer en de loopzolen bestaan uit Bi-Softane, een extra licht materiaal.

Werklaarzen met en zonder bontvoering

Jallatte heeft verschillende werklaarzen die in twee uitvoeringen te bestellen zijn: de versie met en de versie zonder bontvoering. Natuurlijk zijn de laarzen met bontvoering ideaal wanneer u in de winter buiten werkt. Uw voeten kunnen dan genieten van het comfortabele gevoel van zacht bont en de warmte die het bont aan ze geeft. De Jalaska (ongevoerd) en Jalartic (bont gevoerd) modellen zijn beiden leverbaar met of zonder overneus.

Jallatte werklaarzen voldoen aan veiligheidsnorm EN ISO 20345

De norm voor veiligheidsschoeisel is de EN ISO 20345. De codes voor veiligheidsschoenen zijn SB, S1, S1P, S2 en S3. Leren werklaarzen voldoen aan de S3 norm. Voor rubberen, waterdichte veiligheidslaarzen gelden de codes S4 en S5. De Jallatte werklaarzen voldoen aan de S3 norm waardoor deze geschikt zijn voor uiteenlopende branches. De stalen veiligheidsneus, antistatische eigenschappen, beschermende tussenzool en waterafstotend materiaal maken Jallatte laarzen uw ideale werklaarzen.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.