NU IN MAART: 15% KORTING OP BLAKLADER & 15% KORTING OP SANTINO

LET OP: Storing MultiSafePay hierdoor is het mogelijk dat afrekenen niet werkt, probeer het later nog eens of kijk hier op de storingspagina

Filteren
Selectie verfijnen
Maat
Kleur
Prijs
Wasinstructie
Eigenschappen
Extra's
Materiaal
Wasinstructie
Kwaliteit van materiaal (g/m²)
EN 20471: High Visibility

Hydrowear Shirts

Hydrowear shirts kopen? Het Nederlandse merk Hydrowear produceert beschermende shirts voor onder andere de bouw. Binnen Hydrowear heeft u de keuze uit verschillende soorten T-shirts. Denk bijvoorbeeld aan Hi-Vis shirts die voldoen aan de norm voor RWS werkkleding om goed zichtbaar te zijn of aan een casual T-shirt met keuze uit verschillende kleuren.

  • O.a. shirts voor bouw en industrie
  • Hi-Vis shirts verkrijgbaar
  • Shirts met korte en lange mouwen
Lees verder Lees minder

7 producten

Korting 10%
Hydrowear Tulsa Trendy High Vis T-Shirt 040465
€ 28,76 € 34,80
Korting 10%
Hydrowear Tampa RWS T-Shirt 040425
€ 28,76 € 34,80
Korting 10%
Hydrowear Trier T-Shirt Skin Dry 040420
€ 25,16 € 30,44
Korting 10%
Hydrowear Tricht T-Shirt 04600
€ 14,36 € 17,38
Korting 10%
Hydrowear Toscane Coolmax T-Shirt 040410
€ 11,66 € 14,11
Korting 10%
Hydrowear Tabor Viloft T-Shirt RWS 040430
€ 23,36 € 28,27
Korting 10%
Hydrowear Toscane T-Shirt RWS 040412
Waardering:
20%
€ 23,36 € 28,27

Hydrowear Shirts

Hydrowear is een Nederlands merk wat staat voor high-tech werkkleding. Hydrowear streeft ook naar optimale bescherming te bieden aan werknemers en het risico op letsel te verkleinen. Om dit te waarborgen maakt Hydrowear gebruikt van de meest moderne stoffen en de allernieuwst technieken. De shirts van Hydrowear zijn gemaakt voor werknemers en werkgevers die zwaar industrieel of bouw gerelateerde werkzaamheden uitvoeren. Daarnaast hoef je geen zorgen te maken om de comfort van deze t-shirts, want Hydrowear heeft er voor gezorgd dat de t-shirts comfortable aanvoelen en dat deze na een aantal keer wassen nog steeds de juiste maat hebben.

De tshirts van Hydrowear zijn beschikbaar met verschillende eigenschappen. Zo kan je kiezen uit High-Vis shirts of ademende tshirts. Met de shirts van Hydrowear kan je altijd comfortabel blijven bewegen en blijf je altijd goed beschermt. 

Duurzame werkkleding

De werkkleding van Hydrowear wordt gekenmerkt door zijn duurzaamheid. Wanneer u beschermende kleding van Hydrowear bestelt, kunt u ervan op aan dat de kleding lang mee zal gaan. Tijdens deze periode zal de kleding u alle bescherming blijven bieden die u op uw werkplek nodig heeft. Het comfort dat zo typerend is voor Hydrowear zal u evenmin in de steek laten. Ook tijdens de productie van deze kleding let de fabrikant erop dat ieder proces zo duurzaam mogelijk verloopt.

Werkt u in de offshore, installatietechniek of zoekt u de best mogelijke beschermende kleding voor een knappe prijs? Dan bent u bij Unishore Bedrijfskleding aan het juiste adres. Met Hydrowear werkkleding weet u zeker dat u niet teveel betaalt voor de bescherming die u wilt hebben.

Hydrowear online bestellen

Hydrowear werkkleding staat bekend om zijn sterke, duurzame en comfortabele werkkleding. Dit is met de truien en sweaters van Hydrowear niet anders. Wilt u ook deze ultieme combinatie van comfort en bescherming? Dan kunt u ons volledige aanbod aan Hydrowear werkkleding bekijken. Unishore Bedrijfskleding heeft een zeer ruim assortiment aan bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen, waaronder ook een breed aanbod aan Hydrowear werkjassenwerkbroeken van Hydrowear en andere beschermende kleding.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.